Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Ribniško Pohorje » Smučišče Ribnica na Pohorju

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 50, 51, 52  Naslednja
 Smučišče Ribnica na Pohorju « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
kontrola
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 11, 2009 9:19 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 22:13

če bi voznik ratraka znal teptati nebi smelo bit nobenega kamna na progi!!!!!!!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kontrola
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 12, 2009 8:32 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

riba-ribnica ko si pred časom rekel da se reflektorji zmerom ugasnejo ob 22.00 vo včeraj se učitno niso!!!
Nazaj na vrh
obiskovalec
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 12, 2009 8:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 20:43

Jaz sem bil med vikendom smučat v Ribnici, pa sen pozitivno presenečen da so (končno) zrihtali tudi ta strmo progo. Me je pa minilo do vsega ko sem na progi opazil grude in kamenje!!! Kje ste to videli??? Zaradi tega sem dobil kar nekaj prask v smuči
Nazaj na vrh
kontrola
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 12, 2009 8:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

obiskovalec ti si mogoče dobil praske. jaz sem si pa letošno sezono kupil nove smuče in sem se 1x peljal po strmi pa sem inmel PRASKE!! upam da bodo poptravili progo!!
Nazaj na vrh
janez
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 12, 2009 8:59 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Čet Sep 2007 21:12
Kraj: brežice

proga je nova .to sepač dogaja na vsaki novi pisti dokler se le ta ne ozeleni zaraste z travo .so pa letos na to progo nekaj skal dovažali tako da bo to to. je pa res da z ratrakam nebi smel kamenje vleč po progi z nekim obračanjem itd . kolko pa je snega po progi?
Nazaj na vrh
iceman
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 12, 2009 9:04 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Jan 2008 22:52

no vsaj en ko ve nekaj o delu z ratrakom in tem kako gre to z zaraščanjem! na progi je vsaj 30 cm snega na tistih mestih ko ni veliko snega. sam tam ko je kamenje je šel plaz in se je zato sneg pomešal s kamenjem. na ta mesta pa so naredili nekaj snega tako da bo brez kamenja!!!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
obiskovalec
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 12, 2009 9:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Bo brez kamenja ja, samo kdaj? če se bodo tako napravlali kot se zdaj bomo še dolgo čakali na to
Nazaj na vrh
kontrola
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 12, 2009 9:12 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

Glejte če je proga polna grud in kamenja tej bi bilo bolje da je sploh odprli nebi!! saj za goste je dilo dobro da ste odprli ko so se pa spustili po beli strmini pa so videli kakšna je proga pa so pomojem mnenju spremenili mnenja!
Nazaj na vrh
obiskovalec
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 12, 2009 9:23 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

ja in se bodo v bodoče mogoče odločili za druga smučišča ker pač to smučišče ni dovolj urejeno
Nazaj na vrh
sk,ribnica
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 12, 2009 10:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

Pridružen/-a: Ned Nov 2008 12:36

kontrola je napisal/a:
Glejte če je proga polna grud in kamenja tej bi bilo bolje da je sploh odprli nebi!! saj za goste je dilo dobro da ste odprli ko so se pa spustili po beli strmini pa so videli kakšna je proga pa so pomojem mnenju spremenili mnenja!

a lahko vprašam kdaj si se vozo:
od 9h -12 h
od 12h -16 h
od 17h -21 h
Nazaj na vrh
sk,ribnica
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 12, 2009 10:50 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

Pridružen/-a: Ned Nov 2008 12:36

obiskovalec je napisal/a:
ja in se bodo v bodoče mogoče odločili za druga smučišča ker pač to smučišče ni dovolj urejeno

po strmi progi se ne voziš cel dan ampak se pelješ le mogoče 6x in imaš dovolj potem pa se voziš po zaviti oz. po progi 6, v ribnici imenovani 2 ,tam pa jaz še nisem opazil kamenja.

Janez in iceman se strinjam z vama
Nazaj na vrh
kontrola
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 13, 2009 7:54 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

vozil sem se celi dan. mogoče se ti pelješ 6x jaz sem se peljal 1x pa se nisem več ker je bila preveč burna proga!!!
Nazaj na vrh
janez
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 13, 2009 8:31 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Čet Sep 2007 21:12
Kraj: brežice

iceman a letos ko ste že zasneževali vam je spodsul plaz ?vem da ste poleti dovažali nov materijal na progo,plaz se je že lansko leto vsul. kako pa lahko to sanirat da se ne bo to več dogajalo verjetno se proži po desnem delu spodajnavzgor . tam je kar velika luknja do ceste
Nazaj na vrh
dila
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 13, 2009 10:32 pm    Naslov sporočila: GRUDE??? Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 22:12

pa ljudje božji, kje ste pa videli kakšno kamenje na progi, pa dajte nehajte komplicirat, pa sem se ja vozil v ribnici čez vikend, pa ne me hecat..
Nazaj na vrh
kontrola
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 14, 2009 2:27 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

dila: če bi se ti malo zavzel po strmi progi kaka je bila v soboto nebi tak pisal. upam da so jo popravli?
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 50, 51, 52  Naslednja Stran 36 od 52

Kazalo po Smucisca.net forumu » Ribniško Pohorje » Smučišče Ribnica na Pohorju
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net