Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Vogel » Vogel - aktualne informacije

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 34, 35, 36  Naslednja
 Vogel - aktualne informacije « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
samokham
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 03, 2009 12:50 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Maj 2007 11:47

Ja novo stran sem opazil tut jaz, bistveno boljša od prejšnje.
smrkec88
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 04, 2009 11:25 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 12:42
Kraj: šmartno pri litiji

stran dosti bolša od prejšne...edino kar me moti da niso dali novejših slik parka...ker so še tiste k je tastara sedežnica
user
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 04, 2009 11:57 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2008 18:53

končno bi reku! stran kot si jo vogel zasluzi .. morm rect da mi je zlo všečna, tud info je ves tam .. bi se dal še kej izpilit, ampak, definitvno velik korak v pravo smer!

edino ne vem zakaj se včasih še stara stran pokaže .. začetne težavice i guess
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dejvi
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 11, 2009 7:29 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec smučišč
Snemalec smučišč

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 7:45

Super stran, posebej panorama.

V glavnem, za vikend sem gor, kljub sibirskemu mrazu. Upam, da bom uspel narediti skupaj kakšno video prezentacijo. Skrbi me edino to, da je velika nevarnost proženja snežnih plazov, kot piše z velikimi črkami na njihovi strani. Kaj zdaj to pomeni, da je nevarno tudi za smučanje na urejenih progah?

No, če vidite koga s kamero na čeladi, sem to jst.

Nazadnje urejal/a dejvi Sre Feb 11, 2009 8:25 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
dolenc
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 11, 2009 7:43 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 15:29
Kraj: Stari vrh

To pomeni da bo žagarjev graben verjetno zaprt. Drugače je pa to bolj za freeriderje opozorilo pomoje, na progah tako ali tako ni nevarnosti.
happy
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 13, 2009 6:34 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 11:34
Kraj: Ljubljana

Kdo kej ve zakaj zadnji Vogel ni odprt ?
Mislite da jutri, oz. v nedeljo bo ?

Nisem še bil na voglu in me zanima če se tudi med vikendom da normalno smučati, čeprav je gneča?
Nazaj na vrh
tim
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 13, 2009 6:47 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pet Jan 2007 22:49
Kraj: Birmingham, UK

Mogoče se je dvosedežnica pokvarila. Plazovi ne morejo biti, saj je žagarjev graben odprt.
Nazaj na vrh
samokham
PrispevekObjavljeno: Sob Feb 14, 2009 9:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Ned Maj 2007 11:47

Lp, a je bil kdo dons na Voglu? Še nikol nism bil za lep vikend na Voglu, zato me zanima kakšna je bla dons kej gužva. Morda bom jutri gor. Hvala za odg.
dejvi
PrispevekObjavljeno: Sob Feb 14, 2009 10:05 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec smučišč
Snemalec smučišč

Danes na Voglu perfektno. Nobene gužve, skoraj nič čakanja.
Nazaj na vrh
[BISI]
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 15, 2009 12:04 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 18:55
Kraj: NSK Staat Maribor

Jaz sem bil od srede do petka na Voglu. Ponoci iz torka na sredo je zapadlo nekaj novega snega, zato so v sredo se urejali proge - zaprte so bile Sija, Kratki plaz in Zagarjev graben. Kljub temu smo se z druscino spustili po neurejenem in uradno zaprtem Zagarjevem grabnu, kjer je vladal led, zamrznjen sneg, ozka zvozena smucina in senca. Tudi proge so bile v sredo (po pricakovanjih) precej "zdelane" zaradi novozapadlega snega. Zaradi nizkih temperatur se je podlaga nato strdila in v cetrtek in petek je bila prav solidna smuka po urejenih terenih. Do poldneva v petek so obratovale tudi vse naprave, potem pa se je pokvaril Zadnji Vogel. Sicer ne vem, ce je ze popravljen, ampak ze prejsnje dni je kapljala iz stebrov umazanija (na sreco v manjsih kolicinah).

Aja, pa se nekaj. Proga Sija - Zadnji Vogel si definitivno zasluzi neko boljso in hitrejso napravo, kar pa ne pomeni, da ne sme 1SB ostati. Seveda pa bi bila koristna se kaksna gondola cez Zagarjev graben, saj smo cakali v vrsti za nihalko v cetrtek in petek vec kot pol ure. Velik problem je bil tudi zaprtje sedeznice Zadnji Vogel, saj v tem primeru dejansko ni nobene druge pametne proge razen spusta iz vrha v dolino. Se bo treba odlociti kam in kako z Voglom.

