Avtor |
Sporočilo
|
tomy22si |
Objavljeno: Čet Jan 29, 2009 8:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Jan 2009 11:10 Prispevkov: 32 Kraj: MS
|
zdaj pa res majo snega zadosti tako da se ne morejo izgovarjat da tam kjer pelje vlečnica ni dovolj snega. _________________ SEZONA 2009/2010: 3x M. Pohorje
SEZONA 2008/2009: 4x M. Pohorje |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
atomic sl12 |
Objavljeno: Čet Jan 29, 2009 8:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Jan 2008 20:21 Prispevkov: 197 Kraj: maribor
|
Fantje vse bo samo malo je trebe patrpeti,za vikend bo bolfenk 100% delo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
žirafa |
Objavljeno: Čet Jan 29, 2009 10:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Nov 2008 11:51 Prispevkov: 165 Kraj: mb
|
upam da res samo ne vrjamem ker imajo pohorci recesijo saj niti sedeznica na stadionu ne delauje kaj sele da bi delau bolfenk  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Fantastic |
Objavljeno: Čet Jan 29, 2009 10:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 18:06 Prispevkov: 818 Kraj: wait city
|
Citiram: | ker imajo pohorci recesijo |
Ja,v teh slamnatih glavah! _________________ Lp Georg! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Windy |
Objavljeno: Čet Jan 29, 2009 10:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Avg 2007 11:13 Prispevkov: 670 Kraj: Maribor
|
Danes bil na nočni...zgoraj je res fantastično in po moji oceni krepko nad 50 cm novega pršiča...in tako je vse do trikotne jase pa še malo bol dol.oSpodaj pa živa Žalost.Za vikend se bo res splačalo iti pogledat kaj gor  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Atraeh007 |
Objavljeno: Pet Jan 30, 2009 12:37 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 18:39 Prispevkov: 6
|
50cm svežega pršiča? No, to je pa kar dost za tole naše Pohorje hehe =). Se že veselim sobote . |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
škrat |
Objavljeno: Pet Jan 30, 2009 9:42 am Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 21:11 Prispevkov: 18
|
Windy je napisal/a: | Danes bil na nočni...zgoraj je res fantastično in po moji oceni krepko nad 50 cm novega pršiča...in tako je vse do trikotne jase pa še malo bol dol.oSpodaj pa živa Žalost.Za vikend se bo res splačalo iti pogledat kaj gor  |
Bilo je super. Edino en velik problem so pležuharji in sankači  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
doppelmayr |
Objavljeno: Pet Jan 30, 2009 10:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Apr 2007 13:36 Prispevkov: 561 Kraj: Maribor
|
Po dolgem času vidim delujoče topove na pohorju _________________ Sezona 2009/10: 12xMB Pohorje 3xKope
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Windy |
Objavljeno: Pet Jan 30, 2009 11:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

|
Glede bolfenka je situacija sledeča...Fiska po eni strani poteptana naret je tudi desna stran bolfenka (gledano navzdol)...Sidra na vlečnici so nameščena tudi trasa je urejena.Zdi se mi da je obratova že danes.Jutri bo sigurno.Nisem pa tako prepričan za celotno jonatanko saj v spodnjem delu krepko primankuje snega  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
žirafa |
Objavljeno: Sob Jan 31, 2009 12:07 am Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Nov 2008 11:51 Prispevkov: 165 Kraj: mb
|
ratraka vozita po fiski jonatanki in bolfenku !  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Windy |
Objavljeno: Sob Jan 31, 2009 10:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

|
Na pohorju je danes za moje pojme res blo vrhunsko.Na sektroju belvi res idealne razmere razen guža je bla zelo zelo velika.Sicer sem se danes vozil dosti na bolfenku, ki ni bil tako obljuden pa tudi progi sta bili zelo vredu.Prav pasalo se je malo spet peljati po stari fiski in naprej po jonatanki v dolino...proga je res skoraj brez kamenčka  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Atraeh007 |
Objavljeno: Ned Feb 01, 2009 1:26 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 18:39 Prispevkov: 6
|
Sem bil tud sam dans gori in je bilo res fajn (Sicer sm bil na nočni).. Sam zdaj je pa velika škoda, ker izgleda, da bosta vsaj naslednja dva tedna dokaj topla =(.. (Od 3°C-10°C v dolini).
Nazadnje urejal/a Atraeh007 Ned Feb 01, 2009 2:41 am; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
[BISI] |
Objavljeno: Ned Feb 01, 2009 1:40 am Naslov sporočila: |
|
|
 Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 18:55 Prispevkov: 269 Kraj: NSK Staat Maribor
|
Jaz sem bil tudi na nocni danes. Na prelomnicah ze nastajajo majhni hribcki, tako da bi mraz res zelo ustrezal nocni smuki. Dnevna smuka pa je bila najbrz vceraj in bo verjetno tudi danes idealna (sodec po temperaturah in snezni podlagi). Drugace pa je Copka ze kar zdelana, medtem ko je stanje na sneznem stadionu (pricakovano) zelo solidno.
Po osmi uri so zaceli v zgornjem delu zaganjati topove, vmes pa je tako ali tako padal se naravni sneg. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Fantastic |
Objavljeno: Ned Feb 01, 2009 5:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 18:06 Prispevkov: 818 Kraj: wait city
|
Danes lep dan,gužve ni bilo pretirane.Nekje ob 12 je pričelo snežiti.Fis slalom+Jonatanka,to je bilo hit dneva,čeprav so bil gromozanski kupi...  _________________ Lp Georg! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Pon Feb 02, 2009 3:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
Fiksna proga na čas na Cojzarici je spet ena nova pogruntavščina kompanije iz ŠC Pohorje.....uničijo (beri napol zaprejo ta strmo Cojzarico) in za to hočejo kasirat 2 e (na MB Pohorju je vse 2 e in navzgor )....Da ne bo kdo narobe razumel, sem za tovrstno progo, vendar bi jo lahko stisnili na ta položno Cojzarico (kjer je tako in tako bila trasa za razne sindikalne tekme), cena pa je dobesedno kretenska (berem v temi Kronplatz, da jo imajo na Plateau-ju za 1 e vožnjo, v Alta Badii smo lani plačevali 0,5 e, kar se mi zdi smiselno) .....No, če rešujejo socialni status posameznikov na ta način, se mi to zdi dobesedno odiranje..... Prognoza: kolikor poznam prebivalce na sončni strani alp, se bodo po progi veselo vozili, plačal pa ne bo noben.....  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|