Avtor |
Sporočilo
|
škrat |
Objavljeno: Pon Feb 02, 2009 4:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 21:11 Prispevkov: 18
|
A bo nocoj stadion obratoval, sedežnico mislim? Ima kdo info? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
doppelmayr |
Objavljeno: Pon Feb 02, 2009 5:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Apr 2007 13:36 Prispevkov: 561 Kraj: Maribor
|
SEDEŽNICA RADVANJE IN BLAGAJNA NA SNEŽNEM STADIONU OBRATUJETA OD PON. DO NED. OD 9.00 DO 16.00 TER V PET. IN SOB. OD 18.00 DO 21.00 URE! _________________ Sezona 2009/10: 12xMB Pohorje 3xKope
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
happy |
Objavljeno: Tor Feb 03, 2009 8:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 11:34 Prispevkov: 18 Kraj: Ljubljana
|
Na mariborsko pohorje s v kratkem odpravljam prvič, zato bi prosil za kak nasvet ( kdaj priti, kje se da dobro najesti za malo denarja, priporočitev kakšne proge...) pa zanima me kako je z gužvo med tednom tam ?
Odpravljam se tja v četrtek, ker je napovedano kar lepo vreme.
Najlepša hvala za odgovore,
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Fantastic |
Objavljeno: Tor Feb 03, 2009 9:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 18:06 Prispevkov: 818 Kraj: wait city
|
Ti bom kar jaz razložil na kratko.
Prihod okoli 8.30-9.00.
hm...za malo denarja?težko,morda kako kosilo zgoraj na belviju.
Poskusi vse,odprto bo vse.
Gužve Skorajda ne bi smelo biti. _________________ Lp Georg! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mariborcan |
Objavljeno: Sre Feb 04, 2009 12:10 am Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 3:45 Prispevkov: 400 Kraj: Maribor
|
Danes spet s turnimi gor. Razmere za smučanje dol so se mi zdele kar OK, čeprav je bil malo južni sneg. Škoda, da je takoj po sneženju prišla otoplitev... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tomek |
Objavljeno: Čet Feb 05, 2009 1:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Mar 2008 22:56 Prispevkov: 181 Kraj: Maribor
|
Danes je blo glede na temperature kar v redu, ni pa mi jasno kako jim rata pripravit progo (Habakuk) tak da je valovita...pa še to ne enakomerno
Drugače je bilo pa danes kar dosti padcev, reševalci so meli kr zvrhano mero dela. _________________ 15/16: 3x Obertauern
14/15: 13x 13/14: 11x 12/13: 23x 11/12: 12x 10/11: 63x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
arhimed |
Objavljeno: Čet Feb 05, 2009 7:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 0:16 Prispevkov: 1
|
je na nočni fejst južno ali se da kaj ven potegnit? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
atomic sl12 |
Objavljeno: Čet Feb 05, 2009 8:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Jan 2008 20:21 Prispevkov: 197 Kraj: maribor
|
Glede na temparature ni najbolša smuka,sicer pa pred nočno poteptajo nekatere proge in od začetka tud ni tak slabo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mariborcan |
Objavljeno: Sob Feb 07, 2009 4:02 am Naslov sporočila: |
|
|

|
Bil danes na nočni s turnimi. Dol sem peljal MB slalom - Stadion. Je bilo sicer južno, ampak meni se ni zdelo tak slabo. Če se izogibaš kupom (ni blo krize sicer, še najbolj "razrito" se mi je zdelo na Stadionu) in pelješ tam, kjer je zvoženo do trde podlage, se da prav fajn peljat. Vsekakor ni tako slabo, kot bi lahko sklepal po temperaturah... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miki |
Objavljeno: Sob Feb 07, 2009 9:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25 Prispevkov: 3684 Kraj: Maribor
|
Se strinjam da glede na temperature zadnje dveve na Pohorju niti ni tako zelo slabo. V četrtek sem za dve uri skočil gor, za spremembo je bilo celo sončno. In prvič po 20. decembru me na smučanju ni zeblo ...
Nekaj sončnih fotk za popestritev sivega vikenda, danes skoraj brez komentarjev:
Prvič v sezone sem preizkusil tudi staro Fisko, Jonatanko in Bolfenk. Vse omenjene proge so bile sveže teptane!
Edino na zadnji strmini Jonatanke je bilo malo rjavo in dva ali trije kamni, nič pretresljivega. Višje pa perfektno:
Tudi Čopka se še kar dobro drži:
 _________________ Sezona 2024/2025: 55 smučarskih dni = 7 x Kitzsteinhorn, 6 x Pohorje, Schladming, 5 x Meli, 3 x Obertauern, Tauplitzalm, 2 x Grosseck/Speiereck, Katschberg, 3 Kralji, Flachau, Riesneralm, Dachstein West, Kope, Golte, 1 x Fanningberg, Wurzeralm, Filzmoos, Rauris, Galsterberg, Zauchensee, Schmitten, Radstadt/Altenmarkt, Hochkönig. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borutz |
Objavljeno: Pon Feb 09, 2009 11:55 am Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 18:45 Prispevkov: 97
|
Jutri in pojutrišnjem sem na enem seminarju v Habakuku in sem tuhtal da bi šel jutri zvečer udariti nočno. Mislite da se splača glede na sn. razmere? _________________ 41xCerkno, 3xKrvavec, 1x Pohorje |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Windy |
Objavljeno: Pon Feb 09, 2009 5:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Avg 2007 11:13 Prispevkov: 670 Kraj: Maribor
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Fantastic |
Objavljeno: Pon Feb 09, 2009 6:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 18:06 Prispevkov: 818 Kraj: wait city
|
Danes cel dan gor,prevozil sem vse od stadijona do piskra.Proge fenomenalne skozi cel dan,še ob 3 se je dalo najti ratrakovo "špuro".
Ljudi skoraj nič.
Prelep smučarski dan!
 _________________ Lp Georg! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mariborcan |
Objavljeno: Pon Feb 09, 2009 9:22 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
Jaz sem tudi dans gori bil. Kot pravi Fantastic, skoraj nič ljudi, presenetljivo za tak lep dan. Prvič sem sprobal Pisker in mi je proga precej brezvezna. Se je boljše na Stadionu in MB slalomu vozit, čeprav so počasnejše in manj udobne sedežnice (sama nova sedežnica Pisker je seveda super ). Proge so res dobro zdržale, no, treba je povedat, da je bil od Belvija dol skoraj sam led (zato pa so bile ob 16 še ratrakove špure vidne) in si rabo res dobre kante. Sem probal najprej s starimi smučmi in ni bilo šans, no, z novimi je potem šlo super. Malo me preseneča, da, skupaj z otvoritvijo Piskra in s tem povečanim večjim obiskom, niso razširili gostinske ponudbe na tistem delu (še vedno isto kot prej, ko je bila samo Cojzerica).
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
žirafa |
Objavljeno: Pon Feb 09, 2009 10:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Nov 2008 11:51 Prispevkov: 165 Kraj: mb
|
jaz sem bil dans na nočni : bil je sami led. kante morš met res zelo nabrusena da se lahko lepo prpeleš do dol ! drgač pa super |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|