Avtor |
Sporočilo
|
lenko |
Objavljeno: Ned Mar 01, 2009 10:50 am Naslov sporočila: |
|
|
 Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34 Prispevkov: 3278
|
Poglej še enkrat, pa da vidiš če bo takrat še taki frajer  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smucarU1 |
Objavljeno: Ned Mar 01, 2009 10:55 am Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sre Dec 2008 12:24 Prispevkov: 83 Kraj: Maribor
|
Ej "topovi lenko", prav imaš, tudi sam sem to doživel, sicer ne na svoji koži, ampak nekdo v vrsti, ki je čakal, jaz sem to slišal na svoja ušesa.
Ampak v Ribnici, če boš komu to rekel, bo odziv enak. Iz njihovih besed boš lahko razbral nekaj v smislu "brigaj se zase".
Očitno se ne zavedajo, da so stranke (obiskovalci smučišč) tiste, ki nosijo denar v Ribnico. Če bodo stranke videle, da za ta denar dobijo žaljivke in občutek nezaželenosti, pol tudi denarja ne bo več. Brez skrbi da se bo to zgodilo.Sam sem v taki stroki in vem, kako se stvarem streže. Tako ziher ne.
Če jim je pa to bolj pomemebno, da lahko delajo kar hočejo, kot pa da jim nekdo prinaša denar, pol pa.....  _________________ 2008/2009 38x na smučišču |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smucarU1 |
Objavljeno: Ned Mar 01, 2009 11:01 am Naslov sporočila: |
|
|

|
Milsim, da vem za katerega strojnika se gre. Lenko, tudi ta po moje ne bo več dolgo gledal iz strojnice ven.
Sicer pa tako veste kakšen je znan rek. Dober glas seže v deveto vas!
Slab glas pa verjetno še dlje in bolj ostane v spominu....!  _________________ 2008/2009 38x na smučišču |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sk,ribnica |
Objavljeno: Ned Mar 01, 2009 5:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Opozorjen

Pridružen/-a: Ned Nov 2008 12:36 Prispevkov: 150
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smucarU1 |
Objavljeno: Pon Mar 02, 2009 1:02 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
Kaj govoriš , ŠD Ribnica dobi delež od teh prodanih kart. Očitno jim tudi par evrov od prodane karte nič ne pomeni.
Sicer pa ne vem, zakaj gostince zraven mešaš, čez njih se še ne pritožuje kdo. O strojnikih in tistih, ki delajo na vlečnici se pogovarjamo. _________________ 2008/2009 38x na smučišču |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sk,ribnica |
Objavljeno: Pon Mar 02, 2009 9:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Opozorjen

Pridružen/-a: Ned Nov 2008 12:36 Prispevkov: 150
|
ti že veš, ko si očitno več na smučišču ko jaz. Zakaj bi recimo ŠD oziroma natančneje SK dobil denar za prodajo karte??? Plačano dobijo tisti, ko delajo na smučišču ne pa celoten SK. Res pa da se eden strojnik nenormalno vede. To je potrdila njegova mama (meni osebno). Res je, da če meni to reče, ko sem vsak dan na vlečnici, ne pomeni enako, kod da reče to nekemu turistu, ki bo povedal še 10 in ti deseti 50 itd. _________________ http://www.mojvideo.com/video-smucisce-ribnica-na-pohorju-in-apartmaji/207c894f096c574884b0
|
 |
SMUČAR (KOPE) |
Objavljeno: Pon Mar 02, 2009 10:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Tor Jun 2006 11:28 Prispevkov: 385
|
No pol če ti je to njegova mama potrdila, pol že more bit fjst oprostite v izrazu prfukjen , čim prej ga skinte, potem pa pridem pogledat kaj gr  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SMUČAR (KOPE) |
Objavljeno: Tor Mar 03, 2009 10:28 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
Problem je v tem, da zmeraj Kope prevagajo, si rečem, evo dans grem pa v Ribnico oz. na Ribniško kočo, pa potem od tega nič ni. Ma ni vrag da enkrat to zimo ne pridem gr, na Ribniškem Pohorju ter na Kopah se obeta še dober mesec smuke, za zanimivost naj povem, da sem lansko leto smučal na Kopah še 06.04. , če se ne motim pa je Ribniško Pohorje obratovalo še dlje, ali ima kdo informacije do kdaj so lansko leto obratovale naprave na Ribniškem Pohorju ter v Ribnici na Pohorju? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smucarU1 |
Objavljeno: Čet Mar 05, 2009 11:43 am Naslov sporočila: |
|
|

|
Ja po moje se boš strinjal z mano, da spomladanska smuka v zadnjih dneh marca ali pa začetek aprila je tako najlepša. Fajn toplo, sneg še glih ta pravi....
Administratorji, upam da je to primerno, in da ne bo potrebe po brisanju tega posta. _________________ 2008/2009 38x na smučišču |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SMUČAR (KOPE) |
Objavljeno: Pon Mar 09, 2009 6:50 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
smucarU1 je napisal/a: | Ja po moje se boš strinjal z mano, da spomladanska smuka v zadnjih dneh marca ali pa začetek aprila je tako najlepša. Fajn toplo, sneg še glih ta pravi....
Administratorji, upam da je to primerno, in da ne bo potrebe po brisanju tega posta. |
Ja itak, spomladanska smuka na zahodnem Pohorju je zakon, lansko leto sem na Kopah smučal še 06.04.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
riba-ribnica |
Objavljeno: Pon Mar 09, 2009 10:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 21:22 Prispevkov: 40
|
Jaz pa mislim da se z nekaterimi ljudmi ki se pridejo vozit res ne da normaln pogovorit in uslužbenci ne dosežejo z lepimi besedami nič.In ti uslužbenci ki delajo na vlečnici so tudi samo ljudje.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
riba-ribnica |
Objavljeno: Pon Mar 09, 2009 10:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 21:22 Prispevkov: 40
|
Vama dam prav res je super vožnja v zadnji dneh smuke  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smucarU1 |
Objavljeno: Tor Mar 10, 2009 4:14 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
Jaz samo upam da v Ribnici še sneg malo zdrži. Da ne bo pobralo vsega.  _________________ 2008/2009 38x na smučišču |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smucarU1 |
Objavljeno: Tor Mar 10, 2009 4:15 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
riba-ribnica je napisal/a: | Jaz pa mislim da se z nekaterimi ljudmi ki se pridejo vozit res ne da normaln pogovorit in uslužbenci ne dosežejo z lepimi besedami nič.In ti uslužbenci ki delajo na vlečnici so tudi samo ljudje.  |
Ja verjamem, ampak če so vsi ok in ni pritožb čez njih, eden pa izstopa s svojim obnašanjem, pol nekaj ni v redu z njim. _________________ 2008/2009 38x na smučišču |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iceman |
Objavljeno: Tor Mar 10, 2009 5:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Jan 2008 22:52 Prispevkov: 63
|
fantje snega je še dovolj! vi samo glejte da prideta še bolj v jutranjih urah ko je podlaga še trda! proti večeru pa temparature naredijo svoje! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|