Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Nakup Smuči?

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
 Nakup Smuči? « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Razor
PrispevekObjavljeno: Čet Okt 23, 2008 5:24 pm    Naslov sporočila: Nakup Smuči? Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 17:30
Kraj: Celje

LP!

Odločam se za nakup novih smuči in bi prosu za kakšen nasvet. Sem zelo soliden smučar in me zanima kaj bi mi priporočili. Star sem 16let, velik okoli 180cm in imam 68kg. Gledal sem malo in zanimive so se mi zdele od Elana GS model, Speedwave 8/10 , gledal pa sem tudi Magfire model. Nimam rad preveč trdih dil, vozim kar hitro in rad imam nekoliko daljše zavoje. Kaj mi priporočate za tam okoli 300? (+ vezi)? Lahko tudi kakšen drug porizvajalec, tudi model ni potrebno da je letošen.

Hvala
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Mitek
PrispevekObjavljeno: Čet Okt 23, 2008 8:42 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Čet Feb 2006 20:26
Kraj: Selnica ob Dravi

Pozdravljen! Jaz sem pred dvema tednoma bil v enaki dilemi. Potem sem šel pogledat v trgovino Elan kjer so imeli na razprodaji lanski model smuči. In sem se odločil za nakup Elan Speedwave 10. Cena z avtomati je bila 255?! Mislim, da če se odločiš enako, da ti nebi smelo biti žal
Razor
PrispevekObjavljeno: Čet Okt 23, 2008 8:58 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

To v Begunje al kam? Ja sej sem gledal mal in se dobijo dost ugodno prejšnji modeli. Tole se mi zdi dost v redu:

http://www.ceneje.si/elan-alpske-smuci-plus-vezi-gs-black-tmd-plus-vezi-el10-200607
Nazaj na vrh
ferrarist
PrispevekObjavljeno: Čet Okt 23, 2008 9:14 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Tor Avg 2008 21:16
Kraj: Dolenska

Glih sem ti mislu predlagat kaj takega, al pa mogoče model gs, ki bi bil še malo cenejši...
Nazaj na vrh
Razor
PrispevekObjavljeno: Pet Okt 24, 2008 2:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Sej to so GS, kar je na linku? Aja pa še to me zanima do kdaj pa prodajajo v Begunjah te starejše modele? Dokler majo zaloge al kar umaknejo? Da vem, če morm it kr v naslednjih 14 dneh al še mam kej več časa..

In pa še to kaka je razlika med GS Black TMD in GS Green Fusion Pro, če sploh kakšna?
Nazaj na vrh
markxx
PrispevekObjavljeno: Pet Okt 24, 2008 4:39 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Okt 2008 20:29

Js na tvojem mestu bi poklical, vprasal ce jih se imajo in jih sel kupit takoj. Nikol ne ves kdaj jih pospravijo pa razzagajo
Mitek
PrispevekObjavljeno: Pet Okt 24, 2008 6:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Razor je napisal/a:
To v Begunje al kam? Ja sej sem gledal mal in se dobijo dost ugodno prejšnji modeli. Tole se mi zdi dost v redu:

http://www.ceneje.si/elan-alpske-smuci-plus-vezi-gs-black-tmd-plus-vezi-el10-200607

Jaz sem jih kupil v trgovini Elan v Mariboru
ferrarist
PrispevekObjavljeno: Pet Okt 24, 2008 8:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Tor Avg 2008 21:16
Kraj: Dolenska

Aha smuči so gs, samo slika je pa od gsx... pardon. Drugače pa bolje da greš čimprej v nabavo, ker pojenjajo še zadnji modeli. Jaz sem komaj še dobil sl-ke, pa še to malenkost premajhne (v LJ)
Nazaj na vrh
Razor
PrispevekObjavljeno: Pet Okt 24, 2008 9:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Mitek je napisal/a:
Razor je napisal/a:

Aja nisem vedel, da ima Elan še vedno svoje trgovine. No sem iz Celja, tako da do MBja ni preveč daleč bom poklical in se malo pozanimal. To je pa Atac Sport, je tako?

Hvala;)
Nazaj na vrh
Mitek
PrispevekObjavljeno: Sob Okt 25, 2008 9:17 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Razor je napisal/a:
Mitek je napisal/a:
Razor je napisal/a:

Aja nisem vedel, da ima Elan še vedno svoje trgovine. No sem iz Celja, tako da do MBja ni preveč daleč bom poklical in se malo pozanimal. To je pa Atac Sport, je tako?

Hvala;)

V Mariboru ima Elan svojo trgovino pod Pohorjem tak za info če te zanima ne
Razor
PrispevekObjavljeno: Čet Nov 20, 2008 5:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Sem gledal še malo po drugih porizvajalcih in me zanima kaj mislite o telif Fišercah FISCHER RX 9 FIRE FP9 + FS 10? So v redu? Pa cezi so primerne za tako dilo?

Imam pa možnost dobiti po dokaj ugodni ceni Blizzard dile. So dile v redu? So pirmerljive z ostalimi proizvajalci in pa kater model bi mi priporočali?
Nazaj na vrh
Tojrsu
PrispevekObjavljeno: Čet Nov 20, 2008 7:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Nov 2007 22:55

Da še jaz nekaj vprašam... V Hervisu prodajajo speedwave 10, v Intersportu pa 11, oboje z EL10 vezmi. Nekje sem prebral, da so prodajali speedwave celo brez fusion sistema (namesto tega TMD). A to drži oz. kako naj v trgovini prepoznam fusion?

Nazadnje urejal/a Tojrsu Čet Nov 20, 2008 7:25 pm; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh
_nyc_
PrispevekObjavljeno: Čet Nov 20, 2008 7:11 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Nov 2007 0:48
Kraj: kranj

nism še videl sw 11.če si jih pa ti potem jih pa kar kupi.
Nazaj na vrh
Tojrsu
PrispevekObjavljeno: Čet Nov 20, 2008 7:24 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Nov 2007 22:55

Tukaj si jih lahko ogledaš: link. Baje prebarvana 10ka za določene trgovine...
Nazaj na vrh
ant
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 21, 2008 4:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 0:06

Mene pa nekaj zanima: lani je imel elan tudi serijo flow. Ali jo je letos preimenoval v mag mogoče?

Ali so flow 6.1 oz 6.2 dovolj dobre za 178 cm in okoli 80 kg ali bi bila razlika pri 8.2 veliko opazna?

Sem pa povprečen smučar. Do sedaj sem imel neke poceni atomicove smučke pa so dokaj mehke. Kar frfotajo na ledu

LP
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran 1, 2  Naslednja Stran 1 od 2

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Nakup Smuči?
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net