Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » pancerji

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 53, 54, 55  Naslednja
 pancerji « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
GigiSlovenia
PrispevekObjavljeno: Tor Okt 06, 2009 1:04 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Okt 2008 20:17
Kraj: Rogaška Slatina

Evo, sem bil v Murecku pri Kolletniggu, pa je res ok.. Sicer pa imam naslednji problem. Vzel sem pancarje Atomic M100. On mi je naredil custom fit, segrel pancar, da se mi je vlegel po nogi. Tam je blo vse super.
Ampak pridem domov, si ga probam še enkrat, pa po nekaj časa hoje začutim rahlo bolečino v desni nogi, od mezinca 10cm nižje (ko naredim pritisk na nogo).
Ta školjka je širša, zato mi jo je tudi predlagal. Zdaj pa me zanima, kje bi se dalo razširit školjko (oz. če ima pancar možnost, da bi ga sam razširil), oz. če bi se dalo pancar pri Kolletniggu menjat.

Hvala za vaše odgovore!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
elan
PrispevekObjavljeno: Tor Okt 06, 2009 1:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Dec 2006 9:56

pejt enkrat vsaj na sneg probat...
Nazaj na vrh
ant
PrispevekObjavljeno: Tor Okt 06, 2009 1:47 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 0:06

Tudi jaz sem kupil pancerje z vložkom, ki se prilagaja nogi. Pancarji so Technica Diablo magnsium. Vložek je Ultrafit.

Zanima me ali je potrebno tale vložek prilagoditi nogi pri strokovnjaku, kljub temu, da na zgornji povezavi piše, da se prilagodi anatomiji stopala pod vplivom telesne temperature?

Kje tele vložke oblikujejo po nogi in koliko to stane?

Hvala
Nazaj na vrh
rupa
PrispevekObjavljeno: Tor Okt 06, 2009 2:00 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Mar 2008 19:14

GigiSlovenia je napisal/a:
Evo, sem bil v Murecku pri Kolletniggu, pa je res ok.. Sicer pa imam naslednji problem. Vzel sem pancarje Atomic M100. On mi je naredil custom fit, segrel pancar, da se mi je vlegel po nogi. Tam je blo vse super.
Ampak pridem domov, si ga probam še enkrat, pa po nekaj časa hoje začutim rahlo bolečino v desni nogi, od mezinca 10cm nižje (ko naredim pritisk na nogo).
Ta školjka je širša, zato mi jo je tudi predlagal. Zdaj pa me zanima, kje bi se dalo razširit školjko (oz. če ima pancar možnost, da bi ga sam razširil), oz. če bi se dalo pancar pri Kolletniggu menjat.

Hvala za vaše odgovore!

Vsak pancar se more s časoma ulečt, pa nej bo še ne vem kakšna tehnika zdravn. Sploh pa zdej ku tud še noge niso navajane na pancarje.
Nazaj na vrh
MiLi
PrispevekObjavljeno: Čet Okt 22, 2009 6:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Nov 2007 21:51

pozdrav.

prosil bi, če bi mi lahko kdo napisal modele pancerjev za osebe z nižjim nartom. širino v nartu imam 10cm. ne vem ali je to ozko ali normalno dolžina podplata je 28cm.

sem sprobal kar nekaj pancerjev a ko se nagnem nazaj mi prste pritisne preveč naprej še posebej pri vožnji v celcu.

pancerji pa naj ne bi bili preveč dragi ali pretrdi.

hvala

lp
Nazaj na vrh
Amater:)
PrispevekObjavljeno: Čet Okt 22, 2009 9:44 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 22:01

Jaz sem si en teden nazaj kupil Dalbellove pancerje (beri temo spodaj). Imam prav tako nizek nart in so mi bili od Alpine, Salomona in Nordice preveliki v tem predelu, Dalbello pa super.
13/14: 12x
Nazaj na vrh
MiLi
PrispevekObjavljeno: Čet Okt 22, 2009 10:07 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Amater:) je napisal/a:
Jaz sem si en teden nazaj kupil Dalbellove pancerje (beri temo spodaj). Imam prav tako nizek nart in so mi bili od Alpine, Salomona in Nordice preveliki v tem predelu, Dalbello pa super.

koliko si pa dal zanje?
Nazaj na vrh
PrispevekObjavljeno: Čet Okt 22, 2009 10:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

125?
Nazaj na vrh
PrispevekObjavljeno: Čet Okt 22, 2009 10:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Eh... ne sprejme EUR znaka. Enivej - 125 EUR so bili.
Nazaj na vrh
MiLi
PrispevekObjavljeno: Čet Okt 22, 2009 10:18 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

lepa cena.

bo treba pogledat, če jih imajo kje blizu.

hvala ti
Nazaj na vrh
PrispevekObjavljeno: Čet Okt 22, 2009 10:44 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Ja, cena je zares zelo lepa. Tukaj imas pa se nekaj slik in podatke o tem kje jih dobiti: http://www.smucisca.net/forum/viewtopic.php?t=1988
Nazaj na vrh
MiLi
PrispevekObjavljeno: Čet Okt 22, 2009 10:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

hvala
Nazaj na vrh
ferrarist
PrispevekObjavljeno: Sre Okt 28, 2009 7:46 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Avg 2008 21:16
Kraj: Dolenska

Mogoče kakšen namig katere pancarje izbrati? ..počasi nameravam zamenjat, ker so mi prejšnji malo premajhni, ter premehki. Nekaj v "višjem srednjem" rangu, za solidno ceno, pa da ste z njimi zadovoljni. Cenovno recimo nekje do 200? z vštetim kakim popustom... Pa kam bi se najbol splačalo it za to zadevo pogledat?
08-09:12x ; 09-10:14x
Nazaj na vrh
helly
PrispevekObjavljeno: Ned Nov 01, 2009 2:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 11:51

No tudi jaz imam podobno vprašanje kot predhodnik. Zanima me, kje se mi najbolj izplača iskati prave pancerje, ker imam precej široko stopalo in so mi modeli pogosto preozki. Torej v kateri trgovini se lahko nadejam uspeha?
Nazaj na vrh
mcsebi
PrispevekObjavljeno: Tor Nov 03, 2009 3:20 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Čet Feb 2008 21:46

Probaj pri Ski Strel v Črnučah, zraven Eurospina. Prodaja pa Head-ove pancarje.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 53, 54, 55  Naslednja Stran 20 od 55

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » pancerji
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net