Avtor |
Sporočilo
|
BoziceK |
Objavljeno: Sre Jun 11, 2008 6:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sob Sep 2007 12:39 Prispevkov: 627
|
ne... itak mi ni delu več lih prou.... pa še tist ta pru mp3 je biu... pa je zakrneu.... pa sm ga rastavu pa je pol zgledal kt en modem sm je biu kt USB kluč.... dokler ga ni moja tamala prelomila  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bobo |
Objavljeno: Sre Jun 11, 2008 11:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 12:22 Prispevkov: 235
|
Bemti, jst bi takim mulcem ene dve vzgojne spustu če bi bil fotr. Glede na to, da nisi sam denarja zaslužil za to (pa tak iPhone ne stane ravno malo), bi lahko vsaj mal pazil na vse skupaj. Ne pa da pride tolk daleč, da ga uničiš to te mere, da je uporaben samo še za igranje z razstavljanjem. Pol pa verjetn ati, kupi mi novga.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BoziceK |
Objavljeno: Čet Jun 12, 2008 2:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

|
res da ne!!!!!!!!sam sm si ga mogu kupt |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MORIS |
Objavljeno: Čet Jun 12, 2008 2:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2006 19:16 Prispevkov: 653
|
Samo denarja verjetno nisi sam zaslužil  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BoziceK |
Objavljeno: Čet Jun 12, 2008 2:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

|
kwa de ne... za vikend sm šou pomagat fotru pa sm dubu pa je |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Fantastic |
Objavljeno: Čet Jun 12, 2008 2:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 18:06 Prispevkov: 818 Kraj: wait city
|
kaj nisi ti božiček?lahko bi denar v vreči nosil...  _________________ Lp Georg! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andro_ |
Objavljeno: Čet Jun 12, 2008 3:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Feb 2006 20:39 Prispevkov: 537
|
Ne spomnem se več kaj je že en kiks pri iPhonu...
Mogoče da ni kompatibilen bluetooth ?? Neki v tej smeri. _________________ Sezona 2016/17
Serre Chevalier 6x
Cerkno 2x
Stari vrh 1x
Rudno 1x
Bad Kleinkirchheim1x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bobo |
Objavljeno: Čet Jun 12, 2008 3:55 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
Definitivno se ne mislim kregat s tabo (mogoče čez kakih 15 let), ampak še kar sem mnenja, da si zaslužiš minimum eno vzgojno. Če bi vedel, kako težko je dejansko zaslužit toliko denarja, da si kupi iphone (in to v resničnem življenju definitivno ne gre z par urami pomoči fotru pri delu), bi imel drugačen odnos do vsega skupaj.
Res me zanima, kako bo vsej tej razvajeni mulariji uspelo v življenju in kako bodo na svet gledali čez recimo 10, 15 let
@andro: Bluetooth bi moral biti kompatibilen z vsem. To je pač frekvenca na kateri poteka prenos podatkov, ki je standardizirana (2,4 GHz). Možno je edino, da software ne podpira povezave z vsemi napravami. V kar pa tudi dvomim, saj dosedaj še katerakoli naprava z bluetoothom ki sem jo imel (telefoni, dlančniki, laptop, slušalke, avtoinštalacije itd.) ni imela nikoli prav nobene težave pri povezovanju. Možno pa je, žal iPhone-a še nisem preizkusil... Mislim, da so bile glavne kritike na račun manjkajoče podpore UMTS (3G), kar pa je pri novi verziji rešeno.
Problem iPhone-a pa je (naj bi bil, kot sem rekel ga nisem še preizkusil) tudi v ne tako enostavni sinhronizaciji s programi iz MS Office-a (predvsem MS Outlook). Za resno uporabo pač mobilnik, ki ne omogoča sinhronizacije z Outlookom (ki ga uporablja vsaj 90% podjetij) enostavno ni. Je pa definitivno več kot primeren za multimedijske zadeve (glasba, slike, filmčki itd.) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tim |
Objavljeno: Čet Jun 12, 2008 4:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pet Jan 2007 22:49 Prispevkov: 799 Kraj: Birmingham, UK
|
Bobo na tvoja vprašanja lahko odgovorim.
Bluetooth je res problem. iPhone ga ima, vendar ga lahko uporabljaš samo za slušalke, saj softwear ostalega ne dovoljuje.
Glede MS outlooka, pa bi nova verzija morala biti kompatibilna. Nevem kako je z verzijo 1.1.4. Nisem še nikoli preizkusil, saj imam mac-a.
iPhone je telefon, ki ne služi najbolje svojemu imenu. Vsaj moje mnenje je tako. Telefon nima otipljive tipkovnice. Glede multimedije pa je sigurno najboljši izdelek trenutno na tržišču. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andro_ |
Objavljeno: Pet Jun 13, 2008 12:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

|
Je pa kar primerljiv s HTC-ji. Celo cenejši je! _________________ Sezona 2016/17
Serre Chevalier 6x
Cerkno 2x
Stari vrh 1x
Rudno 1x
Bad Kleinkirchheim1x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bobo |
Objavljeno: Pet Jun 13, 2008 12:30 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
HTC laufa na Windows mobile. Za moje pojme ena ogromna prednost. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andro_ |
Objavljeno: Sob Jun 14, 2008 10:39 am Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

|
bobo je napisal/a: | HTC laufa na Windows mobile. Za moje pojme ena ogromna prednost. |
Se strinjam, HTC ima to prednost da ima pač Windows mobile 5/6.
Dejstvo pa je, da Windows mobile hrepeni po prenovi.
Ampak kljub temu, da ima HTC to prednost da so kompatibilni z Windowsom
mislim da je pri le-teh cena previsoka! Vsi vemo da ima apple kar nabite cene, pa se tega v tem primeru sploh ne opazi! _________________ Sezona 2016/17
Serre Chevalier 6x
Cerkno 2x
Stari vrh 1x
Rudno 1x
Bad Kleinkirchheim1x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tim |
Objavljeno: Sob Jun 14, 2008 11:49 am Naslov sporočila: |
|
|
 Pili dile po vsaki furi

|
Veste, vam povem, da je to, da ima windows mobile ena velika slabost, saj je ta operacijski sistem eno veliko sranje. OS od iPhona je veliko naprednejši od windowsa. Sigurno ima manj napak v kodi applov iPhone. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andro_ |
Objavljeno: Sob Jun 14, 2008 10:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

|
tim je napisal/a: | Veste, vam povem, da je to, da ima windows mobile ena velika slabost, saj je ta operacijski sistem eno veliko sranje. OS od iPhona je veliko naprednejši od windowsa. |
Rad ti verjamem, ampak tu je problem kompatibilnost z windowsom (kot pri vseh applovih izdelkih). Nekje sem zasledil da so nekaj v tej smeri rešli... _________________ Sezona 2016/17
Serre Chevalier 6x
Cerkno 2x
Stari vrh 1x
Rudno 1x
Bad Kleinkirchheim1x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tim |
Objavljeno: Sob Jun 14, 2008 11:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Pili dile po vsaki furi

|
Ja. Microsoft excange (upam, da sem prav napisal). Sedaj je iPhone dokaj kompatibilen z Winsi, le iTunse moraš uporabljati. Glede kompatibilnosti apple vs. windows, je microsoft tisti, ki nič ne naredi. Njemu to ni v interesu in pri tem bo najbrž tudi ostalo. Applu pa je v interesu izdelati programe kompatibilne z microsoftovimi. Pa vendarle mislim, da bo moral tudi Microsoft narediti kaj v tej smeri. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|