|
 |
|
Nakup smučarskih čevljev |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
GigiSlovenia |
Objavljeno: Tor Sep 22, 2009 5:35 pm Naslov sporočila: Nakup smučarskih čevljev |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Okt 2008 20:17 Prispevkov: 27 Kraj: Rogaška Slatina
|
Letos si bom nabavil pancarje, pa imam težavo pri izbiri Vozim smuči Fischer race sc pro. In sicer fischer pancarji mi res pašejo, se v njih počutim odlično!
Smučam zelo solidno, zato me zanima, kateri bi bili najbolj primerni. Gledam Soma rc4 competition 110, samo ne vem natančno, kako trd je ta model (ne bi si rad odpiral pancarjev po vsaki vožnji-gledam res kakšen zelo soliden športen model).
Tak da, če ima kdo kakšen nasvet ali izkušnjo.. Kr na plano  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tomi |
Objavljeno: Tor Sep 22, 2009 9:49 pm Naslov sporočila: Re: Nakup smučarskih čevljev |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pet Mar 2006 22:18 Prispevkov: 1333 Kraj: Jesenice
|
GigiSlovenia je napisal/a: | .... sicer fischer pancarji mi res pašejo, se v njih počutim odlično!
...Gledam Soma rc4 competition 110, samo ne vem natančno, kako trd je ta model (ne bi si rad odpiral pancarjev po vsaki... |
Tole mi nekako ne gre skupaj
Če misliš tekmovalni model (ne poznam oznak), so bili tudi moja (namišljena) prva izbira. Ko pa sem končno našel pravo velikost, sem jih po eni minuti dal dol. Trdo, neudobno... Potem sem nabavil Nordico SM 14, s katerimi sem zadovoljen. Ker ji ni treba do konca zategniti, jih imam lahko zapete cel dan.
Še to: o pancarjih je že odprta precej dolga tema. Poišči. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
GigiSlovenia |
Objavljeno: Tor Sep 22, 2009 10:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Okt 2008 20:17 Prispevkov: 27 Kraj: Rogaška Slatina
|
Kakšen flex je približno soliden za mojo smučko? Okoli 100? 110? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Matic |
Objavljeno: Sre Sep 23, 2009 11:26 am Naslov sporočila: |
|
|
 Admin

Pridružen/-a: Pet Mar 2005 22:15 Prispevkov: 552
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|