|
Mokrine |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
miki |
Objavljeno: Pon Apr 07, 2008 10:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25 Prispevkov: 3669 Kraj: Maribor
|
@dedi: krasne, ampak tudi žalostne fotke - vedno me boli, ko smučišča zapirajo ob tako perfektnih snežnih razmerah (saj vem da ni ljudi in da nadaljnje obratovanje ne bi bilo rentabilno, ampak hudo pa mi je vseeno ).
Še vprašanje: je proga v dolino bila še prevozna? Če je bila, vsa čast upravljalcem in 'topničarjem'!
@RokR: Citiram: | Presenetljivo je odprta tudi povezava v dolino, ki pa je od srednje postaje Millenium expressa bolj primerna za kamnožerke | Tukaj pa bi si drznil malo oporekati - na Mokrinah sem bil v soboto, 29. marca, torej dan pred teboj, pa razen nekaj zaplat trave na progi v dolino nisem opazil kaj posebej hudega ... no, morda kak kamen na zadnji strmini, ampak nič takega, kar bi upavičilo uporabo kamnožerk :
 _________________ Sezona 2024/2025: 55 smučarskih dni = 7 x Kitzsteinhorn, 6 x Pohorje, Schladming, 5 x Meli, 3 x Obertauern, Tauplitzalm, 2 x Grosseck/Speiereck, Katschberg, 3 Kralji, Flachau, Riesneralm, Dachstein West, Kope, Golte, 1 x Fanningberg, Wurzeralm, Filzmoos, Rauris, Galsterberg, Zauchensee, Schmitten, Radstadt/Altenmarkt, Hochkönig. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dedi |
Objavljeno: Tor Apr 08, 2008 12:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Okt 2005 20:42 Prispevkov: 204 Kraj: Ljubljana
|
Proga v dolino(sobota 5.4.)je bila seveda odprta in lepo prevozna,vendar jo nisem peljal,je bilo preveč dobro na progi Rastl-Troghohe in Mossern-Rudnigsattel.Tudi meni je hudo za konec sezone na Mokrinah,pa tako dobri pogoji.
Preostane nam le še" Meli "in "Turah",seveda pa si želim,da bi se že enkrat spoznali in jo eno skupaj odsmučali,tako lepo počasi in z odprtimi očmi.
28x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mirkuma |
Objavljeno: Tor Apr 08, 2008 8:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Ned Dec 2006 19:43 Prispevkov: 93
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Julius Kugy |
Objavljeno: Sre Apr 09, 2008 9:01 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Feb 2008 11:54 Prispevkov: 17 Kraj: Đesenice
|
mirkuma je napisal/a: | Meli, Turah? |
Najbrž Mölltalergletscher in Turracher Höhe
Pa še Obertauern  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mirkuma |
Objavljeno: Čet Apr 10, 2008 6:44 am Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Ned Dec 2006 19:43 Prispevkov: 93
|
Hvala.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
niko |
Objavljeno: Sob Jun 14, 2008 12:20 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Pet Dec 2006 16:47 Prispevkov: 107
|
Kakšno je kaj stanje z izdelavo jajčk ali gondole do Pontebe ki
so jo obljubljali za začetek naslednje sezone? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miki |
Objavljeno: Ned Jun 15, 2008 7:42 am Naslov sporočila: |
|
|
 Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25 Prispevkov: 3669 Kraj: Maribor
|
Stanje glede gondole iz Potebbe bi lahko opisal z eno samo besedo: žalostno . Letos zagotovo spet ne bo nič. Menda se je edini potencialni italijanski investitor umaknil, zdaj se spet govori da naj bi vstopili Avstrijci. Never ending story ... _________________ Sezona 2024/2025: 55 smučarskih dni = 7 x Kitzsteinhorn, 6 x Pohorje, Schladming, 5 x Meli, 3 x Obertauern, Tauplitzalm, 2 x Grosseck/Speiereck, Katschberg, 3 Kralji, Flachau, Riesneralm, Dachstein West, Kope, Golte, 1 x Fanningberg, Wurzeralm, Filzmoos, Rauris, Galsterberg, Zauchensee, Schmitten, Radstadt/Altenmarkt, Hochkönig. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Virenque |
Objavljeno: Sob Okt 25, 2008 11:48 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Sep 2006 23:17 Prispevkov: 54 Kraj: Ljubljana
|
juventino je napisal/a: | hehe, sm okol 2x mlajši. Jaz sem tud ponavad do treh, pol štirih, vendar me je v soboto dobesedno zmlelo. Ne vem, mogoče je tud to da sem samo spal 3 ure. Sicer pa, jaz vedno smučam na polno do enih pol dveh brez pavze, (na smučišču sem med prvimi, vsaj pol ure predn se odpre žičnca), potem itak proga rata "nikakva", pa grem raj v kafano za dve urce na Sam se mi je tko spal v soboto da sem jo kr dam popihu. Ob štirih, ko se zapira nasfeld, sem glih v stanovanje stopu
Sicer pa, se spomenm par let nazaj, ko smo šli oktobra na moelltal, in bli uzun prejšnjo noč, špilal odbojo na mivki. Praktično brez spanja šli na moelltal. Na sedežnici pa smo dobesedno spal, en je pa dežuru kdaj bo treba dol it, LOL | Malo manj po forumih nakladaj pa raje malo pomigaj, da boš imel letos boljšo kondicijo!
Upam, da bodo letos v drugi polovici decembra na Mokrinah že dobre razmere! _________________ Sezona 07/08:
3x Krvavec, 5x Ischgl/Samnaun, 1x Galtür |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
5er.peter |
Objavljeno: Čet Dec 18, 2008 10:53 pm Naslov sporočila: Smučanje Nassfeld |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Čet Dec 2008 21:41 Prispevkov: 2
|
Pozdravljeni ljubitelji snežnih strmin.
V soboto, 20.12.2008 organiziramo smučanje v Nassfeld, nekaj mest je še prostih. Cena 38?q (prevoz + karta).
Ostale informacije na telefon 031 566 291 (Peter) ali mail sd.breg.tenetise@gmail.com
Odhod iz Ljubljane.
Prijave najkasneje do petka do 18.00 ure.
LP Peter |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
snela |
Objavljeno: Pon Dec 22, 2008 4:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Dec 2007 18:32 Prispevkov: 39 Kraj: Ljubljana
|
A je kej umetnega snega v Nassfeldu? Mislim, če se opazi kot se to opazi na Krvavcu. _________________ LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|