Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Prosim za malo pomoči (težek smučar)

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
 Prosim za malo pomoči (težek smučar) « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
junche
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 09, 2010 8:32 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 22:06

zdaj ne vem če tole še drži
http://www.planetsport.si/index.cgi?m=3&id=201
ampak po moje se ni greh sprobat. sam imam glih ene pol tvojih kil , vidim pa moje 100 kilske kolege , katere trde smuče kar hitro utrudijo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Mitja1995
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 09, 2010 3:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Jan 2010 21:28
Kraj: Maribor

Jaz bi vprašal za nasvet. Ali je boljše da si kupiš rabljene smuči ali nove. po mojem z njimi ne more biti kaj narobe ??
Hvala za odgovor !

LP, Mitja Mali
Nazaj na vrh
ferrarist
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 09, 2010 9:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Avg 2008 21:16
Kraj: Dolenska

Mitja1995 je napisal/a:
Jaz bi vprašal za nasvet. Ali je boljše da si kupiš rabljene smuči ali nove. po mojem z njimi ne more biti kaj narobe ??
Hvala za odgovor !

LP, Mitja Mali

To je zelo relativno Nove so le nove, pri rabljenih pa PONAVADI malo prihraniš. Ponavadi pa zato, ker nikoli ne veš kaj se je s smučmi dogajalo.
08-09:12x ; 09-10:14x
Nazaj na vrh
SpidiGonzalez
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 09, 2010 11:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Feb 2010 19:06

Odločitev je padla, nabavil speedwave 14, 176cm, to je to. Hvala vsem za pomoč. Upam da je dobra dila.
Nazaj na vrh
Matic
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 10, 2010 12:59 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Admin
Admin

Pridružen/-a: Pet Mar 2005 22:15

Mitja1995, predlagam da nadaljujete tukaj: http://www.smucisca.net/forum/viewtopic.php?t=1636&start=120

Moj nasvet preden zaklenem: poglej koliko je robnikov in mase na smučki, kar je odvisno od tega koliko in kako je bila servisirana (in seveda vožena).

Glede na to, da je SpidiGonzales našel smuči zase, zaenkrat zaklepam to temo, da se ne bo tu nadaljevala debata o rabljenih in novih smučeh.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2 Stran 2 od 2

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Prosim za malo pomoči (težek smučar)
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net