Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2009/2010

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 31, 32, 33  Naslednja
 Krvavec - aktualne informacije 2009/2010 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
krtey80s
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 03, 2010 8:24 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Ned Dec 2009 11:11
Kraj: NM

sem bil v ponedeljek gor!!! vreme je blo res krasno!!! proge so bile dobro pripravljene!!! Gužve sploh ni bilo!! Sam na zvoh smo mogl čakat prbl. 3-4 ure da je blo tekme konc!! drgač je blo pa zakon!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
rokxy
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 03, 2010 11:02 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 19:42
Kraj: Zreče

da še jaz pritrdim zgoraj napisanemu. sem bil gor v torek, vreme krasno, sončno sicer malo preveč vetra zjutraj. nobene gužve, proge praktično prazne. ob 11 si lahko vozil kakor te je bila volja.

sem pa uspel na zadnji furi pod njivicami frderbat avtomat
Ski_Fanatic
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 03, 2010 1:38 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Čet Dec 2006 23:40
Kraj: Doma

Včeraj sem letos prvič smučal na Krvavcu. Vreme je bilo res lepo, dobra smuka, danes pa šel pogledat na smučišče, pa piha ko noro, zato sem sedaj lepo notri v koči, pijem kavico in gledam ven uboge smučarje, ki se preganjajo po tem vetru. Upam, da do ponedeljka, dokler sem tu, napravim še kak lep smučarski dan.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Amater:)
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 03, 2010 7:08 pm    Naslov sporočila: Re: Ivann Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 22:01

cimbalca je napisal/a:

Po tednu dni k sem se vrnil s Kranjske Gore sem šel pa spet na krvavec in se zares nasmučal kot se spodobi. Nobenega padanja, presmučal vse proge razen zaprtih i leve iz zvoha.Lej ga zlomka, kar naenkrat sem ugotovil da mi kar gre. Ne razumem zakaj bi bil Krvavec tak Bav Bav. Je huje v Kranjski na Kekcu, Dolenčevem Rutu, Vitrancu. Ko prideš gor z pomanjkljivim znanjem pred tabo pa ledena strmina. Kako dol? Čeprav je strmine le sto metrov je lahko tole prehud zalogaj za neveščega smučarja. Na krvavcu imaš iz vsake sedežnice lahko varianto. In to je prednost.

V KG je cel Podkoren 2 namenjen ucenju z zares poloznimi progami, na drugi strani imas pa se Kekca&co, ki so tudi cisto simpl. Edini problem je prehod iz Podkorna 2 na Dolencev rut, ker tisti krogci nonstop crkujejo in imas na voljo Poligon ali pa njegov rdece-crni obvoz, ki pa sta obe prevec zahtevni progi za zacetnika.

KG ti ponuja neprimerno vec prog za ucenje po katerih se lahko preganjas cel dan, na Krvavcu je pa takih samo ene par in zato ne vidim smisla, da bi se hodil tja gor ucit.
13/14: 12x
Nazaj na vrh
cimbalca
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 05, 2010 12:30 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sre Feb 2010 1:40

Če malo pomislim imaš kar prav. Vendar prvih sto metrov Kekca in Dolenčevega ruta pa rs ni za začetnika.Ravno čisto zelen tudi jaz nisem pa se mi je zdelo od zgornje postaje sedežnice malo srhljivo spustiti smuči na ledenih ploščah kjer so bili že kar obilni nameti snega. No enkrat pa dvakrat probaš pol pa že gre.
Podkoren 2 ima res veliko več prostora za učenje saj tudi gužve ni in so tudi delavci na žičnici bolj prijazni al kaj mi je to pomagalo če pa je vse skupaj bilo odprto zadnji dan mojega dopusta.

Sicer se ničesar nisem lotil z kakšnim pretiranim strahom, edino ko sem zašel na napačno stran zgornje postaje sedežnice vitranc 1 (iz Bedančeve štale), in se znašel na cca 70m dolgi strmini, ki je del Fis proge. Mislil se iti po S progi do Bedančeve štale tako sem pa zašel na mnogo krajšo pot in tudi posledišno mnogo bolj strmo pot.

Sicer pa Kranjska ponuja res veliko. Moteče je da se vse ne izteče v enem koncu ampak moraš v avto pa v podkoren 1 in 2. Če kdo ve za kakšne Bypasse med progami bi pa bil zelo vesel vsakršne informacije, da se ne bom vozil kot kakšen cucek po Kranjski. Saj veste kakšna gužva JE TAM.
Nazaj na vrh
Amater:)
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 05, 2010 6:42 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 22:01

Ja, prvi del FIS proge je najvecja strmina v KG in ce ne ustimajo obvoza in crknejo krogci, tudi edina povezava iz Podkorna 2 do Kranjske Gore.

Bypass pa verjetno ze poznas - iz KG gres na 4 sedo Vitranc I, preckas Poligon (FIS progo), ki bi bil na tistem delu brez problema oznacen z rdeco, potem pa picis levo proti Podkornu 2. Sicer se je malo treba poganjat vmes, ampak res nic hujsega. Za v drugo stran imas pa dvakrat krogce (Zelenci, Rutec) in se potem spustis malo dol, zavijes desno, mal postamfas in si nazaj na progi, ki te pripelje do Dolencevega Ruta. Ce krogci ne delajo (kar se jim rado zgodi) gres na 4 sedeznico Podkoren in upas, da je obvoz po "rdeci" progi odprt. Tako da, prehod je mozen, ni pa najbolj fajn...