Heh, pa se nekaj. Ob zadnji voznji v dolino v petek je na kriziscu za Zagarjev graben pridrvel resevalec z motornimi sanmi, ki je sekal nepregledne ovinke po Zadnjem Voglu navzgor. Sicer je imel prizgano opozorilno lucko in signal, ampak to je vseeno drzno - s sanmi pa res ni potrebno iskati najboljse linije skozi ovinke. Morda pa je to nacin opozarjanja na zadnjo varnostno voznjo po grebenu... Pa vseeno, previdnosti ni nikoli odvec.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
dejvi
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 15, 2009 11:16 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec smučišč
Snemalec smučišč

Kot sem že omenil, v soboto sva šla s kolegom na to lepo smučišče. Presenečena nad tem, da ni bilo nobene gužve, sva izkoristila cel dan in skoraj neprestano smučala od 9 do 16h, vmes 20 min za malico. S sabo sem tokrat vzel svojo novo video opremo, ki mi je povzročala dosti preglavic, sem pa uspel narediti videospot dolg 20 min od tega, kar mi je ostalo.

V glavnem, perfektno preživet smučarski dan. Največja atrakcija pa so bile brunarice, nekatere popolnoma prekrite s snegom, tako da so morali lastniki izkopati rove, da so sploh lahko prišli do vhoda. Sneg so morali po nekod odmetati tudi izpod vlečnic.

Vreme ravno pravšnje, malo sonca, malo oblakov, ampak sonce pa že lepo žge, tako da sva prinesla domov tudi obile rjave polti.

Odprto je bilo vse, tudi Žagarjev graben, kjer kar dobro letelo in sva se tudi oba prvič vozila in zvozila od vrha, do konca brez postankov, he, he kondicije je še .

S seboj sva imela tut GPS in nastala je zanimiva reportaža. Poli, hvala za čudovitega družabnika. Hvala tut za fotke. Krvavec drži, a ne?

Video je tukaj (škoda, ker je izgubil na kvaliteti, velikost je namreč stisnjena na 313 MB!).

http://www.vimeo.com/3229482

Pa še fotografije::

Zgoraj je gostišče na severni strani popolnoma vkopano v sneg

Video se nahaja tudi v temi "Vogel/"Valentinov" videospot smučišča

LP

Nazadnje urejal/a dejvi Pon Feb 16, 2009 8:15 am; skupaj popravljeno 3 krat
Nazaj na vrh
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 15, 2009 11:38 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Nov 2007 11:51
Kraj: Ljubljana

@dejvi, THX za te res enkratne slikovne mojstrovine .
Res si se potrudil.

Lep pozdrav
Nazaj na vrh
blajo
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 15, 2009 11:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Sre Jun 2006 23:54

Zivjo,

zelo lepo!

Kako imas pritrjeno kamero med smuko?

lp, b
Nazaj na vrh
dejvi
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 16, 2009 12:04 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec smučišč
Snemalec smučišč

Age hvala. En cel dan je šel za to.

Ja v bistvu sta dve kameri. Ena je pritrjena na čelado (helmet cam), druga pa je v torbi (mini DV). Pomembno je, da ne snemajo v stisnjenem formatu (kot npr. nekatere s spominskimi karticami). Je pa šibka točka upload, se pravi ponudniki spletnih strani, kot je youtube itd., kjer ti kvaliteta drastično upade. Trenutno še iščem boljši server za upload. Bom naredil vse, da se prikaže čim bolj digitalno in ne tako zdrizasto, kot je trenutno.

Če koga bolj podrobno zanima, se čujemo preko PM!
Nazaj na vrh
H2o
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 16, 2009 12:13 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pon Dec 2006 22:18

Dejvi, hvala za posnetke in fotke. Vedno znova se čudim lepotam Vogla.
Drugače pa lahko daš posnetek v "naravnem" formatu na megaupload podobnim stranem in si ga vsak prenese, če želi.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 34, 35, 36  Naslednja Stran 31 od 36

Kazalo po Smucisca.net forumu » Vogel » Vogel - aktualne informacije
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net