Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2008/2009

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5 ... 30, 31, 32  Naslednja
 Krvavec - aktualne informacije 2008/2009 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
tringi
PrispevekObjavljeno: Pon Nov 24, 2008 9:25 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Nov 2008 21:05

Pozdravljeni,

imamo eno težavico in bi prosila za pomoč:

oseba, ki je stara 29 let, bi se rada naučila smučati. Ali naj jo učim sama ali naj raje poskusi v smučarski šoli?(sama sem rekreativni smucar).

A imajo na Krvavcu tudi kakšne tečaje za začetnike ob weekendih? Med tednom je v službi iz katere je težko "pobegnit".

Že v naprej se zahvaljujem za odgovor/nasvete

lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Špik
PrispevekObjavljeno: Pon Nov 24, 2008 9:33 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec
Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14

Včasih je celo lažje v smučarski šoli. Odvsino od tvojih izkušenj in "poslušnosti" učenca.

Pa tole ravno ne sodi v to temo....
Plush
PrispevekObjavljeno: Tor Nov 25, 2008 10:07 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 10:09

Evo prvi post. Zdravo!

Ja kaj zdaj, bo čez vikend štart ali ne?

@tringi
Osebno mislim, da je učenje bolje prepustit dobremu učitelju/vaditelju. On/ona bo prej videl kaj je prav in kaj narobe in kdaj storit naslednji korak. + tega pa zna bit učenje popolnega začetnika kar stresno(beri;potrebuješ dobre živce, da se držiš nazaj in se upiraš(v plužnih zavojih) progi, po kateri bi z veseljem zapeljal na polno).
Je večji užitek smučati kasneje, če imaš dobre osnove.
Nazaj na vrh
marko
PrispevekObjavljeno: Tor Nov 25, 2008 11:09 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Kraj: Ljubljana

Ne gre samo za kvaliteto učitelja, ampak nasplošno težje učiš prijatelje ali sorodnike. Jaz sem enkrat vodil tečaj, na katerem so po parih dneh vsi tečajniki zelo napredovali razen moje punce. Potem je šla pa samo za eno popoldne k drugemu učitelju in napredek je bil neverjeten. Podobno tudi svojih otrok nisem uspel kaj dosti naučiti.

Da pa ne bom čisto OT še moja pripomba o aktualnem Krvavcu. Na njihovi internetni strani nisem zasledil podatka o višini snežne odeje. Stran je tudi drugače precej uboga, pa še vedno nad povprečjem slovenskih smučišč. Meni manjka npr. kakšna galerija slik, kaj o zgodovini (je nekoč že bilo), sedanjosti in prihodnosti, pa forum, kakšna boljša, po možnosti interaktivna shema smučišča itd. Dobra stran bi imela
Nazaj na vrh
mlavta1
PrispevekObjavljeno: Tor Nov 25, 2008 11:27 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smučarski vaditelj
Smučarski vaditelj

Pridružen/-a: Tor Okt 2005 21:30

Bolj bi prišle v poštev individualne ure, sigurno, ker ne verjamem da se bo med 5-krat mlajšimi počutila dobro.
Lahko se tudi mi kaj dogovorimo. Več na PM

Lp
Joni
PrispevekObjavljeno: Tor Nov 25, 2008 11:49 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:08
Kraj: Domzale

Zivjo, tudi moj prvi post !

Glede ucenja, jaz sem bil lansko leto na smuceh po sednih letih, zato sem sel na veliko planino. Mislil sem da bom laze osvojil moje predznaje smucanja nazaj, kar pa mi ni slo tako dobro, sele po 3 dnevu smucanja sem se ponovno sponil osnov ! Sem pa vmes bordal 3 leta, vecinoma na krvavcu, lahko pa povem da se vedno raje smucam kot bordam, namrec smucanje mi daje obcutek svobode !

Tudi meni se stran od krvavce zdi malo suhoparna oz. nepregledna, meni se zdi da ima najbol pregledno stran velika planina, samo tudi tam nisem zasledil da bi kle pisalo visino snezne oddeje, kot tudi ne temperature na smuciscu. Motijo pa me tudi kamere na krvavcu, saj vecinoma kazejo iste slike!

Me pa zanima ce se bo krvavec odprl z 29.11, zelo rad bi sel malo smucat, ali mislite da bo guzva ?
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Rotty
PrispevekObjavljeno: Tor Nov 25, 2008 12:37 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Nov 2005 17:08
Kraj: Črnuče

Za v bodoče...ARSO nekako ne laže pri cm, čeprav so lani fantje s Krvavca pisali resnične podatke. Večkrat so napisali celo manj kot uradna stran ARSO! Pohvala!

http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/lavinske_postaje.html
Nazaj na vrh
hrošč
PrispevekObjavljeno: Tor Nov 25, 2008 5:50 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sob Okt 2007 9:43

Je bil ze kdo kaj na ogledu gor? So mogoce ze kaj zratrakirali? Sprasujem namrec zato, ker razmislamo za jutri o sankanju tam gor. Razen ce kdo priporoca bolsi teren v blizini Lj
Nazaj na vrh
snow.freak
PrispevekObjavljeno: Tor Nov 25, 2008 6:27 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Nov 2008 18:18
Kraj: Ljubljana.

mam eno prašanje.
mi je en sošolc reku da bo to soboto k zaženejo naprave zastonj smuka, vendar nikjer na netu nism najdla tega podatka.
je to res ali je to zraslo na njegovmu zeljniku?
Nazaj na vrh
luky
PrispevekObjavljeno: Tor Nov 25, 2008 6:31 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 22:31

ni res, ker krvavec še nikoli ni dal nič zastonj
Nazaj na vrh
rokxy
PrispevekObjavljeno: Tor Nov 25, 2008 7:05 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 19:42
Kraj: Zreče

Nč nau zastonj, dnevna karta bo 24 (za otroke 15). Upam da bojo še napisal ktere proge so odprte, ne samo ktere naprave delajo.
Nazaj na vrh
whistler
PrispevekObjavljeno: Tor Nov 25, 2008 7:22 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Sep 2006 10:09

Pred snegom je bilo rečeno, da bosta odprti progi Tiha dolina in Spomladanska.
snow.freak
PrispevekObjavljeno: Tor Nov 25, 2008 8:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Nov 2008 18:18
Kraj: Ljubljana.

aha hvala.
kaj pa skibus? pelje?
Nazaj na vrh
_nyc_
PrispevekObjavljeno: Tor Nov 25, 2008 9:07 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Ned Nov 2007 0:48
Kraj: kranj

whistler je napisal/a:
Pred snegom je bilo rečeno, da bosta odprti progi Tiha dolina in Spomladanska.

pa še proga 5 (vrh enoseda-tiha dolina)
Nazaj na vrh
dejvi
PrispevekObjavljeno: Sre Nov 26, 2008 8:51 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec smučišč
Snemalec smučišč

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 7:45

Do odprtja vseh prog, bodo dali pospust na karte, piše v Žurnalu.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5 ... 30, 31, 32  Naslednja Stran 4 od 32

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2008/2009
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net