Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Bunda + hlače

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
 Bunda + hlače « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
FAAC
PrispevekObjavljeno: Sre Nov 12, 2008 9:53 pm    Naslov sporočila: Bunda + hlače Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Nov 2006 23:21
Kraj: Ljubljana

Po sili razmer (bunda razpadla) iščem novo bundo in hlače, v kvalitetno srednjem/višjem rangu (kot Northland).
Po pregledu BTC-ja se izkaže, da tovrstnih artiklov v trgovinah preprosto ni.
Če bi preštel vse bunde s pajkom imam dovolj prstov, za zgoraj navedeno znamko celo na eni roki.

Kakšna je torej izbira v smislu velikosti, barve, fršlusov itd., ne kaže zgubljati besed.

Torej vprašanje :

A kdo pozna trgovino z boljšo izbiro in celo ugodnimi cenami ? Proračunska vrednost opreme 300+200.

Hvala.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
elan
PrispevekObjavljeno: Čet Nov 13, 2008 8:17 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Dec 2006 9:56

FORMA+
HERVIS
GIGASPORT
SPORT2000
NES
IMPULZ
....
samo nekaj trgovin v lj...

ne vem če je tolk mal izbire kot ti jambraš
Nazaj na vrh
benhur
PrispevekObjavljeno: Čet Nov 13, 2008 9:01 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pet Nov 2006 13:27

bil v ponedeljek v btc-u sport2000 imas kr dost jaken
Nazaj na vrh
cresh
PrispevekObjavljeno: Čet Nov 13, 2008 2:39 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Nov 2008 11:59

ah sport2000 ni glih neka kvaliteta.

Namesto forma+ pa pojdi rajsi v SVS sport v ioc trzin. So oni uvoznik za rossignol in sem zmeraj dobil dobre popuste.Seveda ce hoces rossignol.
Nazaj na vrh
FAAC
PrispevekObjavljeno: Čet Nov 13, 2008 5:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Hvala,
grem še v SVS, počekiral bom tudi NES, Forma + in Impulz, če mi kdo zaupa kje so naštete trgovine.

Hervis, Giga in 2000 nimajo nič primerno 50 dnem/sezono.
Sem pa bil danes v trgovini ??? z Dainese robo. Solidna izdelava, a za komplet primeren streseš 850?, kar se mi zdi čist preveč.
Nazaj na vrh
ferrarist
PrispevekObjavljeno: Čet Nov 13, 2008 6:58 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Tor Avg 2008 21:16
Kraj: Dolenska

Lahko ti povem za trgovino Impulz: ta se nahaja na rudniku (tam kot Leclerc) Čisto zraven Mcdonalds'a (za njim).
Nazaj na vrh
cresh
PrispevekObjavljeno: Čet Nov 13, 2008 8:22 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Nov 2008 11:59

FAAC je napisal/a:
Hvala,
grem še v SVS, počekiral bom tudi NES, Forma + in Impulz, če mi kdo zaupa kje so naštete trgovine.

Hervis, Giga in 2000 nimajo nič primerno 50 dnem/sezono.
Sem pa bil danes v trgovini ??? z Dainese robo. Solidna izdelava, a za komplet primeren streseš 850?, kar se mi zdi čist preveč.

Forma+ je na začetku Šmartinke tm k je DURS,mal pred Summits Avto.
Če si boš v SVS izbral kaj plačaj z gotovino in vprašaj za gotovinski popust. Jst sem ga zmeraj dobil.
Nazaj na vrh
Johan
PrispevekObjavljeno: Čet Nov 13, 2008 9:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Dec 2005 18:35

NES imaš v kletni etaži Hale A v BTC-ju (mislim, da je celo Outlet varianta štacune), trgovina pa je tudi na Slovenski cesti (v centru Ljubljane) nasproti Nebotičnika.

EUROSPORT TRADE (ki zastopa precej visoko cenovne znamke) ima trgovino za Bežigradom (poleg Labodove tovarniške trgovine) mislim, da je Mašera Spasičeva ulica (ulica povezuje Dunajsko (pri Hypo banki) in Slovenčevo - malo nižje od Ljubljanskih mlekarn).

Pri njih sem gledal za pancerje Technica. Imajo 30%-ne popuste na lanske modele (tudi za smuči Voelkl).

Evo malo reklame!!

Nazaj na vrh
FAAC
PrispevekObjavljeno: Čet Nov 13, 2008 10:39 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Dankešen še enkrat. Eurosport me je sicer navdušil, a ustrezen set = 850 ?. Ne da nimam, verjetno sem preškrt.

Ostalo počekiram v prihodnjih dneh.
Nazaj na vrh
benhur
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 14, 2008 12:27 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kupil jakno volkl v sport2000 in je super jakna z najnovejsimi materiali. in po testih sodec ima volkl trenutno najboljse jakne
Nazaj na vrh
bobo
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 14, 2008 8:31 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 12:22

Katerih testih?
Nazaj na vrh
FAAC
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 14, 2008 8:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Danes sem pregledal praktično vso ponudbo.
Totalno razočaranje - za tri solidne artikle sem pa preškrt. Bunda 800 + 400.

Torej od sedaj naprej iščem to kar že imam - samo novo -

Northland Profesional.

Za ta denar zanesljivo največ glasbe. Če bi kdo opazil kje večjo izbiro omenjene znamke, naj bo dober in to napiše.

Hvala vsem za pomoč.
Nazaj na vrh
grega_p
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 14, 2008 10:00 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 15:10

FAAC če ti ni predaleč ti svetujem malo skočit v Avstrijo. Nam mariborčanom zelo znana trgovina Sport 2000 Kolletnigg v avstrijskem Murecku (praktično na meji s Slovenijo) ima zelo veliko ponudbo. Če pa slučajno kaj ne najdeš tam v trgovini, pol pa ti šef rade volje naroči robo (seveda za zelo dobro ceno). Jaz sem pred 2 tednoma kupil kombinezon Phenix (res dober material, 10.000 mm vodnega stolpca...). Pri nas bi me stal komplet cca. 700 EUR, tam kupil za 478 EUR.

če rabiš opis poti se oglasi na ZS.

p.s. če pes leži pred trgovino si zadel terno... potem je šef (Joachim) tam in se lahko spogajaš za vrhunsko ceno...
Nazaj na vrh
FAAC
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 14, 2008 10:29 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Hvala.

Zdaj ko si omenil zelo dober material z 10m H2O, sem še bolj odločen, da nekje naročim Northland z 20m.

http://www.northland-pro.com/home/Produkte/Bekleidung_Herren/Ski_und_Board/Ski_und_Board_/Pro_Ski_Speed_Jacket.en.php

Glede na to, da na spisku trgovin ni tiste, ki si jo predlagal, se ti za enkrat najlepše zahvaljujem, te bom pa za pot povprašal če ostale variante propadejo.
Nazaj na vrh
benhur
PrispevekObjavljeno: Sob Nov 15, 2008 9:04 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

no ta moja volk ima 15000 - 15000 vodoodportnost in zracenje. izdelana z nano tehnologijo, cpi material ki je 2x lazji a hkrati tud 2x bolj izolativen pa sem dal za jakno 150evrov kar mislim da je zadetek v polno. aja drugace pa poglej mal na ebay bi tud znal kaj najdit
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran 1, 2  Naslednja Stran 1 od 2

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Bunda + hlače
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net