Ja, Kekec in Dolencev rut sta zgoraj mogoce res prestrma za popolnega zacetnika, ampak za nekoga, ki se po 15+ letih vraca v smucarijo, pa ne bi smelo biti problemov. So pa obe Mojci in Rozle toliko bolj polozni.
13/14: 12x
Nazaj na vrh
moby d***
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 09, 2010 6:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Nov 2009 18:50

Krvavec danes fenomenalen vse do druge ure ko je pripihalo oblake. Drugače tudi sneg odličen vse do zadnjega, ljudi malo....
Nazaj na vrh
Špik
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 09, 2010 7:12 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec
Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14

Mogoče sem malo razvajen, samo danes nisem bil ravno navdušen nad pripravo prog, kar negaj grbin in reber od teptalcev...
junche
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 09, 2010 8:05 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 22:06

Špik je napisal/a:
Mogoče sem malo razvajen, samo danes nisem bil ravno navdušen nad pripravo prog, kar negaj grbin in reber od teptalcev...

zutri ja , ampak se je do 10h uneslo, sicer je bil pa sneg kakor je zadnje čase po snežanju že dobra praksa super. proge pa v bistvu prazne. za termainal velocity si moral počakat včasih celo minuto, če nisi hotel ogrožat drugih. sicer imam pa krvavca za letos res počasi dosti , 5 kičasith dni je zvrham dost.
Nazaj na vrh
everts72
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 09, 2010 9:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Sob Dec 2006 20:53
Kraj: na robniku

Ja danes je blo res kičasto gor. Njivice smo prekarval in preoral po celem.
In lepo je blo videt, ko je 6 ljudi rezalo z race bordi po trdem naravnem snegu.

www.worldofwindsurf.com
Nazaj na vrh
Tomaž
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 10, 2010 4:50 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Okt 2005 9:54
Kraj: moste

Špik je napisal/a:

Nisi razvajen, v nedeljo je blo tud ful stopničasto,mogoče majo kake vzhodnjake na novo zaposlene,he he
H2o
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 10, 2010 5:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pon Dec 2006 22:18

Aha, očitno slabo ratrakirajo tudi takrat, ko je sneg le malo ojužen. Sem mislil, da je tako samo pomladi (lanskega aprila so bile tudi po 50+ cm stopnice - idealno za vezi v kolenu). Na koncu sezone bodo pa spet pobrali nagrade za najbolje urejene proge. Me prav zanima kdo je v komisiji..
21/22: 49x
20/21: 11x
19/20: 36x (čista jeeeba)
18/19: 59x
17/18: 50x
16/17: 49x
15/16: 56x
14/15: 51x
13/14: 28x (žled)
12/13: 55x
11/12: 56x
10/11: 50x
09/10: 82x
08/09: 45x
Nazaj na vrh
junche
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 10, 2010 8:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 22:06

H2o je napisal/a:
Aha, očitno slabo ratrakirajo tudi takrat, ko je sneg le malo ojužen. Sem mislil, da je tako samo pomladi (lanskega aprila so bile tudi po 50+ cm stopnice - idealno za vezi v kolenu). Na koncu sezone bodo pa spet pobrali nagrade za najbolje urejene proge. Me prav zanima kdo je v komisiji..
sej ni bil nič odjužen,... ampak v torek lče nisi najdek idealne špure potem ne vem kje jo. pa spet nisem videl tako malo smučišč. je pa res da bolje zratrakiranih, ampak na praznem smučišču kakeršno je bilo v torek si težko želiš še kej več.
Nazaj na vrh
Sorty
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 11, 2010 4:04 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Sob Dec 2008 16:37

Mene osebno niso tko motle stopničke ampak grbine.WTF?? tega pa tut še nisem nikjer doživu..Je pa potem ko je malo popustilo blo veliko bolje
2009/2010: 20x
www.vikom.si

z GLAVO na glavo!
Nazaj na vrh
[BISI]
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 14, 2010 5:29 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 18:55
Kraj: NSK Staat Maribor

V sredo sem smucal na Krvavcu. Vreme je bilo zelo lepo. Saj ne, se hecam. Ampak ok, ne vem, ce bom imel se kdaj priloznost smucati po praznem Krvavcu s 30cm cevca - na obeh progah Krzisce je bilo smucanje podobno smucanju izven urejenih prog. Na zalost so bile zaradi vetra zaprte vrhnje proge (Zvoh, Njivice, Vrh Krvavca). Mimogrede, zgodaj popoldne se je za priblizno eno uro pokvarila stirisedeznica Tiha dolina, pri cemer je na njej za slabo uro obticalo nekaj povsem premrazenih boardarjev in smucarjev. Potem pa je spet cudezno zacela delovati. Zacuda se niso ustavile starejse naprave, ceprav je na vrhu Gospince bil tako mocan veter, da nekateri smucarji in boardaji niso mogli prostovoljno zapustiti sedeznice, niti se niso mogli prostovoljno spustiti po progi, saj jih je v to prisilil kar veter.

Tako nekako je zgledalo stanje na zgornji postaji gondole ob koncu smucanja.

Pa se ena slikca za strasenje otrok...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 31, 32, 33  Naslednja Stran 24 od 33

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2009/2010
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net