Avtor |
Sporočilo
|
miki2 |
Objavljeno: Sob Dec 13, 2008 6:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Nov 2007 19:45 Prispevkov: 96
|
Aja še neki. Sj bi prašu kdaj zalaufajo sam nam k mi nč ne pomaga dokler nam vidu d se vrti loh rečejo tud d nasledn tedn pa kr neki kao mokr sneg pa neki ja živjo  _________________ Stari vrh je zakon!!!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Leopold |
Objavljeno: Sob Dec 13, 2008 6:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28 Prispevkov: 1216 Kraj: Mengeš
|
Kaj nategujejo? Mal se umirte no... Če ni pogojev pač ne bodo odprli. Nateg bi bil, če bi odprli, na progi pa bilo npr. polno kamenja, razmočena proga. Plus tega poglej še vremensko napoved: danes bi nočna laufala in potem bi lahko zaprli za par dni zaradi slabega vremena... Naj odprejo ko bodo ustrezni pogoji in zato super smuka! _________________ Sezona 24/25: 5x Obertaurn, 4x Krvavec, 1x Vogel, Kranjska Gora, Pokljuka, Jezersko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miki2 |
Objavljeno: Sob Dec 13, 2008 6:30 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
Ma dej lepold iz kje si ti d se neki glasen. Sploh ne veš kk je to. Aja lih slučajn so že dvakrat prestavl odprtje tko mim grede. To se ne more dogajat. Čudn d se fulk krega. Sj se opravičeno. Kva se nej umirimo če vlečejo to že tri tedne. Izgovor pa skoz drug. še dost strpni so. pa dost mal nas je na forumu. če bi ti vidu reakcije mojih prjatlu k smo se zdle po skypu pogovarjal kakšne so to vn metal čez star vrh. temu bi pa reku umirte se. eni planirajo ceu dan za nočno pol pa 3urce prej d je ne bo. Zdej pa reč d to ni višek  _________________ Stari vrh je zakon!!!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rannt |
Objavljeno: Sob Dec 13, 2008 6:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Feb 2008 20:17 Prispevkov: 133
|
Jp mal se umirte. Če vam je danes nočna tako življensko pomembna, se pa zapelte v Kranjsko Goro, čas je še. Pa mislem da it na nočno ni tko strašna zadeva, da rabiš cel dan planiranja... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miki2 |
Objavljeno: Sob Dec 13, 2008 6:45 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
haha to je pa ta vic iz Poleta.. a se mormo smejat??
 _________________ Stari vrh je zakon!!!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miki2 |
Objavljeno: Sob Dec 13, 2008 6:53 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
Ja sj po en stran mate prov sj ni tok pomembna ta nočna. Sam roko na srce pa če mal ne gledamo za dobro smučišča. Takih stvari si tak smučišče neb smev prvošt Itak mi pa sploh ni do nočne k maš zdle dan d pa murat & jose u Škofji Loki  _________________ Stari vrh je zakon!!!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pumpahhh |
Objavljeno: Sob Dec 13, 2008 7:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 21:33 Prispevkov: 58 Kraj: škofja loka
|
yea yea zdej se pijeeeee (sori za offtopic)
Grem pa v soboto na celodnevno, upam da bo odprt. Pa mislim da (ne garantiram) zdejle v škofji loki sneg pada. Nism 100% ker se ne vid dobr. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jojo12 |
Objavljeno: Sob Dec 13, 2008 7:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Dec 2008 19:22 Prispevkov: 16
|
NO NA TEM FORUMU SEM SE REGISTRIRAL IZKLJUČNO ZARADI NEODPRTJA STAREGA VRHA....
1. Smo leta 2008 pa na starmu vrhu še niste dujel da novice a se smučiše odpre al ne, ne morš spreminjat uro oz. nekaj vec pred odprtjem. Oglašujete po radiu nevem ket use ...še dons ob 2 je blo napisan da se odpre z nočno.
2. Sam sem biw dons namenjen na stari vrh...oziroma še 5 prjatlov dva iz ljubljane ki sta za brezveze prla v kranj ko smo ob 6. zvecer prebrali novico da se ne odpre . Še dobr da sm šu za foro na spletno stran in da še fotru reku k je biw že pr sodelovcu da greta na starca.
3. nevem a ste res tok nesposobni(nezaposleni) na starcu a kva da ne morte odpret takat k se reče k ste letos že 3 prestavl datum.
