Avtor |
Sporočilo
|
Sorty |
Objavljeno: Ned Dec 27, 2009 7:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Dec 2008 16:37 Prispevkov: 310
|
Bom se jst namest Mazyja potrudu in vas malo zrajcu z slikami
kot vedno smo prvi zarezal v strmino
proge ceu dan zrihtane v nulo
širina pa taka,da se človeku oko zarosi
Proga kamor ti nese oko
popoldanske aktivnosti
 _________________ 2012/2013: 1x Molltal, 5x Kronplatz
2011/2012: 20x
2010/2011: 20x
2009/2010: 20x
www.vikom.si
z GLAVO na glavo! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dejvi |
Objavljeno: Pon Dec 28, 2009 8:24 am Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec smučišč

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 7:45 Prispevkov: 571
|
Ja res ni nas zrajcu. A je dnevna res 41 EUR? Za en dan bi reskiral in skočil iz LJ, samo 41 EUR je pa malo huda...Kljub njihovim progam. Ne vem. _________________ Video arhiv |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Stane10 |
Objavljeno: Pon Dec 28, 2009 10:11 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 11:04 Prispevkov: 31
|
Ja cena 41? je res kar malo visoka, vendar pa se zmanjša, če je število dni smučanja večje. Pa vseeno-če pogledamo na ceno 28? pri nas, je cena 41? za ponudbo kar primerna , je pa res strošek ... Če odmislimo , pa gre...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Špik |
Objavljeno: Pon Dec 28, 2009 10:26 am Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14 Prispevkov: 1049
|
In pa nizka v primerjavi z Zermatt/Crevninia - dnevna okoli 55? _________________ Malo tu, malo tam... samo da smo na snegu :-) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jernejrozman |
Objavljeno: Čet Dec 31, 2009 2:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sre Dec 2007 11:48 Prispevkov: 7
|
mislim da je cena karte dosti nižja v skiopenigu vendar se še vedno ne splača it v lastni režiji. Js sm bil zraven ekipe MAzy, sorty in smo šli preko kompasa za 170 eur app + karta. kolegi so šli v lastni režiji in so dal za app 20 eur na dan po osebi tako da jih je na koncu prišlo več kot nas. proge so pa res nevrjetne se definitivno vrnemo. všeč mi je ta širina ki jo francija definitivno nima |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dejvi |
Objavljeno: Čet Dec 31, 2009 5:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec smučišč

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 7:45 Prispevkov: 571
|
Kaj pa naklon? Se mi ne zdijo ravno strme proge. Zgleda že kar malo enolično ali se motim? _________________ Video arhiv |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jernejrozman |
Objavljeno: Čet Dec 31, 2009 6:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sre Dec 2007 11:48 Prispevkov: 7
|
ej ne vem stvar posameznika. meni res ugajajo položne proge ker mi je takrat najbolš karvat. moreš pa vedet da modra barva v italiji je pr nas kot rdeča skoraj da. in rdeča v italiji je pr nas črna. kronplatz ma res vse kar rabiš ravno pravšnje za karvanje in če hočeš majo eno fis progo ki je res strma. potem maš pa tud en kup rdečih ki so fantastične. bistvo vsega pa je da so proge neskončno široke. dokler ne probaš ne vrjameš |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gore |
Objavljeno: Čet Dec 31, 2009 6:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sob Jan 2009 7:06 Prispevkov: 91
|
Tudi meni je položni zgornji del Kronplatza odličen za karvanje.
Imaš pa še dolge rdeče ali črne spuste v dolino.
Je odlično smučišče, če le ne bi bilo toliko gneče. _________________ http://kacnje.blogspot.com |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
polde |
Objavljeno: Čet Dec 31, 2009 7:40 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Ned Nov 2005 9:25 Prispevkov: 368 Kraj: Ljubljana
|
Datumi, ko ni gneče na Kronplatzu:
1. december: od začetka sezone pa tja do 22/23 decembra
2. januar: v tretjem in četrtem tednu meseca
3. marec/april: od 10 marca do zaključka sezone, ponavadi 1 teden po veliki noči |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Age |
Objavljeno: Čet Dec 31, 2009 8:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Nov 2007 11:51 Prispevkov: 695 Kraj: Ljubljana
|
polde je napisal/a: | Datumi, ko ni gneče na Kronplatzu:
|
Za tole ne dam roke v ogenj, sem hodil gor med 1999 in 2004 in to vedno 4.teden v Januarju, ko še ni bila polna sezona. Ravno zaradi nepopisne gneče, tako tukaj kot na ostalih delih SKI dolomitov (Corvara, Arraba, Val gardena...), smo odnehali hodit sem, vsaj ob tem času. Mislim pa, da je vsako leto več smučarjev nasplošno, tako da...
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mirkuma |
Objavljeno: Pet Jan 01, 2010 5:41 am Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Ned Dec 2006 19:43 Prispevkov: 93
|
Age je napisal/a: | polde je napisal/a: | Datumi, ko ni gneče na Kronplatzu:
|
Za tole ne dam roke v ogenj, sem hodil gor med 1999 in 2004 in to vedno 4.teden v Januarju, ko še ni bila polna sezona. Ravno zaradi nepopisne gneče, tako tukaj kot na ostalih delih SKI dolomitov (Corvara, Arraba, Val gardena...), smo odnehali hodit sem, vsaj ob tem času. Mislim pa, da je vsako leto več smučarjev nasplošno, tako da...
LP |
Ne razumem najbolje..torej v 3 in 4 tednu januarja, daš roko v ogenj , da ni gneče, ali da je? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gore |
Objavljeno: Pet Jan 01, 2010 8:45 am Naslov sporočila: |
|
|

