Avtor |
Sporočilo
|
pumpahhh |
Objavljeno: Ned Jan 04, 2009 2:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 21:33 Prispevkov: 58 Kraj: škofja loka
|
Jst sm bil dons na dopoldanski, vreme fenomenalno, pod ničlo je blo tudi dost, ampak proga pa.... kamni so bli na nemogočih mestih, kako so tja pršli nevem... Drugače zratrakirano je blo fajn, samo kamnov pa res ogromno. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nejce |
Objavljeno: Ned Jan 04, 2009 6:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Ned Jan 2009 18:11 Prispevkov: 5
|
Ne vem kva morte tle na forumu eni skoz neki kritizirat...jst smučam vsak drugi dan na starem vrhu in pibližno dobro vem kakšno je staje gor. Če si danes videl na progi kamne potem ne vem no, mogoče si se vozil po gmajni. Vglavnem danes bil na smučišču od 9 do 14 in res morm pohvalt smučišče ker so ble proge res zakon in se je dalo zlo lepo smučat. Vreme fenomenalno, kamnov pa definitivno ni bilo!!!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pumpahhh |
Objavljeno: Ned Jan 04, 2009 6:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
ej ne me jebat a si slep, kamnov je blo povhn drugič jih bom prov slikov da boš zadovoln. Če si šu dol proti kopi pa na sredini proge so bli, zdej pa kok si slep... nevem |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SMUČAR (KOPE) |
Objavljeno: Ned Jan 04, 2009 6:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Tor Jun 2006 11:28 Prispevkov: 385
|
Tudi meni je Stari vrh zelo pri srcu, kljub temu, da bolj poredko zaidem gor, cca 1 krat letno, se pa strinjam z ostalimi, tudi jaz pogrešam webcame na tem smučišču, vsaj za ena dva bi lahk reskirali tist dnar, najboljše bi bilo, če bi bili štirje, to bi blo idealno, ker smučišče roko na srce tud ni tako majhno, tako, da bi bili eni 4 webcami povsem na mestu  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
-gorenc- |
Objavljeno: Ned Jan 04, 2009 10:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 20:27 Prispevkov: 37
|
burek22 je napisal/a: | evo tud jst sem bil včeraj na nočni:D in moram tudi sam pohvaliti natakarico sašo , tko hiter še nisem dubu hot doga kakor zdaj, poleg tega da je bilo ljudi zelo veliko... Ja na kar nekaj krajih sem opazil da se že vidi zemlja....pravzaprav pa so moji bledi v kurcu..tko da ni fore....ampak, verjamem pa da tiste ki imajo naprimer smuče za 500 ali več eurov, da se jim zdi smuč zelo škoda...  |
Dj folk kod vi smučate d zemlo pa kamne vidte. Snega je zjle na starmu vrhu tok, d do zemle nemorš. Bi mogu ti kr doug z lopato kopat d bi do tal pršu.(razn če smučaš tram k proge še niso odprte!!) Pa še neki, kamnov ni nkodr, je pa sm pa ke kšna kepca zmrznene zemle. K se je hmal na začetk pokazala, poj se pa skoz meša pa pride na vrh. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pumpahhh |
Objavljeno: Ned Jan 04, 2009 10:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
ok, bom pa slikal drugič. Lahko ti pa slikam še podrsan bord, od dveh kamnov se dve lisi vidta. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nejce |
Objavljeno: Ned Jan 04, 2009 10:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

|
Ne vem zakaj jst nimam nč odrgnejne smuče pa sem bil letos na starem vrhu 7krat??? Dj mi razlož...
Pa pomojem se boš mogu počas začet vozt po progah ne po cevcu al pa izven prog kjer so seveda da skale!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pumpahhh |
Objavljeno: Ned Jan 04, 2009 10:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
mja fajn da ti veš kje sem se jaz vozil, v tolažbo ti pa lahko povem da nisem nič iz proge. Jst sm bil 1 tedn nazaj je blo kul, ampak dons so pa ble skale, če pa ti nisi bil danes al pa včeraj, potem pa nevem zakaj sploh govoriš. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gorenc2 |
Objavljeno: Ned Jan 04, 2009 11:35 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Ned Dec 2007 20:41 Prispevkov: 413 Kraj: Gozd Martuljek
|
A pa si sigurn, da so bli kamni, da nis storže vidu!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
STEFE |
Objavljeno: Pon Jan 05, 2009 7:00 am Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Nov 2007 7:09 Prispevkov: 124 Kraj: Zapreval
|
pumpahhh je napisal/a: | mja fajn da ti veš kje sem se jaz vozil, v tolažbo ti pa lahko povem da nisem nič iz proge. Jst sm bil 1 tedn nazaj je blo kul, ampak dons so pa ble skale, če pa ti nisi bil danes al pa včeraj, potem pa nevem zakaj sploh govoriš. |
No v tem trenutku ni pa res nobenih skal.Videl si jih samo na delčku dolgem 10m na prehodu iz vrha proti Kopi pod tistim gromozanskim kupom snega, lahko ti povem da so sedaj te tvoje "skale 1m pod snegom, tako da o debelini snega ni dvomiti.Sam pa lahko vidiš ogromne količine tudi vseskozi ob robu smučišča to niso skale ampak sneg v izobilju.Če je bil kdaj sneg na Starem vrhu po tem je to sigurno sedaj.Pa še povečuje se debelina odeje ker so pogoji za umetni sneg fenomenalni.Če pa se smučaš čez Valentina , ki je še zaprt je pa to druga zgodba, ki bo dobila svoj epilog koncem tedna ko bomo po 3 letih zopet zagnali vlečnico Valentin. _________________ šc iz za ovinka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nejce |
Objavljeno: Pon Jan 05, 2009 3:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

|
Ampak PUMPAHHH bo še vedno ostajal pri svojem, da je zgleda vidu OGROMN skal  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pumpahhh |
Objavljeno: Pon Jan 05, 2009 3:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
jap... No blo je tut par storžov, ampak vsen so bli kamni.
btw, ne namigvt da sm se nek furu kjer se naj nebi, ker ni res. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
-gorenc- |
Objavljeno: Pon Jan 05, 2009 4:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 20:27 Prispevkov: 37
|
STEFE kok cajta bojo pa še pogoji d bote zasnežval. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smučar |
Objavljeno: Pon Jan 05, 2009 7:03 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Sre Nov 2006 10:07 Prispevkov: 321
|
-gorenc- je napisal/a: | STEFE kok cajta bojo pa še pogoji d bote zasnežval. |
Kakor gledam napovedi vsaj še en teden. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
burek22 |
Objavljeno: Pon Jan 05, 2009 8:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 18:22 Prispevkov: 62 Kraj: okol škofje loke
|
nekaj kamnov sem videl tudi sam, zato ne govort da kamnov ni, kamni so.....ampak res jih je malo...sem že videl da se je za kamo videla iskra(od kamna)...seveda ti pa smučo lahko delno opraska tudi zmrznjena kepa ledu(ostra)....sam sem biv letos gor 7krat, in imam že kar nekaj odrgnin...seveda se vozim tudi pocelcu in zunaj urejenih prog:D
vaš burek(sirov) _________________ živiš samo enkrat, zato uživaj  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|