Avtor |
Sporočilo
|
Matija |
Objavljeno: Sob Feb 23, 2008 7:40 pm Naslov sporočila: Janez SKI Servis Vrhnika |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sob Feb 2008 19:14 Prispevkov: 2
|
Pozdravljeni,
Približno dva tedna nazaj sem pred zimskim dopustom odnesel smuči vseh družinskih članov na zgoraj omenjeni servis. Dvoje so bile potrebne kompletnega servisa, ene pa samo za impregnirati.
Običajno pogledam, kaj kupim oziroma kako je bila storitev opravljena, tokrat na žalost nisem imel časa in je smuči prevzela žena. Račun je bil kar obilen: 75?.
Potem gremo na dopust smučat, in takoj ugotovim, da se z mojimi smučmi sploh ne da smučat, in kaj ugotovim:
Mojster Janez je, namesto, da bi raze v masi zalil, smuči enostavno po celi površini zbrusil in tako seveda uspel odbrusiti tudi slab mm robnika, ki ga "za povrh" tudi ni raziglil.
Zadeva me je potem koštala dodatnih 40 CHF po paru smuči, ki jih je mojster v Verbier-ju res zrhital tako kot se spodobi.
Pa, da ne bo pomote, smučam od svojega 4 leta in sem včasih tudi aktivno tekmoval, tako, da o smučanju in smučarski opremi kar nekaj vem.
Lep pozdrav !
Matija
[/b] |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Fantastic |
Objavljeno: Sob Feb 23, 2008 8:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 18:06 Prispevkov: 818 Kraj: wait city
|
uff pol pa te je u redu nategnu??kaj k temu tipu si nesel prvič? _________________ Lp Georg! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko |
Objavljeno: Pon Feb 25, 2008 4:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00 Prispevkov: 2897 Kraj: Ljubljana
|
Ta cena je dokaj normalna in tudi servis smuči se kolikor vem opravi na napisannačin, le da bi morali odbrusiti kakšnih 0,1 mm ali še manj. Tudi moji ženi so tako enkrat odbrusili v Giga sportu morda celo več kot 1 mm, ker je Dare ob drugem servisu rekel, da nima več kaj brusiti. Sam sem pred tednom nesel smuči v Igor sport, ki velja za precej dobrega. Očitno tokrat tudi tu nekaj ni bilo v redu, saj prvi dan 3 od 4 družinskih članov nismo in nismo mogli v redu smučati. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rokxy |
Objavljeno: Pon Feb 25, 2008 4:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 19:42 Prispevkov: 383 Kraj: Zreče
|
No jst svoje smuči nosim v Rossi sport v Planetu Tuš v Celju. Servis za en par smuči je 20?, ampak je mojster. Smuči sem imel na servisu že ene 6x ali 7x plus nekaj malega brušenja robnikov doma, pa je robnika še na zalogi
Po servisu smuči primejo ko iz trgovine, niti na ledenih ploskvah (če niso ravno tiste gladke in prozorne, po katerih še z derezami ne bi mogel hoditi) ne oddrsavajo.
Tko da thumbs up for Rossi! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tim |
Objavljeno: Pon Feb 25, 2008 8:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pet Jan 2007 22:49 Prispevkov: 799 Kraj: Birmingham, UK
|
Jaz moram tudi pohvaliti mojega serviserja. Servis se imenuje Zeleni val in je pooblaščeni serviser za smuči elan. Servis pa stoji v Domžalah. Drugače pa naj povem, da smučke zmeraj dobro zrihta. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jest_ |
Objavljeno: Pon Feb 25, 2008 8:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2007 17:10 Prispevkov: 14
|
Če znaš, je najbolje, da si smuče zrihtaš sam. Obstaja priročnik (www.http://www.tesmasport.si/si_shop/) v katerem se lahko marsikaj naučiš, za začetek pa "treniraš" na kakšnih starih smučeh-če imajo le toliko robnika, da ga lahko brusiš  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
golte30 |
Objavljeno: Pet Dec 12, 2008 12:53 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Čet Dec 2008 5:03 Prispevkov: 4
|
Res je tako najbolje kot je rekel "jest_", da si sam nabaviš nekaj opreme in sam pripraviš. Ko sem še tekmoval mi je stari vsak dan zrihtal 2-4 pare smuci in tako sem se naučil.
Sedaj še kakšnemu kolegu zrihtam in so veliko bolj zadovoljni kot pa v raznik servisih, kjer popravljajo vse od koles, rolerjev, smuči,...
Morete pa vedeti, da se nihče ni rodil znalec in da je potrebno malo vaje  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
samokham |
Objavljeno: Pet Dec 12, 2008 1:06 am Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Maj 2007 11:47 Prispevkov: 349
|
JEst tut mal sam serviseram, tok kulikor pač znam, bi se pa rad naučil bolje, predusem zrihtat maso, ko je mal bl zdelana.
A je kdo prpravljen mal razložit kako se servisera?  _________________ www.khamikaze.net |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rupa |
Objavljeno: Pet Dec 12, 2008 12:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Mar 2008 19:14 Prispevkov: 59
|
Z maso je ša najmanj problema |