Avtor |
Sporočilo
|
yyyeb |
Objavljeno: Ned Feb 21, 2010 12:33 pm Naslov sporočila: pozna kdo to smučko? |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 12:11 Prispevkov: 21
|
napis elan je nalepka, zato sprašujem, če je to sploh elan ali kaj drugo?nikjer nič ne piše.
na nobeni smuči do zdaj nisem še videl nalepke.
glej slike:
 _________________ ššššššššššššš kako drvim in se v drevo zaletim! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bobo |
Objavljeno: Ned Feb 21, 2010 12:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 12:22 Prispevkov: 235
|
Meni zgleda kot fejkan Atomic Oni so precej dolgo časa uporabljali take oznake (7.15, 9.12, 9.16 itd.) ter so imeli pri rekreativni seriji precej podoben dizajn. Ampak glede na to, da nikjer ni proizvajalca... Po pravici povedano nimam pojma.
Aja, definitivno pa ni Elan...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
StarGazer |
Objavljeno: Ned Feb 21, 2010 12:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Jan 2010 13:43 Prispevkov: 128
|
To zihr niso elanke ampak ena poceni varianta smuč iz Špara ali podobne trgovine. Tisto je pa samo nalepka elan. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
yyyeb |
Objavljeno: Ned Feb 21, 2010 1:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 12:11 Prispevkov: 21
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Stopi |
Objavljeno: Ned Feb 21, 2010 2:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Jan 2008 0:04 Prispevkov: 6
|
Glede na gumijasto zaščito špice je to izdelano v Atomicovi tovarni. Tudi Orionke izdelujejo v atomicovi tovarni in so imele pred 2 ali 3 sezona povsem enake vzorce zaščit na špici. Tudi atomicove smuči so imele pred 2 ali 3 sezonami enake zaščite ...
Gre torej verjetno za neko začetniško PU smučko, ki pa ni nujno, da je slaba. Če je cena nove 100-150 EUR z vezmi je to čisto sprejemljiva cena. Če pa je stara nekaj sezon, se pa zanjo splača dati max. 50 EUR. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bobo |
Objavljeno: Ned Feb 21, 2010 2:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 12:22 Prispevkov: 235
|
120 EUR z vezmi. Nove seveda. Te ki jih gledaš ti, predvidevam, da se prodajajo nekje na bolhi. 50 EUR. Max.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko |
Objavljeno: Pet Feb 26, 2010 11:31 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00 Prispevkov: 2897 Kraj: Ljubljana
|
Tudi meni tole izgleda zelo podobno kopiji starega Atomica. Dvomim, da bi to delal Atomic sam. Če vsa stvar izvira na Češkem, je mogoče kaj povezano tudi z njihovo smučarsko industrijo. Nekoč so Čehi (ali pa Slovaki) imeli vsaj 2 tovarni smuči, ki sta naredili čez 100.000 parov na leto. Prodajali so praktično samo v Češkoslovaški in državah vshodne Evrope. Prvi proizvajalec je bil Artis, prisoten je bil celo pri nas, imena drugega pa se ne spomnim, se mi zdi, da je bila malo daljša beseda - sestavljanka. Znamki po moje že dolgo ne obstajata več, mogoče pa kje še kaj delajo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|