Avtor |
Sporočilo
|
SeekK |
Objavljeno: Tor Okt 27, 2009 5:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2008 14:21 Prispevkov: 55
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Zazy |
Objavljeno: Sre Okt 28, 2009 9:24 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Okt 2009 10:43 Prispevkov: 61 Kraj: Celje
|
[quote="miki"] Citiram: | ste videli novo napravo in povezavo z Alta Badio. |
Jaz sem jo že vido v živo in vam povem, da je super. Proga je res zelo strma ampak tisti del je najboljši. Do Alte Badie pele avtobus na 20 minut. Če ga zamudiš majo tut bar da kej malga popiješ al pa poješ. Je pa tak, da iz proge je 5 metrov do busa! Noro. Ja s turizmom velik pridobijo (tam od tega živi čist vsak!) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Zazy |
Objavljeno: Sob Okt 31, 2009 8:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
Res so nori. Novi Marchner bo za deset ljudi, meu bo držala za smučke, pa baje tut ogrevane stole! Eh, to bo po mojem tešk, sam na njihovi spletni stani pa piše.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mikica |
Objavljeno: Sob Okt 31, 2009 11:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Okt 2009 22:59 Prispevkov: 14
|
Mi smo se pa letos odločili za Kronplatz in sem gledala cene namestitev in je v Rassnu (Oberrasen, Niederrasen) bistveno ceneje kot drugje in me zanima, če obstaja za to kakšen konkreten razlog, a je to slabša lokacija ali je stvar samo v par km oddaljenosti? Koliko pa je oddaljen?
V katerem kraju sicer priporočate namestitev kot najboljše izhodišče za Kronplatz? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Marvin |
Objavljeno: Ned Nov 01, 2009 12:16 am Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sre Okt 2006 12:28 Prispevkov: 389
|
Razlog za nižje cene v Rasnu je oddaljenost. Odaljenost je več kot 10km.
Boljše oz. najboljše izhodišče je v Riscone, Olang (Valdaora) ali St. Vigilio. Vsak od teh treh krajev je na svojem koncu hriba. _________________ ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mikica |
Objavljeno: Ned Nov 01, 2009 3:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
10km? Na karti zgleda 2 (Nieder)- 4 km (Ober), kar se mi zdi malo, 10 km pa ni več malo.
Sicer pa hvala za odgovor. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Marvin |
Objavljeno: Ned Nov 01, 2009 7:40 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
No, mogoče ni ravno 10 km, ampak je blizu te številke. Ne vem zakaj ampak smo se vedno izogibali Rasnom in raje bili v Olangih (Mitter & Ober).
Lani sem bil v Reischachu (Riscone) in je bilo super. Do gondole par minut (avto ali bus). Celo v ceno apartamaja je bila vključena karta za terme Cron4. Bili smo tukaj
St. Vigil(io) naj bi bil tudi ok, samo zanj se nikoli nisem odločil, ker da prideš na vrh Kronplatza moraš uporabiti 3 gondole in eno sedežnico :/. Potem ne moreš uživati v še sveže poštamfani progi .
Iz Risconeja ali Olanga gondola pelje na vrh. _________________ ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smeh |
Objavljeno: Pon Nov 02, 2009 2:13 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Nov 2009 2:12 Prispevkov: 1
|
Niderrasen-Olang 4,5 km, preverjeno!lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Marvin |
Objavljeno: Pon Nov 02, 2009 8:05 am Naslov sporočila: |
|
|

|
 _________________ ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Pon Nov 02, 2009 8:18 am Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
Marvin je napisal/a: | No, mogoče ni ravno 10 km, ampak je blizu te številke. Ne vem zakaj ampak smo se vedno izogibali Rasnom in raje bili v Olangih (Mitter & Ober).
Lani sem bil v Reischachu (Riscone) in je bilo super. Do gondole par minut (avto ali bus). Celo v ceno apartamaja je bila vključena karta za terme Cron4. Bili smo tukaj
St. Vigil(io) naj bi bil tudi ok, samo zanj se nikoli nisem odločil, ker da prideš na vrh Kronplatza moraš uporabiti 3 gondole in eno sedežnico :/. Potem ne moreš uživati v še sveže poštamfani progi .
Iz Risconeja ali Olanga gondola pelje na vrh. |
Bil 5 x v San Vigiliu di Marebbe...in ni res da ne moreš uživat v sveže speglanih progah, samo dovolj zgodaj moraš bit na progi, še posebej pa sedaj, ko imeš na drugi strani Piculin...sicer pa nikoli nisem preveč maral vrha Kronplatza, pomembno mi je vedno bilo, da sem nekje do 10 h prišel na vrh, ter pol par fur po Silvestru.....vrh je zame prepoložen....in preveč gužve je zgoraj zato ze raje nekam umaknem, kjer je dovolj štajge, da ni toliko ljudi..... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Marvin |
Objavljeno: Pon Nov 02, 2009 9:42 am Naslov sporočila: |
|
|

|
fischerpro3 je napisal/a: |
Bil 5 x v San Vigiliu di Marebbe...in ni res da ne moreš uživat v sveže speglanih progah, samo dovolj zgodaj moraš bit na progi, še posebej pa sedaj, ko imeš na drugi strani Piculin...sicer pa nikoli nisem preveč maral vrha Kronplatza, pomembno mi je vedno bilo, da sem nekje do 10 h prišel na vrh, ter pol par fur po Silvestru.....vrh je zame prepoložen....in preveč gužve je zgoraj zato ze raje nekam umaknem, kjer je dovolj štajge, da ni toliko ljudi..... |
No ja. Vsakemu svoje, a ne?! Mam raje jutranji Olang kot kaj drugega to je to. _________________ ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mikica |
Objavljeno: Tor Nov 03, 2009 3:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
smeh je napisal/a: | Niderrasen-Olang 4,5 km, preverjeno!lp |
No, tole je pa z avtom par minut in če na račun tega prišparam 100 eur pri namestitvi se pa že splača, a ne?  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
blajo |
Objavljeno: Tor Nov 03, 2009 7:43 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Sre Jun 2006 23:54 Prispevkov: 232
|
mikica je napisal/a: | smeh je napisal/a: | Niderrasen-Olang 4,5 km, preverjeno!lp |
No, tole je pa z avtom par minut in če na račun tega prišparam 100 eur pri namestitvi se pa že splača, a ne?  |
oj,
ce je to del kraja Rasen (Rasun) je vozil tja normalen ski bus. Na naslovu http://www.kronplatz.com/smartedit/documents/download/rasen_rasun_skibus_0809.pdf je pdf z lanskim urnikom in postajami.
Ce je app blizu postaje skocis lahko v pancerjih gor in te odpelje do gondole.
Prvi bus je pol devetih na spodnji postaji in lahko komot smucas po speglanih progah ...
lp, b |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mikica |
Objavljeno: Sre Nov 04, 2009 8:55 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
Ja, je, Niederrasen in Oberrasen, eden zraven drugega. Hvala vsem za informacije. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Zazy |
Objavljeno: Sre Nov 04, 2009 2:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
Sej ja ni več placa . Mi smo rezerviral pred kakim mescom, pa je blo čist vse zaseden. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|