|
Kanin - aktualne informacije |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
jazbec |
Objavljeno: Pon Jan 04, 2010 2:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Jan 2007 10:18 Prispevkov: 152 Kraj: kobarid
|
Danes - 04.01.2010
Nič čakal, nič ljudi
Do 11h je bilo idealno ( o.k. - pustmo mal vetrčka in mraz ob strani ), potem se pa pooblačilo, zapihalo močneje, zameglilo, začelo je snežiti, začeli so prihajat zaspankoti in tko je bil čas, da sem se odpravil nazaj v dolino....nekajkrat sem urezal proti trosedi...na Prevalo ne, ker tisto mi bo interesantno , ko bo malo posijalo sonce čez bulo
Popil čajček in šel...zdaj pa sneži tudi v dolini  _________________ www.jazbec.eu
Ne me sili na smučke, ker sem trmast! Ko bom star vam bom že pokazal kako smo smučali nekoč!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrej777 |
Objavljeno: Pon Jan 04, 2010 5:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 16:35 Prispevkov: 70
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mdolzan |
Objavljeno: Pon Jan 04, 2010 5:31 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Ned Sep 2008 23:13 Prispevkov: 95
|
Gužva je bila na 3 sedi...(pod zg postajo gondole) tam se je čakalo pol ure in več! Enak čas se je čakalo tudi na it. dvosedi!
sem še enkrat bral moj prispevek pa sem nerodno napisal...Prevala je bila ok.
lpm _________________ s kante na kanto...:-) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrej777 |
Objavljeno: Pon Jan 04, 2010 7:54 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
mdolzan je napisal/a: | Gužva je bila na 3 sedi...(pod zg postajo gondole) tam se je čakalo pol ure in več! Enak čas se je čakalo tudi na it. dvosedi!
sem še enkrat bral moj prispevek pa sem nerodno napisal...Prevala je bila ok.
lpm |
Očitno si se po omenjenih progah vozil res v največji gužvi. Jaz sem čakal par minut na Slo trisedi in kakšnih 15min na Italijanski dvosedi. Na slo dvosedi je bila samo kratek čas kratka kolonca drugače pa nič. Prevala je čisto solidno zdelovala. Slovenska triseda bi boljše požirala če bi bila odprta proga ša naprej in bi šel del ljudi do postaje od gondole. Potem bi bilo gužve še manj in glede na to da več ljudi kot je bilo sedaj na Kaninu realno ni za pričakovat je to čist OK. Ampak tudi jaz si želim kakšno novo napravo na Kaninu pa ne zaradi gužve ampak zaradi hitrosti naprav.....triseda gre grozno počas
Funifor pa fino potegne. cca 12m/s oz 44kmh Si na vrhu kot bi rekel keks. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
blacky |
Objavljeno: Tor Jan 05, 2010 10:53 am Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Feb 2008 20:03 Prispevkov: 3 Kraj: MB
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrej777 |
Objavljeno: Čet Jan 07, 2010 3:06 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
Lepe slike. Od vrha je res lep pogled ampak kaj ko se meni ne da hodit do vrha. Zaenkrat je dost lušno da samo zapeljem iz proge v celca in iščem kje še ni vse zvoženo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dejvi |
Objavljeno: Čet Jan 07, 2010 3:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec smučišč

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 7:45 Prispevkov: 571
|
Perfektne slike. Res ste carji. No, na Kaninu še nisem uspel biti, sem si pa vedno želel vedeti, kako se vidi Tržaški zaliv. Zdaj se mi je ta želja izpolnila. Lepo res! _________________ Video arhiv |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jazbec |
Objavljeno: Pon Jan 11, 2010 5:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

|
Glede na jutranje vremenske podatke za Kanin( jasno, dela, - , sem se odločil, da skočim pogledat gor...pa čeprav tista jasnina mi ni bila čist jasna, ker je dolini bilo vse zamegljeno...
Pač z gondolo smo hitro prišli z megle ven in pokazalo se je, da je megla tudi na vrhu
Torej: če bi enkrat, ali pa če bodo kdaj uresničili načrte, ki jih imajo v predalih, naredili progo od C na B, bi bila danes polna smučarjev, kajti vidljivost je bila v tem odseku dobra ....O.K., mogoče je pa na vrhu in na Prevali sonce....
