Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Kje dobiti elanovo smučarsko jakno

Objavi novo temo  Odgovori na to temo
 Kje dobiti elanovo smučarsko jakno « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
tim
PrispevekObjavljeno: Sre Sep 24, 2008 3:15 pm    Naslov sporočila: Kje dobiti elanovo smučarsko jakno Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pet Jan 2007 22:49
Kraj: Birmingham, UK

Zanima me, kje bi se dalo kupit smučarsko jakno od elana. Dela jih H/H, a na njih piše elan.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
_nyc_
PrispevekObjavljeno: Sre Sep 24, 2008 4:00 pm    Naslov sporočila: Re: Kje dobiti elanovo smučarsko jakno Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Nov 2007 0:48
Kraj: kranj

tim je napisal/a:
Zanima me, kje bi se dalo kupit smučarsko jakno od elana. Dela jih H/H, a na njih piše elan.

v elanu v begunjah?si tm kj vidu?
Nazaj na vrh
tim
PrispevekObjavljeno: Sre Sep 24, 2008 4:26 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pet Jan 2007 22:49
Kraj: Birmingham, UK

Imajo tam? Sem iz okolice Ljubljane in sem zaradi mladoletnosti brez vozniškega izpita in moja tedenska relacija je primorska - ljubljana zaradi jadranja. Tako, da mi je zelo odročno. Če mi zagotovite, da jo tam imajo ter poveste ceno bom zelo vesel. Že pred dvema tednoma sem napisal mail v elan, pa mi še niso odgovorili.
Nazaj na vrh
_nyc_
PrispevekObjavljeno: Sre Sep 24, 2008 4:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Ned Nov 2007 0:48
Kraj: kranj

tim je napisal/a:
Imajo tam? Sem iz okolice Ljubljane in sem zaradi mladoletnosti brez vozniškega izpita in moja tedenska relacija je primorska - ljubljana zaradi jadranja. Tako, da mi je zelo odročno. Če mi zagotovite, da jo tam imajo ter poveste ceno bom zelo vesel. Že pred dvema tednoma sem napisal mail v elan, pa mi še niso odgovorili.

imel so jo pred 3 leti.sicer je že zelo dovg od tega. poglej v imenik pa elan trgovina pa poklič če niso odpisal.
Nazaj na vrh
marko
PrispevekObjavljeno: Čet Sep 25, 2008 11:30 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Kraj: Ljubljana

Če jih dela HH bi jih mogoče lahko imeli v navtični trgovini zraven gostilne Lipa, kjer so zastopniki HH.
Nazaj na vrh
bobo
PrispevekObjavljeno: Pet Sep 26, 2008 12:11 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 12:22

Ne bom trdil, ampak mislim da ima Elan kolekcijo tudi trgovina Impulz na Rudniku. Poišči cifro na googlu pa jih vprašaj...

Drugače pa pokliči direkt v Begunje, pa ti sigurno lahko povejo, kje se njihova roba prodaja v LJ...
Nazaj na vrh
Don Rossi Carleone
PrispevekObjavljeno: Sob Okt 04, 2008 12:45 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pon Dec 2006 17:11
Kraj: Wič

V prejšnih letih je za Elan izdeloval bunde Zinner. Te bunde ste takrat lahk kupl v Elanovih trgovinah ko so še obstajale, LJ,NG,MB itd.
Nekaj let nazaj pa so konfekcijo ukinl in trgovine tut.
V sezoni 07/08 pa so jih začel izdelovat pr HH. Zdaj so te bunde na srečo v uporabi le interno. Imamo jih promotorji in naketari poslovni in notranji partnerji.- Kar je edino pravilno
Letos jih pa spet izdeluje Zinner.
Če si jo kdo res želi mu jo lahk prodam. ŠT je S, Moja višina je 178 cm in 65 kg.
Nazaj na vrh
Don Rossi Carleone
PrispevekObjavljeno: Sob Okt 04, 2008 12:53 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To je to
Nazaj na vrh
Verona
PrispevekObjavljeno: Pon Okt 06, 2008 9:01 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Mar 2006 23:18
Kraj: železniki

Ziener, ne Zinner. Sam tolk, ce bo kdo iskal.
Nazaj na vrh
Don Rossi Carleone
PrispevekObjavljeno: Sre Okt 08, 2008 11:50 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja sej veš jst sm bl Italiana, hvala za popravk
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Stran 1 od 1

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Kje dobiti elanovo smučarsko jakno
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net