Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Ribniško Pohorje » Smučišče Ribnica na Pohorju

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 50, 51, 52  Naslednja
 Smučišče Ribnica na Pohorju « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
janez
PrispevekObjavljeno: Tor Apr 22, 2008 1:16 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Čet Sep 2007 21:12
Kraj: brežice

kot da koga briga čigavo je ali bo samo da bo . najboljše da bi blo moje ko pa bo častim
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
_nyc_
PrispevekObjavljeno: Tor Apr 22, 2008 2:00 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Ned Nov 2007 0:48
Kraj: kranj

janez je napisal/a:
kot da koga briga čigavo je ali bo samo da bo . najboljše da bi blo moje ko pa bo častim

raj sezonsko karto.
sezona 10/11: Molltal 2x. Krvavec 64x. Kranjska gora 4x
sezona 11/12: kaprun 2x, Krvavec 79x
12/13: Krvavec 110x, Rogla 1x
Nazaj na vrh
janez
PrispevekObjavljeno: Tor Apr 22, 2008 3:44 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ni problema ,kart bo za vse dovolj, če ne pa jih nardimo kot sem že reku samo da bo
Nazaj na vrh
janez
PrispevekObjavljeno: Pet Apr 25, 2008 2:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

iceman kakšne nove informacije z ribnice?
Nazaj na vrh
markoter
PrispevekObjavljeno: Tor Apr 29, 2008 1:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2006 20:07
Kraj: Koroška

miki je napisal/a:
Citiram:
Po besedah direktorja Pohorske vzpenjače in Gorsko-turističnega centra (GTC) Kope Srečka Jesenška je (...)
Seveda je ata Rataj lastnik smučišč na Ribnici, apmak očitno je vsaj Jesenšek tudi zraven. In oba zame spada v tisto skupino ki jih z eno eno besedo imenujem 'Pohorci' .

em...samo tolk, lastnik smučišča je g.Helbl, rikom oziroma rataj pa je sofinanciral 1 napravo
iceman
PrispevekObjavljeno: Ned Maj 11, 2008 10:21 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Jan 2008 22:52

markoter žal ti moram povedati da se motiš! smučišče ni od mojega očeta iztoka helbela ampak je od očeta samo zemlja na katerem stoji smučišče! ta večika vlečnica je od smučarskega kluba ribnica! za ta malo napravo pa žal nevem nekaj so se na občinem zboru dogovarjali da bi branik dol kupil tamalo napravo! na branik je samo pisano smučišče! torej ima branik koncesijo za upravljanje! branik ps je tudi postavil sistem za zasneževanje pa tudi vse objekte(strojnice, črpališča....). posek lesa za gondolo pa naj bi se začel v začetku avgusta kot tudi izgradnja parkirišča! trenutno pa tudi sam ne verjamem da bo gondola letos že obratovala! gradnja pa se bo seveda začela!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
janez
PrispevekObjavljeno: Sre Jun 04, 2008 3:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

verjetno bojo pa sedaj projekti in načrti z ribnico ostali v predalu. ves denar v nadaljnih 5 letih bo porabljen za univerzijado razen če ne bojo rezerve delali z ribnico.
iceman ti sigurno veš kako hitro bo šlo naprej
Nazaj na vrh
markoter
PrispevekObjavljeno: Sob Jun 14, 2008 6:59 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

no iceman, sem se napačno izrazil, mislil sem lastnik zemljišča, torej???

samo da smučamo
iceman
PrispevekObjavljeno: Pet Jun 27, 2008 10:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

ja lastnik zemlišča pa je res moj oče oziroma mama. DRUGAČ PA GLEDE UNIVERZIJADE PA NAJ BI BILOTUDI V RIBNICO VLOŽENEGA NEKAJ DENARJA
trnutno pa smo začeli tui z izkopom za temelje apartmajskih hiš. Krtako tja v 3 dni nebi branik gradil velik projekt če nebi verjel da ima ribnica velik potencial
Nazaj na vrh
miki
PrispevekObjavljeno: Pon Jul 14, 2008 3:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25
Kraj: Maribor

Včeraj sem se malo potepal v bližini pa sem skočil v Ribnico pogledat če se kaj dogaja. Čeprav še ne gradijo nobene nove žičnice, nisem bil razočaran. Že od daleč je viden žerjav na grebenu nad vasjo, v bližini spodnje postaje ta male vlečnice.

