Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2008/2009

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 30, 31, 32  Naslednja
 Krvavec - aktualne informacije 2008/2009 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
pelican
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 08, 2008 7:43 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Nov 2008 8:00

kaaaj, čist preveč za teh par progc.... potem bolje, da uporabljam že zdaj uno iz prepdrodaje za 21eur
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Špik
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 09, 2008 1:21 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec
Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14

Prekrasen dan na Krvavcu, sneg super, samo ljudi je bilo zelo veliko. Neki skoz govorijo po TV o recesiji pa to ... sam dons je bilo ob 11.30 parikirišče št 7 že polno. Sem bil kar presenečen za med tednom. Drugače pa super.
matje
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 09, 2008 6:11 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Jan 2006 23:02
Kraj: bs

jst tud bil danes gor, je blo res super, ljudi pa kljub polnim parkingom na smučišču ni bilo pretirano..... sproščeno smučanje.
Nazaj na vrh
Rotty
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 09, 2008 8:05 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Nov 2005 17:08
Kraj: Črnuče

Rotty je napisal/a:
Če mi pa kdaj ni bilo žal, da sem šel gor je bilo pa to vsekakor danes. Na dolgo, uspešno in poškodb prosto sezono

Da obrnem ploščo: Če mi je kdaj bilo žal, da nisem sem šel gor, je bilo pa to vsekakor danes

P.S. Da je mera polna, imam pa letošnjega dopusta, da se dobesedno drek dela!
Nazaj na vrh
Leopold
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 09, 2008 8:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28
Kraj: Mengeš

Jaz sem bil tud danes gor, super smučarija, spodaj nekaj ledenih kugel, ampak to bo že jutri preteklost . Odprto vse razen Kržišča, ki pa so ga čez dan steptali in črne proge ob 6sedi. Cevca ni bilo več , tunel je super zadeva, edino sneg bi lahko tako nasuli da bi bilo malo več naklona.

Še slike, prva vožnja je bila preizkus 4sede . Sicer počasi, brez traku ampak vseeno mnogo bolje kot prej. Je pa proga pod njo tudi razširjena .

Vrh, gor so zasneževali (ampak zaradi vetra so bolj zasneževali Kamniški vrh...):

Zimska idila, okolica je že zelo lepo zalita tako da je drevje že večinoma pod snegom.

PEK
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 09, 2008 8:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Mar 2006 18:41
Kraj: Kamnik

Dans blo gor prov fajn, čeprav smo bli mal pozni in sm parkiral na 3. parkirišču, ko sm sel nazaj dol sm vidu da je parkirano blo do dna ... folk a se niste slisal za gosp. krizo?

No na smuciscu guzve ni blo, za cakat tut nikjer, per na srečo še ni 3eur ... hamburger pa drgac k ps. Smuka bla super. Bo pomoje leopold ksno slikco prlepu js nimam.

Glede tunela pa,... fajn, da je narjen saj gres lahko zdj s 6sede po njivicah in lepo dol spet do postaje 6sede brez stamfanja. Se mi pa zdi da so zgrešil ko so rekli da je tunel za varno krizanje smucarjev ... (tko sm nek slisu), ker v tistem predelu pri vhodu je res zaje**no in bo zihr pokal. Folk uletava iz treh smeri tja pred tunel z velko hitrostjo: tisti z smeri zvoh, tisti s proge kjer majo smucarji trening ponavad, in tisti z njivic...

(mal pozen sm v narobno temo napisal hehhe)
janus
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 09, 2008 9:49 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 21:48

Kaj pa mislite za ju3? bo vreme vredu vsaj za dopoldansko?
Nazaj na vrh
Rotty
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 09, 2008 10:56 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Nov 2005 17:08
Kraj: Črnuče

Po kartah naj bi začelo snežiti okoli 11h. Samo najverjetneje bo pa zapacano že od samega jutra, saj že sedaj oblaki počasi prekrivajo nebo.

Najbolje pa je, da zjutraj pogledaš kamere...
Nazaj na vrh
rannt
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 12, 2008 6:05 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Feb 2008 20:17

Kakšno bo jutri vreme na krvavcu? Se splača rint gor? lp
Nazaj na vrh
periel16
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 13, 2008 8:19 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Nov 2008 21:43
Kraj: Dobrepolje

U bistvu mam isto uprašanje tut jst?
Sam jst mislm za nedelo!
Dopoldanska al pupoldanska?
Nazaj na vrh
Leopold
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 13, 2008 8:34 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28
Kraj: Mengeš

Oblačno z rahlim sneženjem....
rannt
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 14, 2008 11:29 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Feb 2008 20:17

Sem šu učer gor in je blo kar vredu. Sneženja ni bilo, malce se je megla vozila sem in tja, na čase celo nekaj sonca. Kar me je totalno presenetilo, je bilo prazno smučišče! Ljudi minimalno, prvo prakirišče je bilo zasedeno komaj do polovice!
Na splošno vredu urejeno, le enkrat sem debelo pogledal, ko sem pri tej količini snega na progi zagledal en majhen "flek" kjer se je videla trava.
Nazaj na vrh
small guy
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 14, 2008 12:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Nov 2007 17:33

js sm biu tut učeri gor. Ker je celo noč v dolini dežval smo prčakval kej calca ampak takoj k pridemo gor totalno razočaranje: na kriški je mogl dežvt in je biu sneg čist skorjast. Smo pa gledal proti zvohu kjer je mogl bit ful dobr sam ni delu. Po ene dveh bednih vožnjah na kriški so ga pa čudežno odprli. S tem so mi rešl dan kr je blo res supr. Prvi dve furi je blo še mal celca , k ga je pa tm zmankal smo šli še dve furi desno ud ugraje. ampak tut pol po zvoženm snegu je blo supr.
Folka res ni blo velik, mel smo pa celo mal sonca.
skratka supr.
snow.freak
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 17, 2008 8:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Nov 2008 18:18
Kraj: Ljubljana.

mogoče kdo ve če so zdaj karte še po nižjih cenah (ker še niso odprta vsa smučišča, ali so?) ali so že po rednih sezonskih cenah?
lp.
Nazaj na vrh
luky
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 17, 2008 8:25 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 22:31

vse je odprto, tko da dnevna pride 28e
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 30, 31, 32  Naslednja Stran 13 od 32

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2008/2009
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net