Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Nakup smučarskih čevljev

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.
 Nakup smučarskih čevljev « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
GigiSlovenia
PrispevekObjavljeno: Tor Sep 22, 2009 5:35 pm    Naslov sporočila: Nakup smučarskih čevljev Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Okt 2008 20:17
Kraj: Rogaška Slatina

Letos si bom nabavil pancarje, pa imam težavo pri izbiri Vozim smuči Fischer race sc pro. In sicer fischer pancarji mi res pašejo, se v njih počutim odlično!
Smučam zelo solidno, zato me zanima, kateri bi bili najbolj primerni. Gledam Soma rc4 competition 110, samo ne vem natančno, kako trd je ta model (ne bi si rad odpiral pancarjev po vsaki vožnji-gledam res kakšen zelo soliden športen model).
Tak da, če ima kdo kakšen nasvet ali izkušnjo.. Kr na plano
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
tomi
PrispevekObjavljeno: Tor Sep 22, 2009 9:49 pm    Naslov sporočila: Re: Nakup smučarskih čevljev Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pet Mar 2006 22:18
Kraj: Jesenice

GigiSlovenia je napisal/a:
.... sicer fischer pancarji mi res pašejo, se v njih počutim odlično!
...Gledam Soma rc4 competition 110, samo ne vem natančno, kako trd je ta model (ne bi si rad odpiral pancarjev po vsaki...

Tole mi nekako ne gre skupaj

Če misliš tekmovalni model (ne poznam oznak), so bili tudi moja (namišljena) prva izbira. Ko pa sem končno našel pravo velikost, sem jih po eni minuti dal dol. Trdo, neudobno... Potem sem nabavil Nordico SM 14, s katerimi sem zadovoljen. Ker ji ni treba do konca zategniti, jih imam lahko zapete cel dan.

Še to: o pancarjih je že odprta precej dolga tema. Poišči.
Nazaj na vrh
GigiSlovenia
PrispevekObjavljeno: Tor Sep 22, 2009 10:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Okt 2008 20:17
Kraj: Rogaška Slatina

Kakšen flex je približno soliden za mojo smučko? Okoli 100? 110?
Nazaj na vrh
Matic
PrispevekObjavljeno: Sre Sep 23, 2009 11:26 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Admin
Admin

Pridružen/-a: Pet Mar 2005 22:15

Tema o pancerjih je tukaj: http://www.smucisca.net/forum/viewtopic.php?t=578&start=270

GigiSlovenia, pobrskaj še malo in morda najdeš kak odgovor, če ne ponovi vprašanje v tisti temi.

Bom zaklenil tole, da ne bo podvajanj. Hvala za razumevanje.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Stran 1 od 1

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Nakup smučarskih čevljev
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net