Avtor |
Sporočilo
|
juremihamojca |
Objavljeno: Pon Dec 07, 2009 3:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Dec 2008 14:19 Prispevkov: 128
|
junche je napisal/a: | marko je napisal/a: | Ali tudi ostali mislite, da je to tako? Jaz bi nasprotno imel za trda steptana smučišča in višje hitrosti trši pancer kot pa za v celc. |
sam nisem nek strokovnjak ampak , ko sem letos poleti kupoval pancarje v franciji , je lokalni bootmajstor razlagal prav tvojo teorijo. |
Se strinjam z vama... tudi formula ima trše vzmetenje kot rally avto... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mdolzan |
Objavljeno: Pon Dec 07, 2009 3:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Ned Sep 2008 23:13 Prispevkov: 95
|
trdi pancerji so za trde proge...z mehkimi ne moreš voditi smuči. Pri celcu je zaželjen nižji flex, tudi bolj pokončen kot pancerjev.
Kot je kolega pred mano povedal...formula ima trde fedre...
Z mehkimi na trdi podlagi gre vse po svoje
lpm _________________ s kante na kanto...:-) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sernk |
Objavljeno: Pon Dec 07, 2009 4:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Jan 2007 21:33 Prispevkov: 127 Kraj: Stanežiče
|
Jaz ti ne morem ukazovati kakše pancarje moraš imeti, svetujem ti glede na to kr imam sam in s čem s zadovoljen, tako da tudi če kdaj zavijem na urejeno progo nimam problemov. Sicer je pako da so mehki pancarji najbolš za v park in pipe.
To je moje mnenje in izkušnje, če se odločiš tugače boš sam vedel zakaj si se, meni tako kot rečenoo osebno najbolj odgovajajo trdi pšancarji za freeride. _________________ Sezona 14/15 2x Stari vrh |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
junche |
Objavljeno: Pon Dec 07, 2009 8:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 22:06 Prispevkov: 509
|
sernk je napisal/a: | Jaz ti ne morem ukazovati kakše pancarje moraš imeti, svetujem ti glede na to kr imam sam in s čem s zadovoljen, tako da tudi če kdaj zavijem na urejeno progo nimam problemov. Sicer je pako da so mehki pancarji najbolš za v park in pipe.
To je moje mnenje in izkušnje, če se odločiš tugače boš sam vedel zakaj si se, meni tako kot rečenoo osebno najbolj odgovajajo trdi pšancarji za freeride. |
se strinjam s tabo , da sam veš. edino opozoril bi na to , da se splača obiskat dobrega bootmajstra. kateri zna narediti tudi boot fiting etc... sam sem po 4ih letih smučanja letos obiskal enega v franciji. kateri je kot prvo ugotovil , da imam dve številki in pol prevelike pancarje(kupil sem celo dvoje prevelike). potem pa sva se lotila modelov. a na koncu je razlika očitna. jebat ga v interportu in hervisu jim je na koncu važna le prodaja. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mikica |
Objavljeno: Čet Dec 10, 2009 1:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Okt 2009 22:59 Prispevkov: 14
|
jaz bi pa rad kupila pancerje flex 80, pa v Hervisu in Intersportu nimajo ponudbe, oz. št. noge imam 37 (kar je, mimogrede, najbolj pogosta ženska številka), pa je hec, da hočem predober pancer glede na velikost noge. Če bi imela večjo številko bi imeli več izbire, če kdo to razume. Skratka, in v eni in v drugi trgovini so mi lahko ponudili cela dva pancarja. Eden mi je bil celo v redu, ostali trije so me vsi grozno tiščali, nekako pa se ne maram odločiti za nakup, če imam na voljo samo eno alternativo. Vsaj tri možnosti hočem, predno se odločim, Zdaj me pa zanima, kje v Ljubljani ali bližini je trgovina, kjer bi lahko sprobala vsaj ene par modelov. Sicer pa so mi od teh sprobanih pasali edini Nordica, Salomon totalna katastrofa. A je možno kupiti tudi direktno pri uvoznikih, predvidevam, da bi tam imeli večjo izbiro? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sorty |
Objavljeno: Čet Dec 10, 2009 4:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Dec 2008 16:37 Prispevkov: 310
|
