|
 |
|
Smučarija 30.11.2005 |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
Lan__ |
Objavljeno: Sre Nov 30, 2005 5:17 pm Naslov sporočila: Smučarija 30.11.2005 |
|
|
Uči se PLUŽIT

Pridružen/-a: Čet Jan 2005 21:48 Prispevkov: 144 Kraj: Maribor
|
Tako, pa sem se tudi jaz letos prvič oblekel pa obul v zimsko opremo pa odromal na Pohorje. Sicer sem pričakoval, nič kaj prida snega, jug pa kamenje, ampak zgodba je bila popolnoma drugačna. Razmere so za te vremenske pogoje gori skorajda idealne! Ponekod je celo ponoči snežilo, ker je bilo kar nekaj novozapadlega snega. Gužve nobene, razen ZUTS Demo vrste ki je mela predelavo ni bilo gori skoraj nobenega drugega, tako da idila. Mam še par slik iz mojega potepa, če kerega zanima kako dejansko zgleda:
Sedežnica sleme
Sedežnica sleme
Zgornja postaja vzpenjače
vlečnica BELLEVUE
vlečnica BELLEVUE
vlečnica BELLEVUE
Mirč ima še roleta dol:) Se mu še ne da v službo:P
Proga od BELLEVUE-ja do III sedežnice
HABAKUK
NOva pasja utica na vlečnici HABAKUK:))
povezava na sedežnico STOLP,malo kamenja, ampak gre brez blema mimo peljat
STOLP
Vrh partizanke
PARTIZANKA v megli:)
ŠE več megle
Pa še tu malo megle
Pa še megla za konec:)
Na prelomnici je malo kamenja zunaj, ampak se da lepo mimo peljat
PARTIZANKA
Povezava iz PARTIZANKe na VIDEC, zelo lepo urejeno, brez kamenja, snega kolikor hočeš
Vlečnica VIDEC - nova sidra, kar je zelo DOBRODOŠLO! Otrokom boletos veliko lažje se tu vozit, saj jih ne bo več dvigovalo pol metra po luftu pa vleklo na eno stran.
VIDEC
Zgornja postaja vzpenjače
Nasplošno je bilo zelo lepo. Vse kar je treba pazit je to, da se smuča mehko, ker je novozapadli snegin je malo mehek, da ne puscas za sabo bob steze, drugače je pa za smučanje zelo lepo. Kamenja ni skoraj nič, kar se tudi na slikah lepo vidi, edino kamenje ki sem srečal je bilo na povezavi na stolp in pa na spodnji prelomnici partizanke.
Za prvo letošnje smučanje je bilo zelo dobro. Pohorje se še priporoča _________________ Me, myself and I. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lenko |
Objavljeno: Sre Nov 30, 2005 7:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34 Prispevkov: 3277
|
kak je bla kaj temparatura pa si se kaj do konca pripelal ?  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Lan__ |
Objavljeno: Sre Nov 30, 2005 9:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uči se PLUŽIT

|
E, to pa ne bi vedel...temperaturo sem pa pozabil pogledat, je pa bilo kar hladno...sem mel samo kratke rokave pod bundo, pa je bilo na trenutke kar mrzlo. V dolino se da pripeljat, povdarek na "se da". S kakimi smučmi/bordom prideš dol je druga zgodba:) Če bi mel kake stare smučke, kerih mi ne bi bilo škoda bi se peljal v dolino, ker gre, sem tudi videl par ludi ki se je peljalo, samo kot sem rekel...če ti ni škoda smučk lahko greš, če pa kaj gledaš na njih pa še ni za dolino.
Prav tako sem od žičničara zvedel, da Habakuk po novem več ne bo obratoval v času nočne smuke (vlečnica) ampak bo delala samo II sedežnica. seveda samo v primeru če je dovolj snega. Če ga ne bo bo habakuk tudi delal, drugače pa ne. Baje imajo premalo obiska in se jim ne splača laufat. _________________ Me, myself and I. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
morel |
Objavljeno: Čet Dec 01, 2005 9:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Spammer

Pridružen/-a: Pon Apr 2005 17:34 Prispevkov: 609 Kraj: Ljubljana - valda
|
u je pa velik snega...lepo, sam sem mislu da ne bo kamnov, kr ga je ta viknd tok nametal  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Lan__ |
Objavljeno: Čet Dec 01, 2005 10:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uči se PLUŽIT

|
Morel, saj ni dosti kamenja...tisto kar se na slikah vidi se da čisto lepo obvozit... kamenje se pa vidi tam, kjer je tudi pa če je 3m snega:) Jaz nisem niti ene praskice pripeljal na smučeh domov, tako da...glede na vremenske razmere je zelo lepo. Lepo so porihtali.Danes pa še topovi streljajo, pravkar sem pogledal z dalnogledom gor, pa še nekaj malega sneži...Je pa res, da je za soboto napovedan kar mocen dez pa do +7, tako da...Ampak mislim da je dovolj snega da bi moglo ostat.Edino stadion bo kritičen po moje. _________________ Me, myself and I. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
morel |
Objavljeno: Pet Dec 02, 2005 12:28 am Naslov sporočila: |
|
|
 Spammer

Pridružen/-a: Pon Apr 2005 17:34 Prispevkov: 609 Kraj: Ljubljana - valda
|
zdj u soboto bo na preizkušnji  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|