Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Stari vrh » Stari vrh - aktualne informacije

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 100, 101, 102  Naslednja
 Stari vrh - aktualne informacije « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
burek22
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 26, 2008 3:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 18:22
Kraj: okol škofje loke

evo dons sem biv gor pa vrejeten grem še na nočno. povem lahko ,da nekaj kamnov je, ter da je proga kmalu postala puklasta,saj je biv včerajšni sneg zelo suho zato se ni tudi dobro steptav....drugače pa mislim da je bila smuka dobra...
rannt
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 26, 2008 3:24 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Feb 2008 20:17

Tud jaz sem ravno nazaj, na srečo sem vzev samo dopoldansko, ker so bli ob enajstih sploh zgoraj že sami kupi in ledene plate. So pa od zaprevala pa do dna verjetno obratoval vsi topovi in žirafe, ki jih lahko naenkrat priklopjo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kkiki
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 26, 2008 3:31 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 22:46

no tut jst se vračam z dnevne in je kupov blo nekaj, kamenja kar nekaj proti spodnji postaji, sneg dober samo slabo steptan...vse skupaj : vredu smuka
burek22
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 26, 2008 7:22 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

evo še zdele gremo probat, pa upajmo da bo še bolj ke na dopoldanski
pride kdo? de spet probam moje nove big footke...
bull
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 27, 2008 5:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 19:06

No kako je bilo danes? jaz grem zvečer na nočno. mislite da zna bit megla?
Nazaj na vrh
Špik
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 28, 2008 12:40 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec
Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14

Zjutraj sem za 2 urci skočil na Stari vrh. Prvih nekaj voženj perfektnih, potem pa se je hitro zdrsalo in tudi kamenje se je pojavilo ponekod (so ga pa začeli redarji pobirati). Sploh v spodnjem delu manjka snega. Škoda, da ni naravnega vsaj toliko, da bi bila Grebljica odprta, saj je bilo veliko začetnikov in majhnih otrok na progi. Par mrzlih dni, da malo dodelajo proge, pa bo ok.

]

dolenc
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 28, 2008 10:28 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 15:29
Kraj: Stari vrh

Od danes naprej obratuje tudi vlečnica Kopaa (grebljica).
burek22
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 28, 2008 1:14 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

sam sem biu v petek na nočni in dopoldanski in sem tudi sam opazil kamne, dva sem tudi prijel u roko in ugotovil da to sploh niso kamni(vsaj nekateri) temveč krogle/ice in sicer zmrznjene, sam imam namreč big footke tako da mi je prav vseeno, če povozim kakšen "kamen". imam pa eno vprašanje zakaj se je vlečnica na nočni vstavila(petek 26.12 nočna)??
zmanjkalo elektrike?
dolenc
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 28, 2008 4:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Ja na enem od trafov je prišlo do izpada. Nočna je bila potem podaljšana. Pa tudi v enem delu so crknili reflektorji.
kkiki
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 28, 2008 11:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 22:46

no sm pršu zdele z nočne...in bolš ne more bit, proga tko zrihtana da sam ...kupov nobenih na koncu (tut umes ne:D) , kamnov nč ...fajn mrzlo, ni bolšga
burek22
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 29, 2008 11:50 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

kkiki je napisal/a:
no sm pršu zdele z nočne...in bolš ne more bit, proga tko zrihtana da sam ...kupov nobenih na koncu (tut umes ne:D) , kamnov nč ...fajn mrzlo, ni bolšga

jaja kiki no, neki kupov je blo tud res pa šele proti koncu...tudi kamni vem da so bli saj so ble za mano iskre.. tko da ni blo čist tko, res pa je da je bila to zame najboljša smuka do sedaj...
dolenc
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 29, 2008 3:02 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Danes na dnevni: Mrzlo kot pr norcih, na T60 je bila temperatura -8.8 Delal so vsi topovi in žirafe, ponekod so že ogromni kupi, kamnov skoraj nič, edino megla je malo pokvarila situacijo.
pumpahhh
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 29, 2008 3:33 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 21:33
Kraj: škofja loka

Kašna je bla proga? Ful kupov al zratrakiran? Gremo dons na nočno pa me mal zanima.
Nazaj na vrh
dejvi
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 29, 2008 3:58 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec smučišč
Snemalec smučišč

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 7:45

Glede na povedano so se očitno razmere precej izboljšale. Samo, da razgrebejo ta nov sneg, pa bo super. Se vidimo kaj gor.
Nazaj na vrh
pumpahhh
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 29, 2008 4:09 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 21:33
Kraj: škofja loka

No, upam da bo dons fajn zratrakiran, letos sam po kupih vozim in že mal ¨urejena smučišča¨ pogrešam.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 100, 101, 102  Naslednja Stran 84 od 102

Kazalo po Smucisca.net forumu » Stari vrh » Stari vrh - aktualne informacije
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net