Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » pancerji

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 53, 54, 55  Naslednja
 pancerji « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Windy
PrispevekObjavljeno: Sre Nov 04, 2009 6:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Avg 2007 11:13
Kraj: Maribor

Mogoče ve kdo kje v sloveniji se bi dalo dobiti ta pancar?
Salomon Impact x7?
http://ai.pricegrabber.com/pi/73/89/45/738945889_125.jpg
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Lux
PrispevekObjavljeno: Sre Nov 04, 2009 8:18 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Pet Dec 2004 0:06
Kraj: Mozirje

Vprašaj tukaj: http://www.3s-sport.com/index.php
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
SeekK
PrispevekObjavljeno: Ned Nov 08, 2009 1:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2008 14:21

http://www.ceneje.si/sport/smucanje/cevlji/CX000FA498_-_icelander-zenski-smucarski-cevlji

Mogoče kdo ve, kdo je proizvajalec telih pancarjev?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
lenko
PrispevekObjavljeno: Ned Nov 08, 2009 5:16 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34

Sej pa ti piše. ICELANDER =)
Nazaj na vrh
SeekK
PrispevekObjavljeno: Ned Nov 08, 2009 8:23 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2008 14:21

Sem mislu da je to bolj model...

Ker so lepši polovici hotli prodat v Hervisu, da jih dela Elan pod to serijo..

Zdej ker mi zgledajo dost podobni Alpininim modelom, sem pomislu, da je pač tip pomešal in to dela Alpina recimo, podobno kot Elan dilce za kakšne tuje firme..
Nazaj na vrh
beginer
PrispevekObjavljeno: Pon Nov 09, 2009 10:58 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Feb 2009 13:59

Windy je napisal/a:
Mogoče ve kdo kje v sloveniji se bi dalo dobiti ta pancar?
Salomon Impact x7?
http://ai.pricegrabber.com/pi/73/89/45/738945889_125.jpg

V Hervisu. Omenjeni čevlji so custom shell in ne vem če so tam glih usposobljeni za izvedbo custom postopka. "Pečice" nisem videl.
Kak info?
Nazaj na vrh
ferrarist
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 20, 2009 7:01 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Avg 2008 21:16
Kraj: Dolenska

Je kdo stestiral SALOMON MISSION RS 24 (hervisov čevelj leta se mi zdi) (flex 100)? Zanima me primerjava s konkurenčnimi modeli (od Atomica, Head-a)... Cena je namreč kar ugodna, pa zna se še kaj poceniti...
08-09:12x ; 09-10:14x
Nazaj na vrh
Maxxis
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 20, 2009 8:14 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Mar 2009 1:26
Kraj: 2cm nad snegom

Sem bil ravno dans v Hervisu, ker sem tud pred nakupom novih pancarjev. Iščem pancer s flex 100 in med drugim, mi je dal prodajalec za probat tud te njihove Salomon RS 24. Z njimi sem naredil par korakov in videl da mi v predelu gležnja pancar ne prime noge. Potem mi je dal pa za probat še Nordica Sportmachine 100 (flex 100), ki je bil pa tud glede na še ostale pancarje svet zase. Vem da je tu precej odvisno od vsakega posameznika, tko da, bo najbolš, če greš tja in probaš.

Kdo je sicer uvoznik za Nordica pancarje v Sloveniji?
beginer
PrispevekObjavljeno: Pon Nov 23, 2009 11:00 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Feb 2009 13:59

ferrarist je napisal/a:
Je kdo stestiral SALOMON MISSION RS 24 (hervisov čevelj leta se mi zdi) (flex 100)? Zanima me primerjava s konkurenčnimi modeli (od Atomica, Head-a)... Cena je namreč kar ugodna, pa zna se še kaj poceniti...

Hja tole je MISSION RS školjka ki ima 102mm last-a. Primerljiv je s ATOMIC M školjko.
Glede trdote pa itak ...
Poglej SALOMON-ove custom shell modele. Last vareira od 100-106mm.
Nazaj na vrh
kux
PrispevekObjavljeno: Sob Nov 28, 2009 4:42 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 0:31

zdravo, mene zanima če imaš morda za pol številke prevelik smučarski čevelj..ali laho rešuješ to z vložkom..je to dobra rešitev ali predlagate kaj drugega? hvala..
Nazaj na vrh
Rrok
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 06, 2009 2:09 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Ned Dec 2009 13:50

Zdravo!

Zanima me, kateri pancerji so primerni za freeride smučanje?

Kakšen flex index bi bil primeren?
Nazaj na vrh
sernk
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 06, 2009 6:07 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Jan 2007 21:33
Kraj: Stanežiče

Za freeride bi ti priporočal Dalbello Krypton Pro, sicer jih sam ne vozim zaradi mremajhnih številk, ampak kolega je zadovoljen z njimi. Lahko tudi Nordica Jah Love, katere vozim sam. Kot mi je svetoval trgovec v trgovini je pomembno da je dovolj trd saj lahko le tak dobro nadziraš videnje smuči v celcu. Najbolje bo da pogledaš v kakšno trgovino kjer to prodajajo in se tam pozanimaš. Flex index je pa tako, Nordica ima 130, Dalbello ima nastavljivega 100-140, na tak način da se zamenja sprednji del čevlja pred jezikom.
marko
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 07, 2009 11:23 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Kraj: Ljubljana

Ali tudi ostali mislite, da je to tako? Jaz bi nasprotno imel za trda steptana smučišča in višje hitrosti trši pancer kot pa za v celc.
Nazaj na vrh
Rrok
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 07, 2009 12:20 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Ned Dec 2009 13:50

sernk je napisal/a:
Za freeride bi ti priporočal Dalbello Krypton Pro, sicer jih sam ne vozim zaradi mremajhnih številk, ampak kolega je zadovoljen z njimi. Lahko tudi Nordica Jah Love, katere vozim sam. Kot mi je svetoval trgovec v trgovini je pomembno da je dovolj trd saj lahko le tak dobro nadziraš videnje smuči v celcu. Najbolje bo da pogledaš v kakšno trgovino kjer to prodajajo in se tam pozanimaš. Flex index je pa tako, Nordica ima 130, Dalbello ima nastavljivega 100-140, na tak način da se zamenja sprednji del čevlja pred jezikom.

Hja, Nordicin Jah Love sem si ogledoval, ampak je absolutno predrag zame!

Misliš, da bi Flex index 110 zadostoval?
Nazaj na vrh
junche
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 07, 2009 2:20 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 22:06

marko je napisal/a:
Ali tudi ostali mislite, da je to tako? Jaz bi nasprotno imel za trda steptana smučišča in višje hitrosti trši pancer kot pa za v celc.

sam nisem nek strokovnjak ampak , ko sem letos poleti kupoval pancarje v franciji , je lokalni bootmajstor razlagal prav tvojo teorijo.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 53, 54, 55  Naslednja Stran 21 od 55

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » pancerji
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net