Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2007/2008

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 62, 63, 64  Naslednja
 Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2007/2008 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Fantastic
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 10, 2008 9:37 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 18:06
Kraj: wait city

ja?na arehu je gneča??ma ne me jebat na arehu sem bil 100x pa še nisem naletel na gnečo...
lenko
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 10, 2008 9:38 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34

No potem pa imaš srečo... Ti boš videl nasljednje leto ko bo nova 6 sedežnica bodo vsi nalazli tja in boš videl kaj je to gužva na vlečnici
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Fantastic
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 10, 2008 9:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

ja logično ko bo nova 6 seda...samo če že tak,saj pri meni osebno gledam,bi prvo pošlihtal stadijon,tam je potrebna nova sedežnica(že zaradi ugleda,ko je lisica)...
Windy
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 10, 2008 9:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Avg 2007 11:13
Kraj: Maribor

Ja danes je blo kar dosti ljudi na arehu ja
Zasneževali so do vrha habakuka.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Fantastic
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 10, 2008 9:41 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

windy a si slučajno čakal na vlečnico?v gneči?
lenko
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 10, 2008 9:44 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

gregorinko je napisal/a:
ja logično ko bo nova 6 seda...samo če že tak,saj pri meni osebno gledam,bi prvo pošlihtal stadijon,tam je potrebna nova sedežnica(že zaradi ugleda,ko je lisica)...

Kdo pa vidi kakšna je sedežnica na radvanju preko kamere :O? Če fis dovoli potem bo tak ostalo! Sicer ma radvanje kapaciteto 1600 ljudi na uro! Waw ti pa res imaš tako malo časa da se nebi kakšno minuto dalje peljal kot sicer z odklopno napravo? Kaj bi še vi naredili na mariborski strani da se vam nasmejim...
Nazaj na vrh
Windy
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 10, 2008 9:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

ja čakalo se je okoli 5minut ampak po 11 uri se je vse spraznilo
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
MORIS
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 10, 2008 10:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2006 19:16

No lenko tule si se spet malo zatipkal . Od kdaj ima Radvanje 1600 P/h?????? Ima točno 1474 ljudi na uro..
Nazaj na vrh
DARKO
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 11, 2008 8:00 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Feb 2008 19:58

Pozdravljen olk še posebej mariborčani

sem nov član tu gor in imam rezervirano na bolfenku od 24.2.-2.3. pa me zanima če ima smisla čakat al odpovem ker je kriza s snegom

prosim če mi pomagate mariborčani
Nazaj na vrh
Fantastic
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 11, 2008 8:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

ne odpovedovat,to bi bila norost,snega je še kar nekaj,zadrži termin ker kolkar vem,je kar težko dobit...snega bo do takrat še kar nekaj,npr.danes zasnežujejo in še bojo,tako da kar zadrži.
Windy
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 11, 2008 8:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Ja jaz osebno ti bi priporočal da še par dni spremljaš vremensko napoved saj je sedaj nekoliko bolj mrzlo napovedano tako da bi se znalo zgoditi da bi naredili kaj snega na belviju saj na sektorju Areh sploh ni problema saj je snega več kot dovol.
To bi ti jas priporočal čeprav mislim, da bo vse skupaj šlo v...
Tako da bi jas še malo počakal.
Nazaj na vrh
lenko
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 11, 2008 8:12 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

DARKO je napisal/a:
Pozdravljen olk še posebej mariborčani

sem nov član tu gor in imam rezervirano na bolfenku od 24.2.-2.3. pa me zanima če ima smisla čakat al odpovem ker je kriza s snegom

prosim če mi pomagate mariborčani

Če nebo več na tej strani snega lahko greš na busa in na areh!
Sicer pa nevem zakaj nebi na tej strani obratovala cela 5a proga?
Nazaj na vrh
doppelmayr
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 11, 2008 8:18 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Apr 2007 13:36

Jah če bojo uspeli v celoti zasnežiti 5a do prihodnjega tedna.

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Windy
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 11, 2008 8:25 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Ja dobro sam verjemi da se mu verjetno cel teden nebo dalo voziti po 2 vlečnicah.
Nazaj na vrh
lenko
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 11, 2008 8:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

3 vlečnicah In eno dvo sedežnico... Za 5a progo pa ti povem da če se bo takšno vreme nadeljevalo bo
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 62, 63, 64  Naslednja Stran 46 od 64

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2007/2008
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net