In tudi na vrhu je bila megla...pa so povedali, da je bilo zjutraj jasno ..
Se spustil na trosedo ( Skripi ), ma vse skupaj je bilo samo iskanje količkov, da nisem falil proge...matranje....šel na čajček in lih ko je hotela ena iz Bc - a nekaj zapeti, se je hvala bogu pokazalo sonce...
Ker je bilo sonce samo na vrhu in Preval "še ni delala" sem izkoriszil to dobro vidljivost na vlečniici ( aja, Graben tud ni delal )....in kje je tista dobra dvoseda Sedlo, ko je poskrbela, da sem se nasmučal, ko je bila nižje dol megla, na vrhu pa sonce...pametnjakoviči...Prevala "naj bi zalaufala" je bilo slišat....O.K.....sem šel pa peš Sedlo, da vidim kako je gor....in prišla je megla in Sedla nisem videl....
Prevala menda že dva dni ni delala in tudi danes do 13h ni ( potem sem itak šel dol...)...pametnjakoviči ( to mislim na tiste, ki so tako brihtni, da uničijo še tisti užitek, ki bi ga lahko nudil Kanin s svojimi možnostmi )
Če bi vsaj na Sedlo delala, ker tam je občasno bilo sonce in se je lomila megla...ma ne...ni šans....vse kar je bilo kaj vredno danes, je bila vlečnica....bravo!!
Sem pa sam poskrbel, da sem pršel dom zadovoljen...se spustil 2 x iz C na B po pršiču ( pa čeprav so mi odsvetovali, češ da je premal snega.....ma snega je dol kokr hočeš - enkrat je samo zaškripalo )
Poskrbel sem, da sem užival...edino žal mi je ljudi, ki kupijo karto in potem je vse skupaj eno veliko sranje.... Jezen sem na pametnjakoviče, ki hočejo nekaj naredit in o tistem nimajo pojma...pa ne mi govorit, da ni denarja...jebeš Prevalo, ko vse eno veliko sranje....od prvega dne..pa naj hvalijo kokr hočejo, takšno neumnost lahko naredijo samo pametnjakoviči jezen sem....ma jutr bom šel verjetn spet gor...ma jezen bom tud jutr...  _________________ www.jazbec.eu
Ne me sili na smučke, ker sem trmast! Ko bom star vam bom že pokazal kako smo smučali nekoč!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Charlie Uno |
Objavljeno: Tor Jan 12, 2010 7:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 18:09 Prispevkov: 327
|
Želim ti, da čimprej naletiš na lepo vreme ter da ti Kanin povrne vse za vztrajnost. Hvala tudi za lepe slikice. Upam, da bo za konec tedna vreme sodelovalo, saj sem si Kanin v tej sezoni privoščil le prve tri dni in me že malce zvija...
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
slikca |
Objavljeno: Sre Jan 13, 2010 12:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 0:48 Prispevkov: 61
|
se čist strinjam z jazbecom...jezna pa ne samo to, še sram me je ko vidim kako ljudje plačujejo 27 eur da se potem lahko vozijo cel dan po trosedežnici gor in dol...uredu, če že ne mislim zgubljat besed o tem kaj bi se lahko nardilo in kaj se ne nardi, lahko pa zagotovo rečem da bi se moglo vsaj cene spustili za take dneve no
pa ja, prevalo mam rada vsaj tolk kot pogrešam dobro staro sedlo ob dnevih ko gledam štirisedo samevat...res so pametnjakoviči, sej lih zato ker ni dnarja je še bolj škoda vržt dnar za neki na pol...
pa bom rajš nehala, ker gor je kup stvari za bit jezen...bom rajš sonček počakala in se gor prikazala in zraven močno močno upala da se že enkrat kaj premakne na vrhu in se najde eden ki ve kako sej tej stvari streže...ne sam naprave tud vodstvo je predpotopno in potrebno menjave... _________________ 08/09 ; 3x Moelltal, 1x Koralpe, 28x Kanin, 5x Tignes, 1x Nassfeld, 2x Kr. Gora, 1x Višarje, 1x Krvavec, 1x Vogel
09/10 ; 12x Kanin, 1x Črna, 1x Zoncolan, 1x Poseka, 1x Kope
10/11 ; sploh še nisem stala na smučkah, razen s kajtom  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jagr |
Objavljeno: Sre Jan 13, 2010 12:31 pm Naslov sporočila: Vodstvo |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sre Jan 2010 12:26 Prispevkov: 2
|
Ja takih zgodb bi lahko napisali na stotine. Kanin nujno potrebuje novo vodstvo in zamenjavo večine ljudi. Ko pač "kurbenhaus" ne laufa moraš zamenjati kurbe ne hiše.
