Avtor |
Sporočilo
|
gregorv |
Objavljeno: Sre Jan 13, 2010 5:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Jan 2010 14:52 Prispevkov: 54 Kraj: Grosuplje
|
Danes sem bil na krvavcu..Dokler je trajalo je bilo odlično, ravno prav mraz, sonček, ne prevelike gužve.. Se je pa prijatelju zgodila nesreča..njemu na srečo ni bilo nič, border je končal z zlomljeno nogo , tako da za konec pokvarjen cel dan..škoda..
Lp! _________________ http://www.slo-racing.com |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
junche |
Objavljeno: Sre Jan 13, 2010 5:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 22:06 Prispevkov: 509
|
gregorv je napisal/a: | Danes sem bil na krvavcu..Dokler je trajalo je bilo odlično, ravno prav mraz, sonček, ne prevelike gužve.. Se je pa prijatelju zgodila nesreča..njemu na srečo ni bilo nič, border je končal z zlomljeno nogo , tako da za konec pokvarjen cel dan..škoda..
Lp! | A to je bilo na njivcah? drugače pa ja danes je bila dobra smuka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gregorv |
Objavljeno: Sre Jan 13, 2010 5:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
danes sem bil prvič na krvavcu tako da ne poznam imen prog. Tam ob dvojni dvosedi...če se spustiš dol prideš do sedežnice zvoh. _________________ http://www.slo-racing.com |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Cada5555 |
Objavljeno: Sre Jan 13, 2010 7:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sob Dec 2009 10:14 Prispevkov: 67
|
Jutri grem s prijatelji gor Torej pravite da je gor super? Je snega veliko in ali je kaj kamnov? Kašne so proge? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
junche |
Objavljeno: Sre Jan 13, 2010 8:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

|
gregorv je napisal/a: | danes sem bil prvič na krvavcu tako da ne poznam imen prog. Tam ob dvojni dvosedi...če se spustiš dol prideš do sedežnice zvoh. | sem videl tisto iz žičnice, ja sem mislil , da jo je smučar v oranžnem slabše odnesel. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gregorv |
Objavljeno: Sre Jan 13, 2010 8:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
smučar je bil v taki, belo-zeleni bundi tko d si najbrž napačno nesrečo vidu. to je blo okol 1h.. _________________ http://www.slo-racing.com |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gregorv |
Objavljeno: Sre Jan 13, 2010 8:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
Cada5555 je napisal/a: | Jutri grem s prijatelji gor Torej pravite da je gor super? Je snega veliko in ali je kaj kamnov? Kašne so proge? |
proge so dobre..edin une "glavne" so bile ob 1h že dobro razrite.
Lp! _________________ http://www.slo-racing.com |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
junche |
Objavljeno: Sre Jan 13, 2010 8:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

|
razrite je zelo stroga beseda za mestoma narit pulfer. kriška ob 2h je bla praktično še ne zvožena. res se je dal tišat zato niti ni čudno , da je bilo par nesreć(očitno sem videl neko drugo , kakšno uro kasnej). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
moby d*** |
Objavljeno: Čet Jan 14, 2010 6:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Nov 2009 18:50 Prispevkov: 18
|
Danes Krvavec odličen, mogoče mal kamenja na Njivicah ko je bilo že fajn speljano, pa nekaj kamna proti Kriški, drugače pa proge super, edino megla se je okoli 2 spustila-vidnost cca 10-15m. Zvoh pa žal večino dneva v megli. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
user |
Objavljeno: Ned Jan 17, 2010 6:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2008 18:53 Prispevkov: 51
|
včeraj je blo za en K... gužva, megla, cel kup kamenja po progah! .. edini plus je bil sonček na vrhu Zvoha( posledično tam največja gužva in kupi ) .. na srečo je bil glavni razlog za obisk druženje  _________________ 15/16: alta badia 4x, gerlitzen 1x, stari vrh 1x
14/15: alta badia 2x, arabba 1x, val di fassa 4x, val gardena 1x, carezza 1x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Amater:) |
Objavljeno: Ned Jan 17, 2010 6:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 22:01 Prispevkov: 487
|
Je bil kdo danes gor?
Jaz sem mislil iti, pa sta me potem zjutraj snezenje in webcam z vidljivostjo 0 odgnala nazaj v posteljo, ko sem se zbudil, je bil pa soncek, pa me zanima kaj sem zamudil...  _________________ 10/11: 21x
11/12: 16x
12/13: 13x
13/14: 12x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
_nyc_ |
Objavljeno: Ned Jan 17, 2010 6:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Nov 2007 0:48 Prispevkov: 351 Kraj: kranj
|
do 12ih nisi nič zamudil...
okoli enih ko sem pa šel na zvoh je bilo zgoraj jasno...potem se je pa kar naenkrat odprlo. pol je pa blo sončno čez celo smučišče....proge so bile pa dobre..kamenje je bilo le na prelomnici na vrhu 6sedežnice. _________________ sezona 07/08: Krvavec 69x
sezona 08/09: Krvavec 70x. Stari Vrh 2x
sezona 09/10: Krvavec 56x. Stari Vrh 1x
sezona 10/11: Molltal 2x. Krvavec 64x. Kranjska gora 4x
sezona 11/12: kaprun 2x, Krvavec 79x
12/13: Krvavec 110x, Rogla 1x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
snela |
Objavljeno: Pon Jan 18, 2010 3:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Dec 2007 18:32 Prispevkov: 39 Kraj: Ljubljana
|
kamenje je tud ko prides dol s 6 sede, na levi in desni strani. pa drugje so tud kamncki. dans so se dobr vidl, ker je spihal. _________________ LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jure |
Objavljeno: Sre Jan 20, 2010 10:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Nov 2006 13:11 Prispevkov: 62
|
Danes sem bil gor. Ob dvetih smo parkiral na šestki, za karte smo čakal pol ure, vendar si pol takoj pršu na gondolo. vendar ko smo prišli na smučišče sploh ni blo take gužve kot smo si spodaj predstavlal. Dopoldne je blo povsod mal za počakat, mogoče največ na zvoh, vendar popoldne ni blo več čakanja. Proge so v redu, na nekaterih delih se naredijo kar hudi kuclji, vendar gre, s kamenjem je največji problem se men zdi s zvoha na levi strani tam kjer se razširi, tam so že kar orng skale. Tud vreme je blo super, edino zvoh je bil nekaj časa v megli. Zasnežujejo, sploh na koncu skor vse proge.
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Lenuh |
Objavljeno: Sre Jan 20, 2010 10:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Jan 2010 21:51 Prispevkov: 126
|
Krvavec je mene razučaral leni (snežna zima) pisalo je da je gor 240cm snega zjutraj pridem na eno izmed prvih gondil 5 fur dobrih odličnik ampak po 5 pa na progi sam led js ne vem kje so oni na merli 2 m snega mogoče na kakmu zametu
Pa še to žudno da je bil zvoh odprt kr kolkrat sm biu js gor je biu zaprt _________________ LP XD |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|