Avtor |
Sporočilo
|
npeter1 |
Objavljeno: Ned Feb 10, 2008 11:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Nov 2007 0:15 Prispevkov: 39 Kraj: Javorje
|
Lepo te prosm no! IMam pripombo. Tudi jaz sem biv včeraj gor ampak morem rečt de gužve res ni bilo velike. Sory če je too zate gužva, da na spodnji postaji čakaš 5min, zame žal ni. Glede naravnega snega. Ne vem ali slučajno nisi videl ko se pelješ s sedežnico proti vrhu da je spodaj belo?! Pomoje da je to naravni sneg, no vsaj zdi se mi. Upam da niso naštimali katerega topa pod sedežnico. No tud to bi blo možn sam je vseen mal čudn. Glede proge v soboto nimam velikih pripomb. Proga je bila zradi umetnega snega veliko boljša kot prejšne dni. lahko rečem da so jo izredno popravili, le v spodnjem delu je bilo slabše zaradi umetno ledenga snega. v petek sem pa bil v cerknem in lahko rečem, da če bi bil gor bi pomojem da verjel kaj je to gneča! Kolikor sem jaz dobil informacij od ljudi ki so se po sedežnici pogovarjali so bili izredno zadovoljni s progo. Preveč pa tudi ni treba skritizirati smučišča. Če bi bilo tako potem ni nbeno smučišče dobro. Meni je bila proga idealna. _________________ Ještinuc "Smučanje je svetovna uživancija" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
hrošč |
Objavljeno: Tor Feb 12, 2008 7:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sob Okt 2007 9:43 Prispevkov: 494
|
Vidim da so znizane vozovnice samo se do jutri. To mogoce pomeni, da bodo odprli se kaksno vlecnico? Hladno za delat sneg je dovolj..kaksno je kaj stanje, domacini?  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
npeter1 |
Objavljeno: Tor Feb 12, 2008 8:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
Sem bil včeraj na nočni, in pomojem,da bodo odprli sidro (se pravi vlečnico stari vrh) Zaradi tega ker so zasenževali progo in tudi špuro po kateri se pelješ proti vrhu z sidro. Zanimivo, da so se lotili zasneževat špuro, saj jo pomojem še nikoli niso, no kolkr jst vem ne. En ratrak je v tistem bregu stal skupaj s topom, pomoje m zaradi tega ker top v tistem bregu sam ni mogel stati. UPam da bo sidra kmalu odprta, če ne bo prej, bo pa konec tedna ko bo gor pokal loka. _________________ Ještinuc "Smučanje je svetovna uživancija" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Špik |
Objavljeno: Tor Feb 12, 2008 9:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14 Prispevkov: 1048
|
Ja, sidra pripravljajo. Zgornji del so nekako uredili z naravnim snegom (od spodaj se vidi ozek bel pas snega pod vlečnico, spodaj pa zasnežujejo. Snega delajo v zgornjem delu proge, 3 topovi so bili prižgani cel dan tudi v srednjem delu. Zasnežujejo tudi povezavo Grebljica - Zapreval (Krpan) in pa povezavo Grebljica - Valentin (tudi ob vlečnici se mi je zdelo da je kak top prižgan). Smuka kar solidna, kakšen kamenček se tudi najde, sneg pa kot zmlet led, tam kjer so topovi pa bolj zimski.
 _________________ Malo tu, malo tam... samo da smo na snegu :-) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
langer |
Objavljeno: Sre Feb 13, 2008 8:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sre Feb 2008 20:26 Prispevkov: 2
|
Ammm, glede na to, da je ta vikend Pokal Loka, me zanima za PETEK, če se splača iti na Starca?
Piše na strani, da imajo tekmovalci ogled prog in pa trening (http://www.sk.alpetour-ric.si/frame.htm), ni pa naveden nobene ure...
In pa tisti, ki ste bili v zadnjih dneh gor - kakšna je smuka?
