Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Kakšne smučke za rekreativca?

Objavi novo temo  Odgovori na to temo
 Kakšne smučke za rekreativca? « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
mihaj
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 25, 2008 5:23 pm    Naslov sporočila: Kakšne smučke za rekreativca? Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Dec 2008 17:16

Zdravo!
Sem 195 cm visok ter 25 let star študent, ki že 6 let ni smučal... Ko sem nehal smučati sem bil srednje dober rekreativec, vendar pa s carving smučami sploš še nisem smučal
No, faksa bo kmalu konec, začel sem delat ter želja po smučanju se je vrnila... Iščem primerne rabljene smuči za cca 100 EUR (skupaj z avtomati)...
Problem je v tem, da se mi ne sanja kateri modeli so primerni zame... Prosim za kake nasvete...

Lp,
Miha
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mitjak
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 27, 2008 12:08 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Okt 2007 13:40

Če ne veš nivoja svojega znanja, ti jaz svetujem da greš v Hervis, ter si sposojaš smučke, 2x bo dovolj, potem boš videl kaj ti ustreza. Menda je 15? na dan..
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Stran 1 od 1

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Kakšne smučke za rekreativca?
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net