|
Jaz sem bil na Kronplatzu kar pogosto. Ampak tam je zmeraj nepopisna gneča - vsaj za moj okus - človeka, ki prihaja iz turne smučarije.
Je pa ob omenjenih terminih res malo bolje.
Sicer pa je Kronplatz zakon. _________________ http://kacnje.blogspot.com |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Age |
Objavljeno: Pet Jan 01, 2010 9:34 am Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Nov 2007 11:51 Prispevkov: 695 Kraj: Ljubljana
|
@mirkuma, gore je lepo napisal, malo manjša gneča je kot recimo okoli novega leta ali Februarja, samo še vedno gneča. Po moji oceni tam smuča v top sezoni naenkrat med 15000 in 20000 dnevno(mogoče malo pretiravam). to je zame preveč, čeprav naprave požirajo, prog je pa, če so vse odprte cca 100km, no pa naj kdo reče da je pol super. Že odkar sem jaz obupal tukaj so zamenjali ali zgradili vsaj 6 novih naprav. Bil sem pa že tudi 3.teden v Januarju, pa je bilo nora gneča Vse slike, ki so iz Kronplatza tukaj na forumu, sem prepričan, da so jutranje, ko še ni velko smučarjev na progah. Tukaj sem se načakal tako na žičnicah, kot popiz.. na progah, ko nisi moral normalno smučat. Na Silvestru, zame super črni progi, je po 10 uri tolko noobov na progi, da se naredijo že ob 11 uri taki kupi, med njimi pa vozijo oni, vsi hočejo premagat to progo.
Najboljše je tam v predsezoni, ko še ni veliko smučarjev. Kolikor spremljam na forumu Kronpaltz, gredo vsi pametni smučat takrat, če le lahko. V Marcu pa nisem še nikoli smučal, da ti en morem svetovat.
Da ne boš narobe razumel, meni osebno je lega smučišča, naprave, širina prog (ta je samo zgoraj na najbolj lahkih progah) fantastična, samo smučarjev je pa enostavno preveč.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gore |
Objavljeno: Pet Jan 01, 2010 9:39 am Naslov sporočila: |
|
|

|
Age je napisal/a: |
Da ne boš narobe razumel, meni osebno je lega smučišča, naprave, širina prog (ta je samo zgoraj na najbolj lahkih progah) fantastična, samo smučarjev je pa enostavno preveč.
LP |
Tole si mi vzel iz jezika - odlično smučišče (naravna lega, pestre proge, odlična infrastruktura in odnos zaposlenih), ampak gneča ... _________________ http://kacnje.blogspot.com |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sorty |
Objavljeno: Pet Jan 01, 2010 9:39 am Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Sob Dec 2008 16:37 Prispevkov: 310
|
No ja samo mormo vedet, da če govorimo o gneči ta gneča še vedno ni pretirana saj ne smučišče ogromno in naprave moderne, ki z lahkoto požirajo tudi večje količine smučarjev..Med vikendom ko je bila največja gužva nismo čakal na gondolo več kot 3 min. proge pa so tudi dovolj široke, da si najdeš svoj kotiček za carvanje  _________________ 2012/2013: 1x Molltal, 5x Kronplatz
2011/2012: 20x
2010/2011: 20x
2009/2010: 20x
www.vikom.si
z GLAVO na glavo! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|