|
 |
|
Knjiga "Lešnik, Blaž: Naše smučine" |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
BoHaMi |
Objavljeno: Sre Feb 24, 2010 2:07 pm Naslov sporočila: Knjiga "Lešnik, Blaž: Naše smučine" |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sre Feb 2010 13:58 Prispevkov: 1
|
Iščem omenjeno knjigo, a je praktično po vseh aktualnih knjižnicah izposojena. Glede na to, da gre za učbenik na FŠ in literaturo na tečajih za učitelja smučanja, me zanima, če komu leži doma v kotu in mi jo lahko posodi / proda rabljeno.
Še kakšna ideja, kje dobiti kakšno literaturo ali linke za pravila učenja alpskega smučanja otrok. Vem, da bi mi večina priporočila učitelja smučanja, ampak ena ura ni nič, ca 10-15 individualnih ur na otroka, pet otrok, + smučarske karte - me pa malo stisne  _________________ LP, Boštjan |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Sre Feb 24, 2010 3:03 pm Naslov sporočila: Re: Knjiga "Lešnik, Blaž: Naše smučine" |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
BoHaMi je napisal/a: | Iščem omenjeno knjigo, a je praktično po vseh aktualnih knjižnicah izposojena. Glede na to, da gre za učbenik na FŠ in literaturo na tečajih za učitelja smučanja, me zanima, če komu leži doma v kotu in mi jo lahko posodi / proda rabljeno.
Še kakšna ideja, kje dobiti kakšno literaturo ali linke za pravila učenja alpskega smučanja otrok. Vem, da bi mi večina priporočila učitelja smučanja, ampak ena ura ni nič, ca 10-15 individualnih ur na otroka, pet otrok, + smučarske karte - me pa malo stisne  |
Ta knjiga je sicer zakon, vendar napisana predvsem za bodoče učitelje in trenerje smučanja....vendar ti bolj priporočam to majhno knjižico
http://www.skiabc.si/skiabc.php Uporabljajo jo tudi demonstratorji pri tečajih za učitelja smučanja....Je priročna, majhna za v žep in relativno poceni....notri je zajeto vse, kar rabiš za uspešno učenje malih smučarjev.... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
velenjčan |
Objavljeno: Sre Feb 24, 2010 11:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Feb 2010 0:58 Prispevkov: 50 Kraj: read my name
|
Pridružujem se mnenju fischerpro-ja. Knjižica skiabc je super, lp _________________ če znaš, znaš HC |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|