Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Elan Black Magic in Wave Magic, novejse in starejse

Objavi novo temo  Odgovori na to temo
 Elan Black Magic in Wave Magic, novejse in starejse « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
damo02
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 01, 2009 6:02 pm    Naslov sporočila: Elan Black Magic in Wave Magic, novejse in starejse Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Ned Feb 2009 17:54

Pozdrav vsem,
že od otroštva smučam, vedno na elankah. Pri 25-ih pa se odločam za prvi samostojni nakup novih. Nekje sem izbrskala, da ima elan trgovino v Begunjah, kjer naj bi se dalo kupiti tudi smuči iz prejšnjih sezon. Kakšna je konkretno razlika med smučkami black magic 06/07; 07/08; 08/09 in wave magic 06/07; 07/08; 08/09.

Hvala vsem za odgovore!

P.S. pregledala sem kar nekaj tega foruma, pa na najdem odgovora
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
tim
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 01, 2009 6:26 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pet Jan 2007 22:49
Kraj: Birmingham, UK

Dražje kot so, trše so. Sicer pa je stara smučka različna le v designu (po mojem)
Nazaj na vrh
damo02
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 01, 2009 6:33 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Ned Feb 2009 17:54

razlike v trdoti poznam. Jaz sicer tudi predvidevam, da je poanta samo v dizajnu, vendar sem nekje na tem forumu zasledila, da naj bi bil pri modelu speed magic opazen napredek na letošnjem modelu. kaj pa wave magic in black magic?
Nazaj na vrh
Crownless
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 01, 2009 7:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Jan 2008 22:08

Black magic dobi v sezoni 09/10 waveflex tehnologijo. Med sezonama 07/08 ter 08/09 pa ni nekih bistvenih razlik.

Speed magic pa je v letošnji sezoni čisto nova smučka, ker bazira na SL. Lanski model je baziral na SW12 smučki. Rahlo je spremenjen položaj vezi in sama konstrukcija (minimalne spremembe), ter s tem je smučka bolj prilagojena ženskam.

C.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Stran 1 od 1

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Elan Black Magic in Wave Magic, novejse in starejse
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net