|
Krvavec - aktualne informacije 2007/2008 |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
bobo |
Objavljeno: Pon Feb 18, 2008 6:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 12:22 Prispevkov: 235
|
Dopoldne je bila kar gužva. Na sedežnice se sicer ni čakalo kaj preveč, na progah pa je bilo res ogromno ljudi, predvsem šole in skupine so povzročile da je bila na cajte kar moteča gužva. Nekje po 13:00 se je pa spraznilo in je bilo tam do 16:00 ko sem šel dol bolj ali manj prazno.
Sneg je OK, najdejo se kakšne ledene plošče a nič hujšega. Proti popoldnevu so nastali kuclji, kar je pri takem številu slabših smučarjev ter začetnikov, ki narinejo ta sneg, kar normalno.
Pod črto bi rekel, da je bil kar zadovoljiv smučarski dan. Če bi bil cel dan sonce, bi bilo pa seveda še malo boljše  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SMUČAR (KOPE) |
Objavljeno: Pon Feb 18, 2008 11:15 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Tor Jun 2006 11:28 Prispevkov: 385
|
TELSTAR je napisal/a: | No ti smučar kopač. Želim ti da te čimvečkrat za čim dalj časa zaparkirajo, potem da uživaj v dejstvu, da nisi sam na svetu.
Ko meni naslednjič to kdo naredi bodo gume prazne. Pizda a je težko it 50m peš???? |
NO UMIR SE MAL PA NE GROZIT TJAVENDAN  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mariborcan |
Objavljeno: Tor Feb 19, 2008 1:19 am Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 3:45 Prispevkov: 400 Kraj: Maribor
|
@SMUČAR (KOPE):
No, tudi tvoj komentar ni bil ravno prijazen. Očitno si ti eden redkih razumevajočih, ki jim je vseeno, če jih zaparkirajo, še posebej, če se ti mogoče še kam mudi. Jaz mislim, da je bil bobi več kot upravičeno jezen, še tolko bolj zato, ker sploh ni potrebe, da bi se koga zaparkiralo, ker je parkplacov v bistvu dovolj, problem nastane le zaradi tega, ker bi vsak rad direkt pred gondolo parkiral. Pa sploh ni potrebe za to, ker ta sistem z busi čisto v redu funkcionira, vsaj jaz še nisem imel težav in tudi nisem nikoli kaj preveč dolgo čakal. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bobi |
Objavljeno: Tor Feb 19, 2008 10:36 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Nov 2005 19:57 Prispevkov: 35
|
SMUČAR (KOPE) je napisal/a: | bobi je napisal/a: | bil danes gor in lahko rečem samo .... fantazija takih dni je vedno premalo
dan sta mi zjebala dva kretena, katera sta zaparkirala parkirišče 1, eden spodaj pri transformatorju, drugi zgoraj pri uvozu, to se mi je letos zgodilo že v drugo . Sam smučam do cca 12. pol jo pičim direkt na šiht, zjutraj sem na parkingu malo pred osmo in ne morem razumet, kakšno lahko slamo imajo nekateri v glavi da tako butasto puščajo avte razumem da je težko dobiti prosto parkirno mesto na enki ob desetih. Torej se pripeljem do trafota in glej ga zlomka bel terenec lepo čez celo pot ... da mu (ne bom reku kaj), pol rikverc po ozkem prehodu čez celo enko nazaj in poglej ga zlomka spet en lep audi tako malo na pol na poti mimo se ne da in po uri čakanja in prosjačenja sta mi le pomagala dva poba audija spajsat malo stran, da sem se lahko skobacal mimo njima hvala upam da bom lahko dal za Sporaočam vam pa tole, ko me bo naslednjič kdo zaparkiral, si bom še enkrat obul pancarje in se prehodil po nič krivem avtomobilu butastega brezobzirnega voznika  |
Ja no, te je pač zaparkiral, a misliš da si sam na svetu al kaj  |
vem, da nisem sam na svetu in zato se tudi tako obnašam na organ mi gre zato, ker se mi je to letos zgodilo že drugič in vedno takrat ko me redar postavi na sredo parkirišča, tako da ne morem uporabiti stranskih prehodov, ampak moram tista dva vmes aja pa še to, nista zaparkirala samo mene ampak vse v tistih dveh vrstah ... aja posledica je bila: ostal brez kosila, zamudil v službo, zajebal sodelavca ker je moral ostati dlje  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SMUČAR (KOPE) |
Objavljeno: Tor Feb 19, 2008 1:11 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Tor Jun 2006 11:28 Prispevkov: 385
|