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
decko |
Objavljeno: Sre Feb 13, 2008 10:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Sep 2006 21:58 Prispevkov: 36
|
Danes sem bil gor na dnevni. Lahko rečem samo super, brez oblačka, sneg se je držal, brez gužve. Skratka uživancija So pa v teh mrzlih dneh spet velik snega naredil (rezervoar pri kopah že napol prazen) tko da o manjšem pomanjkanju ki je bilo prejšnji teden ni ne duha ne sluha več.
Drugače pa intenzivno zasnežujejo zgornji del tako da se verjetno sidra odprejo za vikend. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smučar |
Objavljeno: Sre Feb 13, 2008 10:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sre Nov 2006 10:07 Prispevkov: 321
|
Pred nedeljo se ne bo odprlo zaradi Pokala Loka, kjer imajo tudi tekmo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
STEFE |
Objavljeno: Sre Feb 13, 2008 11:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Nov 2007 7:09 Prispevkov: 124 Kraj: Zapreval
|
smučar je napisal/a: | Pred nedeljo se ne bo odprlo zaradi Pokala Loka, kjer imajo tudi tekmo. |
Vrh starega vrha smo zasnežili na debelo in široko pogoji so res idealni vrh se odpre v petek ,Zasneževanje trase vlečnice je bil pa žur da te kap tako kot strmina ampak smo uspeli iz vrha bo smuka idealna tudi po drugih progah dnevno izboljšujemo kvaliteto snega.  _________________ šc iz za ovinka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mungo |
Objavljeno: Čet Feb 14, 2008 12:42 am Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Dec 2006 16:10 Prispevkov: 163
|
Odlično, se vidmo na starcu  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
langer |
Objavljeno: Čet Feb 14, 2008 12:55 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sre Feb 2008 20:26 Prispevkov: 2
|
smučar je napisal/a: | Pred nedeljo se ne bo odprlo zaradi Pokala Loka, kjer imajo tudi tekmo. |
Se pravi, da je Stari Vrh za "netekmovalce" v petek, soboto in nedeljo zaprt? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
npeter1 |
Objavljeno: Čet Feb 14, 2008 2:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
Ne....Stari vrh je seveda odprt! Sem bil danes na dnevni! Ljudi kar precej za četrtkovo dopoldne ampak smuka pa res idealna odlična, se spalač it smučat. eden na sedežnici je bil nekej razkurjen de star vrh premal reklame dela in de folk sploh ne ve če star vrh še dela. Tko de eni ljudje sploh ne vrjamejo oz. ne vedo da stari vrh dela in da je veliko snega. Je reku na krvavcu je pa tolk folka de ne vejo km bi jih dal...hehe!! _________________ Ještinuc "Smučanje je svetovna uživancija" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smučar |
Objavljeno: Čet Feb 14, 2008 3:51 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Sre Nov 2006 10:07 Prispevkov: 321
|
Za netekmovalce bo zaprta samo vlečnica Stari vrh. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dolenc |
Objavljeno: Sob Feb 16, 2008 4:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 15:29 Prispevkov: 762 Kraj: Stari vrh
|
Danes zakon smučarski dan na starem vrhu. Proge so odlično držale, ljudi malo, zgoraj je popoldne bilo malo ledeno, spodaj pa zakon. Ob 2h ko je bilo konec pokala Loka se je odprlo še sidro, zgoraj so razmere odlične.
So pa še zasneževali predvsem valentin in kopo, pa še pri koči sta bila 2 topova. _________________ www.tdstarivrh.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
npeter1 |
Objavljeno: Ned Feb 17, 2008 2:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
Izredno lahko pohvalim današji nedeljski smučarski dan! Bilo je res odlično! Dela veliko topov in izvedel sem da bodo na grebljici pomojem naredili smučarko progo na žetone. (se pravi da ti izmeri čas9 Bo pa pomojem že zelo kmalu saj imajo res veliko snega (če se ne motim že jutri ali pa v torek)
Pridte na star vrh, ne bo vam žov! _________________ Ještinuc "Smučanje je svetovna uživancija" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SMUČAR (KOPE) |
Objavljeno: Ned Feb 17, 2008 8:17 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Tor Jun 2006 11:28 Prispevkov: 385
|
Kdaj bo pa Valentin pričel obratovati? |