|
 |
|
Elan Black Magic in Wave Magic, novejse in starejse |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
damo02 |
Objavljeno: Ned Feb 01, 2009 6:02 pm Naslov sporočila: Elan Black Magic in Wave Magic, novejse in starejse |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Ned Feb 2009 17:54 Prispevkov: 77
|
Pozdrav vsem,
že od otroštva smučam, vedno na elankah. Pri 25-ih pa se odločam za prvi samostojni nakup novih. Nekje sem izbrskala, da ima elan trgovino v Begunjah, kjer naj bi se dalo kupiti tudi smuči iz prejšnjih sezon. Kakšna je konkretno razlika med smučkami black magic 06/07; 07/08; 08/09 in wave magic 06/07; 07/08; 08/09.
Hvala vsem za odgovore!
P.S. pregledala sem kar nekaj tega foruma, pa na najdem odgovora |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tim |
Objavljeno: Ned Feb 01, 2009 6:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pet Jan 2007 22:49 Prispevkov: 799 Kraj: Birmingham, UK
|
Dražje kot so, trše so. Sicer pa je stara smučka različna le v designu (po mojem) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damo02 |
Objavljeno: Ned Feb 01, 2009 6:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Ned Feb 2009 17:54 Prispevkov: 77
|
razlike v trdoti poznam. Jaz sicer tudi predvidevam, da je poanta samo v dizajnu, vendar sem nekje na tem forumu zasledila, da naj bi bil pri modelu speed magic opazen napredek na letošnjem modelu. kaj pa wave magic in black magic? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Crownless |
Objavljeno: Ned Feb 01, 2009 7:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Jan 2008 22:08 Prispevkov: 26
|
Black magic dobi v sezoni 09/10 waveflex tehnologijo. Med sezonama 07/08 ter 08/09 pa ni nekih bistvenih razlik.
Speed magic pa je v letošnji sezoni čisto nova smučka, ker bazira na SL. Lanski model je baziral na SW12 smučki. Rahlo je spremenjen položaj vezi in sama konstrukcija (minimalne spremembe), ter s tem je smučka bolj prilagojena ženskam.
C. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|