bobi je napisal/a: | SMUČAR (KOPE) je napisal/a: | bobi je napisal/a: | bil danes gor in lahko rečem samo .... fantazija takih dni je vedno premalo
dan sta mi zjebala dva kretena, katera sta zaparkirala parkirišče 1, eden spodaj pri transformatorju, drugi zgoraj pri uvozu, to se mi je letos zgodilo že v drugo . Sam smučam do cca 12. pol jo pičim direkt na šiht, zjutraj sem na parkingu malo pred osmo in ne morem razumet, kakšno lahko slamo imajo nekateri v glavi da tako butasto puščajo avte razumem da je težko dobiti prosto parkirno mesto na enki ob desetih. Torej se pripeljem do trafota in glej ga zlomka bel terenec lepo čez celo pot ... da mu (ne bom reku kaj), pol rikverc po ozkem prehodu čez celo enko nazaj in poglej ga zlomka spet en lep audi tako malo na pol na poti mimo se ne da in po uri čakanja in prosjačenja sta mi le pomagala dva poba audija spajsat malo stran, da sem se lahko skobacal mimo njima hvala upam da bom lahko dal za Sporaočam vam pa tole, ko me bo naslednjič kdo zaparkiral, si bom še enkrat obul pancarje in se prehodil po nič krivem avtomobilu butastega brezobzirnega voznika  |
Ja no, te je pač zaparkiral, a misliš da si sam na svetu al kaj  |
vem, da nisem sam na svetu in zato se tudi tako obnašam na organ mi gre zato, ker se mi je to letos zgodilo že drugič in vedno takrat ko me redar postavi na sredo parkirišča, tako da ne morem uporabiti stranskih prehodov, ampak moram tista dva vmes aja pa še to, nista zaparkirala samo mene ampak vse v tistih dveh vrstah ... aja posledica je bila: ostal brez kosila, zamudil v službo, zajebal sodelavca ker je moral ostati dlje  |
Smola pač  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mariborcan |
Objavljeno: Tor Feb 19, 2008 2:11 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 3:45 Prispevkov: 400 Kraj: Maribor
|
Samo, ej, mene zanima, kaj so potem redarji delali, da je prišlo do zaparkiranja? Bi morali tudi oni prevzeti del odgovornosti...
Me pa po eni strani kar čudi, ker moje izkušnje so ponavadi take, da so me redarji vedno že nizko doli pričakali (ma nisn ravno med najbolj zgodnjimi ponavadi), potem pa sem iz busa vido še en kup prostih placov ob poti gor. Hočem povedati, da se mi ne zdi, da bi ravno ful natrpano postavljali avte. Je pa seveda možno, da krivci redarjev sploh upoštevali niso... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
luky |
Objavljeno: Tor Feb 19, 2008 5:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 22:31 Prispevkov: 566
|
ja kaj so delali, avtomobile so usmerjali samo ne na enki ampak verjetno že bolj nižje in ta jim je spizdu gor ker valda ne bo hodu na bus |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Fantastic |
Objavljeno: Tor Feb 19, 2008 5:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 18:06 Prispevkov: 818 Kraj: wait city
|
Citiram: | bobi je napisal/a:
SMUČAR (KOPE) je napisal/a:
bobi je napisal/a:
bil danes gor in lahko rečem samo .... fantazija takih dni je vedno premalo
dan sta mi zjebala dva kretena, katera sta zaparkirala parkirišče 1, eden spodaj pri transformatorju, drugi zgoraj pri uvozu, to se mi je letos zgodilo že v drugo . Sam smučam do cca 12. pol jo pičim direkt na šiht, zjutraj sem na parkingu malo pred osmo in ne morem razumet, kakšno lahko slamo imajo nekateri v glavi da tako butasto puščajo avte razumem da je težko dobiti prosto parkirno mesto na enki ob desetih. Torej se pripeljem do trafota in glej ga zlomka bel terenec lepo čez celo pot ... da mu (ne bom reku kaj), pol rikverc po ozkem prehodu čez celo enko nazaj in poglej ga zlomka spet en lep audi tako malo na pol na poti mimo se ne da in po uri čakanja in prosjačenja sta mi le pomagala dva poba audija spajsat malo stran, da sem se lahko skobacal mimo njima hvala upam da bom lahko dal za Sporaočam vam pa tole, ko me bo naslednjič kdo zaparkiral, si bom še enkrat obul pancarje in se prehodil po nič krivem avtomobilu butastega brezobzirnega voznika
Ja no, te je pač zaparkiral, a misliš da si sam na svetu al kaj
