Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2008/2009

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 55, 56, 57  Naslednja
 Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2008/2009 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
ulcir
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 14, 2008 10:58 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Sep 2008 12:18

Smešno. Pohorci lepo danes objavijo nov cenik, zraven pa "skenslajo" obratovanje naprav, snežne razmere, oz. prenesejo na snežni telefon, kjer sploh ne piše kere proge so odprte. Pol pa naj se človek v nedeljo dopoldne odloči da gre smučat.

edit:
Kje je razlog da so cene povečali (23?)? Če je to sedežnica stolp pa res..
Sem bil sam tud včeraj na Arehu pa je blo vse razrito ko sem prišo ob 12, danes pa dvomim da bo(je) kaj drugače. Če vremenske razmere niso ugodne, niso nič krivi, samo naj ne povečujejo cen. Se bolj splača na golte peljat, se vsaj nasmučaš.

Nazadnje urejal/a ulcir Ned Dec 14, 2008 11:39 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
smuciscar
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 14, 2008 11:19 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Tor Dec 2004 16:44

Ne samo to, da zavajajo na spletni strani, ampak zavajajo tudi na smučišču - sem se včeraj pogovarjal z enim od delavcev na smučišču okrog desete ure, ki je rekel, da bo Žigart zagotovo odprt v roku pol ure. Imam občutek, da jim gre v nos to, da po treh tednih obratovanja še vedno obratuje le skromno število naprav, torej zakaj jih ne bi še ene par prikazali zraven (sej folk je tak neumen in verjetno ne bo pogruntal)!?

edit

Ne vem, zakaj bi to šel kdo nardit, da umakne podatke o obratovanju in razmerah z uradne strani smučišča in namesto le teh objavi link na faking snežni telefon!?
Nazaj na vrh
nino
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 14, 2008 11:35 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Okt 2008 23:23

...trenutno se odločam če bi šou na popoldansko al ne,kolko gledam webcam cojzarco se mi zdi kar uredo razen malo megle!
Nazaj na vrh
lenko
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 14, 2008 11:47 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34

Včeraj so še objavili da naj bi baje obratoval videc
Nazaj na vrh
žirafa
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 14, 2008 2:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Nov 2008 11:51
Kraj: mb

na snežnem telefonu objavljajo kaj dela..zato da majo potem izgovor da so si oni zmislili !
Nazaj na vrh
Matic
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 14, 2008 7:14 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Admin
Admin

Pridružen/-a: Pet Mar 2005 22:15

Hm, se mi zdi da sem včeraj zvečer opazil na njihovi spletni strani neke težave (tehnične; neka napaka) na tisti podstrani.. Tako da bi rekel da je to krivo, da so umaknili te informacije s svoje strani in preprosto naredili povezavo tja.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
nino
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 14, 2008 7:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

...danes sem bio na popoldanski na arehu,moram rečt da sem kar zadovolen,malo je sicer bla megla,pa sneg je bio malo moker,vendar sem poceni skoz prišo,mi je en gospod ki je šeu domov ob pol enih prodal njegovo celo dnevno za 4evre ...zadni dve furi je začelo fajn snežit!...aja,pa šest sedežnica je delala,sam vozit pa se še nismo mogli baje nasledni vikend!
Nazaj na vrh
doppelmayr
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 14, 2008 7:34 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Apr 2007 13:36
Kraj: Maribor

Nino,tudi jaz sem bil danes na Pohorju in nisem opazil da bi 6-seda delala.Maš mogoče info kere ure je blo to.

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
lenko
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 14, 2008 7:59 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

od 13 do 14.30 kakor sem videl po webcamu
Nazaj na vrh
žirafa
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 14, 2008 8:19 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

ja tu nekje
Nazaj na vrh
žirafa
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 14, 2008 8:56 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

aja pa se to danes se so se moji prijatelji ze peljali s novo sedeznico pisker
Nazaj na vrh
nino
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 14, 2008 9:34 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

pa ja tu nekje okoli druge se mi zdi,je pa res delala,vendar jaz nisem nikogar videl da bi se vozil!
Nazaj na vrh
miki
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 14, 2008 9:47 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25
Kraj: Maribor

lenko je napisal/a:
Miki ne ti primerjati osojščico z pohorjem ki ima kar dosti višjo nadmorsko, pa še zdaj imajo tam snežno ujmo

Lenko, brez zamere, ampak prosim preberi na kaj se je nanašala moja primerjava:
Citiram:
pa naj bo dovolj, jutri grem na Osojščico ... res me zanima, koliko pokvarjenih ratrakov bom tam srečal in koliko žičnic, katerih delovanje bo objavljeno na spletni strani, v resnici ne bo obratovalo !

Torej, še enkrat, da bo jasno: niti slučajno ne primerjam nadmorske višine Osojščice s Pohorjem in niti slučajno ne primerjam višine snežne odeje tu in tam. Ampak: zavajanje glede delujočih žičnic pa z nadmorsko višino res nima nobene zveze. Torej: danes na Osojščici so delovale natančno tiste žičnice in bile odprte natančno tiste proge, kot je bilo včeraj objavljeno na spletni strani. Pika. In noben ratrak ni stal pokvarjen ob robu proge v luži nafte - uporabljajo pa natančno isti model kot na Pohorju (v glavnem PB 300 in enega ali dva PB 600), pri čemer so nekatere tristotke starejše od pohorskih! In obe novi progi ki so jih zgradili letos sta odprti in zasneževanje ob njih je dokončano, noben kabel nikjer ne gleda iz zemlje (je pa res da zasneževanja trenutno sploh ne potrebujejo). Eno od smučišč pač vodijo profesionalci, drugo pa ... (tukaj naj si vsak misli svoje ).
Sezona 2024/2025: 55 smučarskih dni = 7 x Kitzsteinhorn, 6 x Pohorje, Schladming, 5 x Meli, 3 x Obertauern, Tauplitzalm, 2 x Grosseck/Speiereck, Katschberg, 3 Kralji, Flachau, Riesneralm, Dachstein West, Kope, Golte, 1 x Fanningberg, Wurzeralm, Filzmoos, Rauris, Galsterberg, Zauchensee, Schmitten, Radstadt/Altenmarkt, Hochkönig.
Nazaj na vrh
lenko
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 14, 2008 9:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Sicer pa to je čisto popolno naključje da pač poči cev za hidravlično olje se tudi lahko zgodi najnovejšemu ratraku itd... Sicer pa podatki na strani so najprej bili objavljeni ob 9 ki je pisale katere naprave bodo obratovale, nato pa so ob 14 napisali še Žigart ki je pomojem danes obratoval, pa Stolp in Videc
Nazaj na vrh
žirafa
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 14, 2008 9:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

nino : mogoče pa takrat ti nisi gledal ko so se peljali !
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 55, 56, 57  Naslednja Stran 19 od 57

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2008/2009
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net