Kanin ma samo srečo nas navdušencev smuke v viskogorju, da pač vstrajamo. Oni že od ... samo jokajo kako nimajo in prosijo državo in to je tudi vse kar znajo. Tistega ki je podpisal in izdelal projekt za Prevalo bi pa mogli prbit na križ. KATASTROFA  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
slikca |
Objavljeno: Čet Jan 14, 2010 4:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
ja, je že tko da se jim dogajajo same naravne katastrofe gor...
premalo snega=naravna katastrofa
preveč snega=naravna katastrofa
plaz in posledično zviti stebri in kolesa=naravna katastrofa
res so božčki tile bovčani, drugim nam pa kar vsem z neba vse pada, medtem ko se njim dogajajo same krivice in naravne katastrofe...
jst pa še zmeri trdim da je edina naravna katastrofa gor direktor, ki mu je sicer treba priznat da je fenomen v nabiranju in praskanju dnarja na kup, samo to je pa tud edina njegova kavaliteta, ki pa je zdaleč od tega da bi ga nardila prespektivnega, zato res ne vem kdo pa zakaj se čaka...naj se mu najde primernejše mesto (beri: mesto kjer lahko nardi čim manj škode)...ne pa da ždi na stolčku in tko obsoja kanin na životarjenje in se smeši po tv-ju z nerazumljivimi primerjavami in obtoževanju italjanov o počasnosti pri povezavi, češ da smo samo njih čakali pripravljeni že ne vem kolk cajta (o tem da celo lansko leto prevala ni delala pa ne duha ne sluha), no tle svoj kos odrežeta tud novinarka ki se je pod ta prispevek podpisala tko kot odgovorni na rtv da so sploh pustili objaviti tko neobjektiven prispevek...
http://www.rtvslo.si/slovenija/krvavec-zacenja-smucarsko-sezono/219021 (glej video spodnji desni kot ; kmalu kanin-sella nevea)
svašta...kaj bi se razburjali, počakajmo sonček in jo rajš kot v nassfeld al pa cortino mahnimo na kanin...
 _________________ 08/09 ; 3x Moelltal, 1x Koralpe, 28x Kanin, 5x Tignes, 1x Nassfeld, 2x Kr. Gora, 1x Višarje, 1x Krvavec, 1x Vogel
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jazbec |
Objavljeno: Pet Jan 15, 2010 11:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

|
En tak dan je bil danes....sonček, super sneg, vse delalo...skratka tko kokr mora bit....Krnici so vzeli nedolžnost in še marsikateri flanki ...ljudi je kr blo, ma ni bilo panike....preizkusu novo povezovalno progo...dobra je, je pa res, da moraš s polovice udarit smuk, da prideš do dvosede - ma to skor ne bo več problem, ko bodo italijani nardili novo dvosedo in jo premaknili par metrov v levo  _________________ www.jazbec.eu
|
Nazaj na vrh |
|
 |
slikca |
Objavljeno: Sob Jan 16, 2010 7:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
ja jazbec, se podpišem pod tem petkom tud jst...bla gor in uživala na polno...upam da so še kak tak dan naročili za to sezono... _________________ 08/09 ; 3x Moelltal, 1x Koralpe, 28x Kanin, 5x Tignes, 1x Nassfeld, 2x Kr. Gora, 1x Višarje, 1x Krvavec, 1x Vogel
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jazbec |
Objavljeno: Tor Jan 19, 2010 9:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

|
Danes je bilo gor brezveze ...vse je delalo, sijalo je sonce ( brez oblačka ), malo ljudi, sneg odličen...vse je bilo super ..nimam se nad ničemerer pritožiti - brezveze - ne hodte gor, ker je prelepo  _________________ www.jazbec.eu
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|