vem, da nisem sam na svetu in zato se tudi tako obnašam na organ mi gre zato, ker se mi je to letos zgodilo že drugič in vedno takrat ko me redar postavi na sredo parkirišča, tako da ne morem uporabiti stranskih prehodov, ampak moram tista dva vmes aja pa še to, nista zaparkirala samo mene ampak vse v tistih dveh vrstah ... aja posledica je bila: ostal brez kosila, zamudil v službo, zajebal sodelavca ker je moral ostati dlje
Smola pač |
oprosti smučar,ampak jas temu pravim malomarnost ljudi...po domače kreteni,ki se jim mudi smučat j*** pa se jim kako bomo mi ali pa v tem primeru bobi spravili avte ven...bobi tudi nam se je to zgodilo,a še vredu,da imamo koliko toliko moč,da smo tistega golfa IV,brez težav umaknili  _________________ Lp Georg! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Rotty |
Objavljeno: Tor Feb 19, 2008 10:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Nov 2005 17:08 Prispevkov: 186 Kraj: Črnuče
|
mariborcan je napisal/a: | Hočem povedati, da se mi ne zdi, da bi ravno ful natrpano postavljali avte. |
Ja pravilno se ti zdi. Lukenj imajo ponavadi kot klošar na nogavicah. Z lahkoto bi napolnili par avtobusov, če bi pravilno postavljali avtomobile. Sicer je pa meni, ko sem na avtobusu, čisto vseeno kje parkiram. Če sem iskren še najraje pred šolo v Cerkljah...imam vsaj pancerje čiste, pa še kakšen deci benza prišaparam, če sem ravno na Gorenjskem  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jure |
Objavljeno: Tor Feb 19, 2008 10:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Nov 2006 13:11 Prispevkov: 62
|
Dans bil gor.Odlično smuka skor ne more bit bolš, vreme odlično pomoje mal pretoplo za ta čas.Kljub lepemu vremenu in počitnicam ni blo pretirane gužve, pa še ena tekma je bla v veleslalomu.Proge so odlično pripravljene,trde ne ledene, popoldne se je sicer ojužl, na nekaterih progah so nastal kucli, njivice pa popoldne skor take kot zjutraj, trde brez kuclev.Pa še ena vlečnica kržišče se je neki pokvarla ampak so jo zrihtal.Drgač pa super smučarski dan.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Vojc |
Objavljeno: Sre Feb 20, 2008 10:11 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Mar 2006 12:14 Prispevkov: 30
|
jure je napisal/a: | Dans bil gor.Odlično smuka skor ne more bit bolš, vreme odlično pomoje mal pretoplo za ta čas.Kljub lepemu vremenu in počitnicam ni blo pretirane gužve, pa še ena tekma je bla v veleslalomu.Proge so odlično pripravljene,trde ne ledene, popoldne se je sicer ojužl, na nekaterih progah so nastal kucli, njivice pa popoldne skor take kot zjutraj, trde brez kuclev.Pa še ena vlečnica kržišče se je neki pokvarla ampak so jo zrihtal.Drgač pa super smučarski dan.  |
dopoldan je bla kar orng gužva.... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jure |
Objavljeno: Sre Feb 20, 2008 7:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
No ja je blo precej folka, vendar sm mislu da bo ob tako lepem vremenu in počitncah velik več ljudi.Včasih se spomnm da je bla na njivicah večja gužva kot včeraj dopoldne, popoldne si pa akr hitro pršu na vrsto, tud na zvohu vem da je bla včasih precej večja gneča kot včeraj, edino presenetlo me je tam na kriški, kjer je blo treba mal počakat ponavad tam ni blo pred tabo skor nobenga.Pa tud na progah ni blo katastofe, edino kakšnga otroka al pa začetnika morš pazt |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jure |
Objavljeno: Pet Feb 22, 2008 12:36 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
hos |
Objavljeno: Ned Feb 24, 2008 7:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sob Feb 2008 20:48 Prispevkov: 6 Kraj: Topolšica
|
Je bil danes kdo morda na Krvavcu? Kakšni so kaj pogoji za smučanje ob teh visokih temperaturah? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Virenque |
Objavljeno: Ned Feb 24, 2008 7:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Sep 2006 23:17 Prispevkov: 54 Kraj: Ljubljana
|
hos je napisal/a: | Je bil danes kdo morda na Krvavcu? Kakšni so kaj pogoji za smučanje ob teh visokih temperaturah? | Verjetno odlični!  _________________ Sezona 07/08:
3x Krvavec, 5x Ischgl/Samnaun, 1x Galtür |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|