Avtor |
Sporočilo
|
mitjak |
Objavljeno: Ned Dec 21, 2008 6:17 pm Naslov sporočila: Poškodovani pancerji - garancija? |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Okt 2007 13:40 Prispevkov: 51
|
Po eni sezoni smučanja se mi je začela luščiti barva na klipsah pancerjev. Zanima me, če priznajo to pod garancijo, ki traja 24 mesecev.
Slike:
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Windy |
Objavljeno: Ned Dec 21, 2008 6:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Avg 2007 11:13 Prispevkov: 670 Kraj: Maribor
|
Mitjak ...Nikakor to ne boš dobil pod garancijo.Saj so to v bistvu vzroki uporabe...Barva na avtu tudi čez čas zbledi, tako je tudi tukaj.Moraš vedeti da so klipsne najbolj izpostavljen del pancarja.To se dogaja pri vseh klipsnah ki so pobarvane, nasploh pa je Atomic firma ki je znana po tem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mitjak |
Objavljeno: Ned Dec 21, 2008 6:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Okt 2007 13:40 Prispevkov: 51
|
To sem opazil samo na Atomic pancerjih, drugi imajo še vedno lepo pobarvano. Čudi me, ker se je barvana klipsah sama od sebe začela luščit (temperaturne razlike?) in ni bilo nič udarjano v njih.
Sem pa vseeno mislil, da bo za pancerje višjega cenovnega razreda bolj poskrbljeno. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Windy |
Objavljeno: Ned Dec 21, 2008 6:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Avg 2007 11:13 Prispevkov: 670 Kraj: Maribor
|
Tudi sam imam podobne atomike in imam enak problem...Se dogaja tudi pri drugih...Če si dober smučar in rad kar dobro nagneš na robnik se bogosto zgodi, da kak del pride v stik s snegom...tako pač je.Kaj čmo
Se pa drugače povsem stinjam s teboj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Leopold |
Objavljeno: Ned Dec 21, 2008 6:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28 Prispevkov: 1216 Kraj: Mengeš
|
Enak problem, sam se ne sekiram. Škoduje zdravju . _________________ Sezona 24/25: 5x Obertaurn, 4x Krvavec, 1x Vogel, Kranjska Gora, Pokljuka, Jezersko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Ned Dec 21, 2008 6:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
S čem se eni obremenjujejo.....pač se barva lušči tudi na mojih T110, big deal...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko |
Objavljeno: Pon Dec 22, 2008 5:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00 Prispevkov: 2897 Kraj: Ljubljana
|
Dvomim, da bi bil to lahko razlog menjave. Ampak poskusi, mogoče dobiš nove. Potem nas obvesti. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pumpahhh |
Objavljeno: Pon Dec 22, 2008 6:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 21:33 Prispevkov: 58 Kraj: škofja loka
|
Pol pa kuj še 100 folka v trgovino menjat pancarje  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Mazyk |
Objavljeno: Pon Dec 22, 2008 6:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Jan 2007 17:28 Prispevkov: 168
|
ka maš stvar za gledat al za vozit? menda pa ne boš gledo na estetiko, ker si pol pa čist navadn pozer. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko |
Objavljeno: Tor Dec 23, 2008 10:48 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00 Prispevkov: 2897 Kraj: Ljubljana
|
Mazyk, a ti v strganih kavbojkah smučaš? Se mi zdi da je vsem normalnim pomembno, da dobro izgledajo, drugače bi se še vsi po smučiščih preganjali s starimi bundami tipa vučko in nobeden ne bi kupi smuči novega designa, ampak vsi po polovični ceni lanske. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Thazz |
Objavljeno: Tor Dec 23, 2008 1:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Jan 2005 21:19 Prispevkov: 65
|
Potemtakem bi tudi vsi zamenjali smuči pred vsako sezono, samo da bi imeli najnovejši dizajn in da ne bi imeli kakšne praskice na zgornji strani. To da se barva malo odlušči nic ne vpliva na funkcionalnost pancarjev, pa tudi bejbe ne gledajo kako lepe klipsne ima kdo. Smučarska oprema se pač s časom obrabi. Ko pa se zaradi tega poleg estetskega izgleda poslabšajo tudi lastnosti, jo je potrebno zamenjati. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Charlie Uno |
Objavljeno: Tor Dec 23, 2008 2:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 18:09 Prispevkov: 327
|
marko, zdi se mi, da ti bolj spadaš na modno pisto kot pa na smučišče. Ampak to boš moral razčistiti sam pri sebi.
Lanske smučke po polovični ceni za mene sploh niso tako slaba rešitev in ostanek raši odsmučam. Na smučeh ponavadi gre razvoj počasi naprej, le poslikavo zgornje ali celo spodnje strani smuči na hitro menjajo. Sicer pa bodo tudi letošnje naslednje leto za leto starejše in jih zaradi tega ne mislim zavreči (in poleg denarja je tu še nekaj ekologije). Tudi malce strgana bunda ali celo barvno neusklajena z ostalo opremo je zadnji problem. Jaz rajši pogledam kako kdo smuča. Pa tudi če je prvič na dilcah in se lomi kar naprej, to lahko pretehta volja do tega smučanja in navdušenje...
O pozerjih, šminkah in šminkerjih na plažah pa imam povsem svoje mnenje.
Sedaj pa še nekaj o zaponkah. Teh pancerjev sicer ne poznam, so ap zaponke običajno iz aluminija. In z eloksiranjem bi se stvar dalo elegantno rešiti. Tudi barvna izbira je lahko zelo bogata. Težave so le z odstranitvijo s pancerja in ponovno montažo... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Tor Dec 23, 2008 3:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
Ne vem na osnovi česa si ti marka ocenil za pozerja.....daj lepo preberi celotno temo od začetka BTW, da zopet ne boš kaj narobe razumel, sam čevlje zamenjam ko jih zvozim oz. znosim.....vse ostalo (videz in take stvari) mi ne pomenijo nič, dokler čevelj da od sebe to, kar se od njega pričakuje... Sem zato kaj manj pozerja?? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Don Rossi Carleone |
Objavljeno: Tor Dec 23, 2008 3:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Dec 2006 17:11 Prispevkov: 226 Kraj: Wič
|
Kako se pa kej pelete