4. ko sm poklicu na telefonsko stevilko (04) 518 81 36 so mi na vprašanje "zakva se ne odpre ?" odgovorili da sneži pa da obstaja nevarnost plazov ...sej nevem a se vi res norca delate z ljudi a kva!!!!! no k pa je frend 5 min kasnej posklicu ste pa že tajnco vklopil....
PA ŠE TO : na vprašane. "ali se bo stari vh jutri odprl oziroma na dan 14.11.2008??" smo dobili oddgovor: najprej je neki momlov po telefonu no nakonc je pa le to reku:"neuradno vam lahko povem da se jutri ne bo odprel smučišče"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!IN KAK LAHKO PO TELEFONU POVEJO DA JUTRI NE BO OBRATOVALO NA STRANI STAREGA VRHA PA PIŠE DA DONES ZVEČER ODPADE NOČNA .....ZA JUTRI PA NČ NE PIŠE....SE PRAV DA FOLK K BO TO PREBROV NA STRANI BO AVTOMATSKO POSMISLU SEj JUTR PA POJ MORE DELAT.............TAK ODNOS KOT IMA STARI VRH DO SMUČARJEV oziroma BORdARJEV si ne zasluzi nobenega prvega mesta za smučišča sredne velikosti LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jojo12 |
Objavljeno: Sob Dec 13, 2008 7:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
ŠE OTROK VE KDAJ JE SMUČIŠČE PRIPRAVLJENO ????? NEvem če veste da ni, zakva poj dajete oglase po radijo pa nevem kva  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jojo12 |
Objavljeno: Sob Dec 13, 2008 7:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
citiram:
Zaradi slabih vremenskih
razmer danes še ne bomo začeli z obratovanjem.
Hvala za razumevanje.
Dodatne informacije na info@starivrh.siZaradi slabih vremenskih
razmer danes še ne bomo začeli z obratovanjem.
Hvala za razumevanje.
Dodatne informacije na info@starivrh.si
KER ČE JE TO RES KAR SO NAM POVEDALI PO TELEFONU ME PROV ZANIMA KOK JIH JE DONS ZVEČER oziroma JIH BO JUTR ZABREZVEZE PRŠLO NA STARI VRH |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
artic cat |
Objavljeno: Sob Dec 13, 2008 8:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Nov 2008 15:24 Prispevkov: 44
|
jojo12 pejd pogledat kakšo je na spodnji postaji sedežnice pa boš videl zakaj niso pognali naprav.
Ko sem bil ob 10. na spodnji postaji je bilo vse trdo in si hodil po vrhu. Smučišče v takem primeru bi siguno obratovalo in zato so se vsi zaposleni zelo trudili.
Ko sem bi ob 16. na spodnji postaji pa sem zaplaval.
Mislim, da je stvar odločitve jasna. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
hrošč |
Objavljeno: Sob Dec 13, 2008 8:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sob Okt 2007 9:43 Prispevkov: 494
|
Ce ni pogojev, ocitno ni pogojev. Verjetno bi ze startali ce bi bli, a ne? Sej zaprto smucisce tud za njih ne prinasa dobicka. Obnasate se kot dojencki, ce vam je tok do smucanja se zapelte do kakega drugega smucisca.
Sicer pa tud sam komaj cakam, da odprejo, ampak bom pocakal na dobre razmere in lepo vreme. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jojo12 |
Objavljeno: Sob Dec 13, 2008 9:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
JAO TI ME NE ZASTOPŠ: NO ČE SO PO TELEFONU REKL DA JUTR NE LAUFA .....ZAKAJ POJ TO NE PIŠE NA SPLETNI STRANi.....JA ZATO KER BODO ZESPET CAKALI DO ZADNGA TRENUTKA.... A SE TO SPODOB ZA TAK SMUČIŠČE?????????????? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
artic cat |
Objavljeno: Sob Dec 13, 2008 9:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
jojo12 razumem tvoje pripombe, razumem pa tudi vodstvo smučišča zakaj ni začelo z obratovanjem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
artic cat |
Objavljeno: Sob Dec 13, 2008 9:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
Zaradi slabih vremenskih
razmer danes 13.12. ne bomo začeli z obratovanjem.
Začetek obratovanja še ni določen.
Hvala za razumevanje.
Dodatne informacije na info@starivrh.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|