Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Kanin » Kanin - aktualne informacije

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 39, 40, 41  Naslednja
 Kanin - aktualne informacije « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Rotty
PrispevekObjavljeno: Tor Nov 18, 2008 11:17 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Nov 2005 17:08
Kraj: Črnuče

Ja samo to se naredi preko leta, ne pa jeseni! A si zamisliš, da bi bazen šel obnavljat junija in se pri tem zanašal, da do sredine julija ne bo vročine?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
bole
PrispevekObjavljeno: Sre Nov 19, 2008 2:44 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Sre Dec 2004 15:01
Kraj: Maribor

Sej so, lahko so tudi koncali, tolko nevem vec, sem en mesec v Avstraliji. Me kar zmrazi ko vidim sneg
Mhm, zdej bi najraj sladoled pojedu
Nazaj na vrh
sonja37
PrispevekObjavljeno: Ned Nov 23, 2008 10:42 pm    Naslov sporočila: Haj Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Feb 2008 22:47

Lep pozdrav iz Štajerja
Imam dve vprašanji - zanima me kako je s smučanjem v Italiji to sezono. Na eni strani sem prebrala, da bi naj bil že Kanin povezan s Caninom, na drugi pa da še ne ;(. Pa mogoče če mi kdo opiše kako to sploh izgleda
Zanima pa me tudi ali je možno pustiti smučke in pancarje kje na smučišču (na toplem), da ni treba vsak dan hoditi s pancarji naokrog.
Lep pozdrav pa se vidimo okrog Novega leta na Kaninu.
Bye
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Windy
PrispevekObjavljeno: Ned Nov 23, 2008 11:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Avg 2007 11:13
Kraj: Maribor

kanin še letos ni povezan s italijansko stranjo tako da glede tega še ni nič...o izposoji pa ti bi znal gdo drug kaj več povedati.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
andrej777
PrispevekObjavljeno: Sre Nov 26, 2008 8:02 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 16:35

Če napovedi za vikend držijo bo kanin dobil konkretno porcijo snega. Padalo naj bi v zahodni sloveniji kot pr norcih. Predvsem v soboto.

Čist vneto spremljal vreme sam to je vse kar bom lahko letos počel Pred 4 mesci sem zlomu nogo in sem šele pred tednom dni iz rok spustil bergle. Pa še ene 13 šraufov v nogi mi bi blo mal v napoto
Nazaj na vrh
samokham
PrispevekObjavljeno: Sre Nov 26, 2008 8:31 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Maj 2007 11:47

Jah, moje sožalje, velik sreče pri okrevanju. Mogoče pa boš lohk šu maja na Kanin
andrej777
PrispevekObjavljeno: Sre Nov 26, 2008 8:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

samokham je napisal/a:
Jah, moje sožalje, velik sreče pri okrevanju. Mogoče pa boš lohk šu maja na Kanin

Ja upanje umre zadnje sam dokler dohtr ne reče JA bo bord doma. Nočm zarad nekaj ur bordanja spet zaj**** zadevo in stran vržem celo leto.

Pridm pa en sončni dan na Kanin z kolegi pa se bojo uni fural jz pa sonču na ležalniku
Nazaj na vrh
Charlie Uno
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 01, 2008 8:05 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 18:09

Zanima me, če ima kdo najnovejše podatke o višini snega. Že zjutraj so objavili na spletu, da ga imajo 3 metre, kar se mi zdi malo pretirano. Na Kredarici ga je pol manj. Je pa po sliki z radarja na Lisci danes še cel dan snežilo. In v tem tednu dobimo še nekaj pošiljk.
Saj ne, da se bojim, da bi bilo snega premalo ob napovedanem začetku sezone; bolj me skrbi, da sneženje in dež, torej slabo vreme žičničarjem ne bi onemogočalo vzdrževalnih del in bi se azčetek sezone še bolj zavlekel.
Nazaj na vrh
samokham
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 02, 2008 12:17 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Ned Maj 2007 11:47

Jah, to je pomojm čist možno, ker je lokalno nad Bovcem ful velik padavin. In od kar jest spremlam vreme kot turn smučar, ponavad več snega zapade na Kaninu kt na Kredarci sam, da je pa taka razlika to pa še nism nikol prej zasledu. Je pa res da po radrski sliki padavin k sm jo te din spremlju, je res zgledal kot da je tm nad Bovcem skos močno padal
andrej777
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 02, 2008 12:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Poročilo na ARSU piše da je v zahodnih julijcih od petka do pondelka zapadlo tudi do 150 cm snega. Če so imel že prej skor meter podlage.......vse je možno.
Nazaj na vrh
viharnik1
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 02, 2008 1:33 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Jan 2007 12:27
Kraj: Ljubljana

Tole o 3metrih na Kaninu včeraj mora kar držati, ker bovško in bohinjski hribi ob JZ vetru dobijo daleč največ padavin, kredarica pa je v tem primeru daleč izven najbolj namočenega pasu.
No danes je snega gor verjetno že blizu 4m.
Nazaj na vrh
slikca
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 02, 2008 5:04 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 0:48

no, lih 4 metre ga ni...je pa zihr blizu treh metrov....sicer pa ne vem točno, do kje je sneg padal...upam da vsaj do konca trosedežnice, če je pa do c postaje ustrajal, potem pa sploh super

sicer si pa v tem trenutku bolj kot dodatne količine snega želim, da bi blo kej primernega vremena, da bi lahko šli kidat prevalo ... glede na to, kake probleme majo tam dol mam pomisleke, če nas bodo letos sploh dol spustil, pomojem bomo mogli počakat na odjugo

držimo pesti, da jim rata remont na gondolski do konca skoz spravit, pa mal vremena, da prekidajo vse skup, pa mogoče nas res že v petek 12.ga gor spustijo, se pa potiho bojim, da bo treba kak teden več počakat
Nazaj na vrh
SiKT
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 03, 2008 10:13 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Čet Nov 2006 20:55
Kraj: Lokovica

Kanin je pa res dobiu ogromno pošiljko snega.... ker je po dolgem času spet jasno se na kameri lepo vidi...
Nazaj na vrh
slikca
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 03, 2008 12:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 0:48

...sem pogledala, ja

http://www.boveckanin.si/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=101&page=inline&id=86

zgori taka pravljica, gondolska pa še v razsulu

nam ne preostane nč druzga, kot da držimo pesti, da jim jo rata čimprej uštimat in da nas naslednji vikend gor spustijo...

aja...tud na na c-ju je več kot meter snega ... vrh je pa itak zalit...da o prevali sploh ne govorim

ja, ta vikend bo treba še drugam...naslednji pa upam da bomo že gor utrujali
Nazaj na vrh
Charlie Uno
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 04, 2008 9:17 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 18:09

Včeraj so na dnevniku zamejske TV povedali, da je v zahodnih Julijcih na 1700 m višine 2,2 m snega in to je le malo višje od C postaje. Kolikor mi je znano, Julijce na zahodu omejuje Tilment in ta ni dlje kot 30 km od Kanina. Ali kdo ve, koliko snega je na B postaji oziroma na 1000 m?
Kakšne težave pa imajo na Prevali, razen tega, da je v sedlu kot običajno vse globoko zpod snegom?
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 39, 40, 41  Naslednja Stran 20 od 41

Kazalo po Smucisca.net forumu » Kanin » Kanin - aktualne informacije
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net