Za orientacijo: apartmajsko naselje se gradi na desnem robu moje fotke, torej nad centrom Ribnice, takoj za brunarico na smučišču:

Naselje bo kar velika zadeva, vsaj tako sklepam glede na velikost površine ki je ograjena (preko palca 200 x 150 m). Žerjav že stoji, temelji se betonirajo:

Izkopani material vozijo na traso črne proge ob novi vlečnici, tja kjer se je lani teren nekoliko odpeljal. Ideja ni slaba, glede na to kako veliko naselje nameravajo graditi, bo materiala kar nekaj, tako ba bodo lahko nekoliko ublažili strmino proti spodnji postaji načrtovane kabinske žičnice:

O gradnji same žičnice ali parkirišča trenutno ni ne duha ne sluha, tudi trase še ne sekajo. Edino količki v gozdu dajo slutiti, da se bo začelo premikati (v ozadju črna proga):

Sicer slovim kot nepopravljiv optimist, ampak glede na videno tokrat res verjamem, da bo izgradnja smučarskega centra med Ribnico in Ribniško Kočo v kratkem stekla. Ne morem verjeti, da bi kdorkoli gradil tako veliko turistično naselje za dve vlečnici ... !

Več fotk pa enkrat v bodočnosti, ko me ne bo pregnalo neurje s strelami in strahotnimi nalivi (na poti proti MB bi bolj kot avto potreboval čoln ).
Sezona 2024/2025: 55 smučarskih dni = 7 x Kitzsteinhorn, 6 x Pohorje, Schladming, 5 x Meli, 3 x Obertauern, Tauplitzalm, 2 x Grosseck/Speiereck, Katschberg, 3 Kralji, Flachau, Riesneralm, Dachstein West, Kope, Golte, 1 x Fanningberg, Wurzeralm, Filzmoos, Rauris, Galsterberg, Zauchensee, Schmitten, Radstadt/Altenmarkt, Hochkönig.
Nazaj na vrh
janez
PrispevekObjavljeno: Tor Jul 15, 2008 10:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

[/img] ena starejša iz ribnice
Nazaj na vrh
markoter
PrispevekObjavljeno: Pet Avg 01, 2008 7:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

lepa slika iz centra (pred občino)! za pohvalit!
iceman
PrispevekObjavljeno: Tor Avg 12, 2008 1:47 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

ne markoter nimaš prav! ta slika je res iz centra ribnice ampak ne izpred občine! ampak izpred stare sitarjeve bajte! to je ta hiša ki so jo sedaj podrli da bodo zgradili novo v kateri bo welnes in pa turistična pisarna ter nekaj apartmajev!
Nazaj na vrh
janez
PrispevekObjavljeno: Tor Sep 09, 2008 9:23 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kaj se pa dogaja novega na ribnici.kako kaže z gondolo in poseko
Nazaj na vrh
miki
PrispevekObjavljeno: Sre Sep 10, 2008 10:04 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25
Kraj: Maribor

Tudi mene je zanimalo isto kot janeza, pa sem zadnji dan v avgustu malo pogledal naokrog. Edino kar sem opazil je bil napredek pri apartmajih: v centru, kjer so podrli sitarjevo bajto, kot piše Iceman, so šele pri betoniranju temeljev, zato pa oba objekta pri spodnji postaji vlečnice lepo napredujeta:

Drugače pa žal nič novega, o kaki poseki za gondolo ne duha ne sluha . Morda bo kateri od domačinov vedel povedati, če se je spet kaj zataknilo?

Je hiška pri spodnji postaji male vlečnice nova ali je stala že prejšnjo sezono?

Na strmi progi ob 'ta veliki' vlečnici pa še vedno leži nerazgrnjen kup zemlje:

Sezona 2024/2025: 55 smučarskih dni = 7 x Kitzsteinhorn, 6 x Pohorje, Schladming, 5 x Meli, 3 x Obertauern, Tauplitzalm, 2 x Grosseck/Speiereck, Katschberg, 3 Kralji, Flachau, Riesneralm, Dachstein West, Kope, Golte, 1 x Fanningberg, Wurzeralm, Filzmoos, Rauris, Galsterberg, Zauchensee, Schmitten, Radstadt/Altenmarkt, Hochkönig.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 50, 51, 52  Naslednja Stran 10 od 52

Kazalo po Smucisca.net forumu » Ribniško Pohorje » Smučišče Ribnica na Pohorju
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net