Avtor |
Sporočilo
|
technoalpin56 |
Objavljeno: Čet Dec 17, 2009 8:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 23:27 Prispevkov: 604
|
tim je napisal/a: | Lepo vam gre. TA si zasluži pohvalo . Kdaj se bodo predvidoma odprle ostale proge (Kekec, Vitranc, Podkoren)? |
Lepo da priznaš. Res je. Jutri, ko grem na smučanje v Italijo na Helm, kjer so vsi topovi TA, bom poslikal in posnemal jih v delovanju itd.. Komaj čakam!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
helly |
Objavljeno: Čet Dec 17, 2009 8:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 11:51 Prispevkov: 9
|
No, jaz mislim, da se malo preveč straši s to odjugo. Bo verjetno topleje, da bi pa kar vse pobralo pa ne verjemem. Drugače pa so letos v KG dokazali da tisti rek, saj so vsi ista firma, ne drži. Glede na tele slike bi rekel da kar solidno zasnežujejo, za Pohorje pa tega ne moremo reči. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucifer |
Objavljeno: Čet Dec 17, 2009 9:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pet Nov 2005 12:27 Prispevkov: 343 Kraj: Planina pad Golico
|
glede zasneževanja v kranski gori se mi zdi, da imajo trenutno enega najzmoglivejših ter najmodernejših sistemov umetnega zasneževanja v sloveniji! je pa stvar taka, da na višini kg moraš imet sistem tako, kot pravi jani spedenan v nulo" da ga lahk vodiš, če je nujno tud iz sek... medtem ko ser.." z ogromno kapaciteto, če želiš res optimalno prpraviti proge, da ti jih prva odjuga ne razmrcvari! je pa resnično fantastično pogledat sistem, ko deluje na polno smučišče v oblaku snežink:) sneži pa tudi v sami kr gori špica, ko pomislim na nekdanji jagrov sistem hm hm hm  _________________ 2008/09 15*Španov vrh, 4*kranjska gora, 2*višarje, 3*mokrine, 1*vogel, 1*katchberg, 1*turacher, 2*molltal, 3*kanin
2009/10 3*kranjska gora,6*španov vrh,3*višarje,2*turacher2*krvavec,2*mokrine
2010/11 2*molltal, 1*španov vrh, 1*višarje, 1*kanin
2012/13 1*mokrine, 3*turacher, 5*kranjska gora
2013/14 2*molltal |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
whistler |
Objavljeno: Čet Dec 17, 2009 9:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Sep 2006 10:09 Prispevkov: 612
|
technoalpin56 je napisal/a: | Lepo da priznaš. Res je. Jutri, ko grem na smučanje v Italijo na Helm, kjer so vsi topovi TA, bom poslikal in posnemal jih v delovanju itd.. Komaj čakam!  |
Veza s Kranjsko Goro?
 _________________ Forum namenjen izključno žičnicam: www.zicnice.mojforum.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
technoalpin56 |
Objavljeno: Čet Dec 17, 2009 9:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

|
Meni se tudi zdi da imajo najmodernejši zasneževalni sistem v SLO (v mislih imam seveda TA ). Iz webcamov je res lepo razvidno, da imajo vse topove pognane in zelo lep je pogled na T60 v podkorenu.
Zasneževanje lepo napreduje. 
Nazadnje urejal/a technoalpin56 Tor Avg 10, 2010 2:55 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
alenn |
Objavljeno: Čet Dec 17, 2009 9:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Sep 2009 16:36 Prispevkov: 198
|
ej technoalpin46 ti veš da si že tak tecn s totimi tvojimi technoalpini pa s tem da komaj cakas da gres smucat nekam pa da bos slikal techno alpine? to je forum o krajnski gori ne o tem kaj bos ti slikal in kam ti greš :S |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
technoalpin56 |
Objavljeno: Čet Dec 17, 2009 9:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

|
To je bil bolj ko "P.S.". Se pa vidi da si hočeš poste nabijat na moj račun, zato ker sem pač en malo bolj off topic post objavo.
P.S.: Sem technoalpin56 in ne 46.
Nazadnje urejal/a technoalpin56 Pet Dec 18, 2009 2:44 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smrkec88 |
Objavljeno: Pet Dec 18, 2009 10:04 am Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 12:42 Prispevkov: 136 Kraj: šmartno pri litiji
|
technoalpin56 mislim da si alenn s temi tvojimi off topic posti ne misli nabijat svojih postov, ampak ti je povedal realno stanje  _________________ sam da se smuča |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kiki2 |
Objavljeno: Sob Dec 19, 2009 11:06 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Nov 2006 17:18 Prispevkov: 33 Kraj: Posavje
|
Kako kaj zgleda v Kranjski Gori z naravnim snegom, ga je kaj zapadlo ??Pri nas na Dolenjskem je pravi snežni metež. _________________ Jupi, komaj čakam smučanje |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smrkec88 |
Objavljeno: Sob Dec 19, 2009 7:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 12:42 Prispevkov: 136 Kraj: šmartno pri litiji
|
kot je vidno iz slike so tudi park začeli zasneževat
 _________________ sam da se smuča |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
helly |
Objavljeno: Ned Dec 20, 2009 1:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 11:51 Prispevkov: 9
|
Tisti, ki ste bolj na tekočem z razmerami v KG, ali je jutri za pričakovat da bodo odprli Podkoren, mogoče Kekca? Ali bo obratovalo samo to kar obratuje danes? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gasperv |
Objavljeno: Pon Dec 21, 2009 9:07 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Nov 2009 9:34 Prispevkov: 27 Kraj: Dolenjska
|
bil vceraj. razen tega, da me je zeblo kot ze dolgo ne, je blo prov fino. se mi je zdelo kar dost ljudi na plazi spodaj. samo na sedeznici ni blo pa nc za cakat.. _________________ lp
G.
sezona 2009/2010: 3x Turracher Höhe, 1x Mölltal, 2x Kr. Gora, 4x Krvavec, 1x Stari Vrh, 1x Rogla. 3x Bela, 1x Kope |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iron_Horse |
Objavljeno: Pon Dec 21, 2009 7:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Čet Jul 2008 15:38 Prispevkov: 78
|
Na webcam se vidi da je v KG pravi snežni metež  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pribo8 |
Objavljeno: Pon Dec 21, 2009 8:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Ned Nov 2009 21:15 Prispevkov: 98
|
lucifer je napisal/a: | glede zasneževanja v kranski gori se mi zdi, da imajo trenutno enega najzmoglivejših ter najmodernejših sistemov umetnega zasneževanja v sloveniji! je pa stvar taka, da na višini kg moraš imet sistem tako, kot pravi jani spedenan v nulo" da ga lahk vodiš, če je nujno tud iz sek... medtem ko ser.." z ogromno kapaciteto, če želiš res optimalno prpraviti proge, da ti jih prva odjuga ne razmrcvari! je pa resnično fantastično pogledat sistem, ko deluje na polno smučišče v oblaku snežink:) sneži pa tudi v sami kr gori špica, ko pomislim na nekdanji jagrov sistem hm hm hm  |
Ja no ampak priznat moraš da tudi v Cerknem imajo zelo zmogljivo smučišče. V cerknem bi lahko smučišče zanežili v enem dnevu, no to sem vsaj slišal  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Špik |
Objavljeno: Pon Dec 21, 2009 8:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14 Prispevkov: 1048
|
pribo8 je napisal/a: | V cerknem bi lahko smučišče zanežili v enem dnevu, no to sem vsaj slišal  |
Celotnega smučišča najbrž ne v enem dnevu... _________________ Malo tu, malo tam... samo da smo na snegu :-) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|