Kolk mam jst izkušnje z pancarji se ni dobro zanašat na flex.Vsaka firma ima namreč drugače definiran flex (npr. na blef rečeno flex 80 pri salomonu je trši kot pri Nordici) tako da ti priporočam, da preizkusiš čim več pancarjev z različnimi flexi in tako boš najbolje ugotovila kaj je prav zate! Jaz ti priporočam Vito iz trebnjega,ki je uvoznik za Fisher.Fantje ti bodo znali svetovat in ni hudič,da se ne najde pancar za tebe. _________________ 2012/2013: 1x Molltal, 5x Kronplatz
2011/2012: 20x
2010/2011: 20x
2009/2010: 20x
www.vikom.si
z GLAVO na glavo! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mikica |
Objavljeno: Čet Dec 10, 2009 6:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
Ja, saj vem, da so različno trdi, ampak stvar je, da bi rada malo tršega in malo boljšega kot pa je neko povprečje, ki ga prodajalci sicer ponujajo ženskam. In tu se zaplete, ker imajo za mene samo povprečne in mehke pancarje
Samo tale Vita je uvoznik, kolikor vidim, nimajo svoje trgovine? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mcsebi |
Objavljeno: Čet Dec 10, 2009 7:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Čet Feb 2008 21:46 Prispevkov: 73
|
Probaj še pri Ski Strel v starih Črnučah, pri Eurospinu. Sicer ima samo Head-ove a lahko greš pogledat!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoK |
Objavljeno: Čet Dec 10, 2009 10:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Okt 2008 22:26 Prispevkov: 18
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sorty |
Objavljeno: Čet Dec 10, 2009 11:46 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Sob Dec 2008 16:37 Prispevkov: 310
|
mikica je napisal/a: | Ja, saj vem, da so različno trdi, ampak stvar je, da bi rada malo tršega in malo boljšega kot pa je neko povprečje, ki ga prodajalci sicer ponujajo ženskam. In tu se zaplete, ker imajo za mene samo povprečne in mehke pancarje
Samo tale Vita je uvoznik, kolikor vidim, nimajo svoje trgovine? |
mikica Vita ima svojo trgovino na sedežu v Trebnjem na tem naslovu:
VITA, MARKETING, TRGOVINA IN ŠPORT, TREBNJE D.O.O.
STUDENEC 24
8210 TREBNJE _________________ 2012/2013: 1x Molltal, 5x Kronplatz
2011/2012: 20x
2010/2011: 20x
2009/2010: 20x
www.vikom.si
z GLAVO na glavo! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
everts72 |
Objavljeno: Pet Dec 11, 2009 12:07 am Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Sob Dec 2006 20:53 Prispevkov: 337 Kraj: na robniku
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mikica |
Objavljeno: Pet Dec 11, 2009 1:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
Hvala vsem za info, bomo šli malo okoli in sprobali  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tomy22si |
Objavljeno: Ned Dec 13, 2009 5:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Jan 2009 11:10 Prispevkov: 32 Kraj: MS
|
mene pa zanima kaj mislite o pancerjih alpina one 9?
jih uporablja kdo?
drugače sem pa dober smučar _________________ SEZONA 2009/2010: 3x M. Pohorje
SEZONA 2008/2009: 4x M. Pohorje |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
joze88 |
Objavljeno: Ned Dec 13, 2009 7:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Nov 2009 18:51 Prispevkov: 19
|
Jst tut razmišljam če bi si kupu te pancarje. Sem jih že na hitro sprobal in se mi prilegajo nogi, sm pred nakupo (če) jih bom ziher mel več časa na nogi. So mi pa zanimivi zaradi tega, ker se da spreminjat trdota, ker sam sem še bolj začetnik, in bi mel na začetku naštimano na mehko (70) kasnej pa na bolj trdo (90) oziroma kak bi mi pasalo (tak si jst predstavljam ). Je pa cena tut dokaj ugodna 160? (če gledamo podobne modele drugih proizvajalcev).
http://www.alpina.si/si/izdelki/sport_09_10/downhill/high/?v=one9
Nazadnje urejal/a joze88 Pet Dec 18, 2009 6:58 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marelca |
Objavljeno: Pon Dec 14, 2009 5:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Čet Jan 2009 17:45 Prispevkov: 7
|
@ everts72
bi lahko še men pomagal z nasvetom kako ustaviti dvigovanje pete. Ali pač potrebujem reees ozke pancarje? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|