Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Smučarski čevlji Alpina one10

Objavi novo temo  Odgovori na to temo
 Smučarski čevlji Alpina one10 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
classic
PrispevekObjavljeno: Sob Nov 08, 2008 10:53 pm    Naslov sporočila: Smučarski čevlji Alpina one10 Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 22:48
Kraj: Velenje

http://www.alpina.si/si/izdelki/sport_07_08/downhill/high/?v=one10

A jih kdo že uporablja? Nove rabim in se mi zdijo zanimiv nakup. Mnenja, mogoče kakšne izkušnje?

LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
classic
PrispevekObjavljeno: Pon Nov 10, 2008 3:04 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Ne morem verjeti. Top model domačega proizvajalca, pa ga nihče ne pozna. A je to mogoče?
Nazaj na vrh
_nyc_
PrispevekObjavljeno: Pon Nov 10, 2008 3:14 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Nov 2007 0:48
Kraj: kranj

classic je napisal/a:
Ne morem verjeti. Top model domačega proizvajalca, pa ga nihče ne pozna. A je to mogoče?

zakaj pa nebi bilo.
jst sm imel lansko sezono alpina,te zelene.so ble zlo dobre zko da bom jih tut letos mel.sam klipsne se hitr zjebajo
Nazaj na vrh
markxx
PrispevekObjavljeno: Pon Nov 10, 2008 6:11 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Okt 2008 20:29

sploh nisem vedel, da Alpina se dela top modele pancarjev:) Verjetno so cenejsi ko moji Lange, samo vprasanje pa je ce so lepsi Ni je cez sinje plavo
_nyc_
PrispevekObjavljeno: Pon Nov 10, 2008 7:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Ned Nov 2007 0:48
Kraj: kranj

markxx je napisal/a:
sploh nisem vedel, da Alpina se dela top modele pancarjev:) Verjetno so cenejsi ko moji Lange, samo vprasanje pa je ce so lepsi Ni je cez sinje plavo

no ja.ni je čez zeleno. do sedaj sm meu sam zeleno crne alpa crne pancarje
Nazaj na vrh
ferrarist
PrispevekObjavljeno: Pon Nov 10, 2008 10:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Avg 2008 21:16
Kraj: Dolenska

Mogoče kak podatek glede cene?
Nazaj na vrh
classic
PrispevekObjavljeno: Tor Nov 11, 2008 9:16 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

cca 240 EUR je prva cena. Dodaten popust me je "prisilil" v nakup. Zelo konkurenčno, če gledaš da na trgu ni pod 300 EUR nič podobnega. Včeraj sem jih kupil in bom v decembru probal kako so.
110 flex-a.
Barve so pa zeleno črne in črne. V Ameriki prodajajo še belo črne. Če že govorimo o barvah.

A klipsne so slabe?
Nazaj na vrh
Rudi
PrispevekObjavljeno: Sre Nov 12, 2008 2:14 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Čet Avg 2006 10:19
Kraj: MB

Classic, ko jih boš preizkusil napiši kako besedico ali 2 o njih, kako se bodo obnesle. Me ful zanima. Tudi jaz sem že študiral o njih, da bi si jih pa mogoče tudi sam nabavil. Upam da bodo super! Lp!
bobo
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 14, 2008 8:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 12:22

Žal je pri pancerjih en problem... Težko namreč rečeš mel bi to pa to firmo, greš v trgovino in jih kupiš.
Srečen si, če najdeš enkrat firmo ki paše na tvojo nogo, po tem pa ni šans da jo kdaj zamenjaš. Sam npr. tudi slučajno ne grem na drugo kot na Lange. Pa barva nima kaj dosti pri tem
Nazaj na vrh
samokham
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 14, 2008 10:05 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Ned Maj 2007 11:47

Ja, to je kr problem, jest mam tut ful težav s čevlji, ker mam pač ful široko nogo. Pa sm mel zdejle zaporedoma dvojne alpina, sm bil za kej druzga preškrt. No prve sm sam razšeru s segrevanjem in pol sm not delo kajle, po parih letih so se pa enkrat v dolomith kr zlomile, ob strani. Druge sm dal pa serviserju razšert pa je kljub temu noga rabla kr neki cajta. No, zdej sm pa mam pa drage k ps - s popustom za 400 ? od Garmonta, pa morm potrkat na les, ker zaenkrat so supr, so pa za freeride.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Stran 1 od 1

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Smučarski čevlji Alpina one10
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net