Avtor |
Sporočilo
|
SonyShare |
Objavljeno: Sre Dec 26, 2007 9:12 pm Naslov sporočila: MAPA Višarje |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sre Dec 2007 9:01 Prispevkov: 6
|
Ima kdo idejo kje bi našel MAPO smučišča Višarje ?!
Hvala za pomoč |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowhand |
Objavljeno: Sre Dec 26, 2007 9:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Nov 2005 12:28 Prispevkov: 31 Kraj: Nova Gorica
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mary |
Objavljeno: Ned Jan 27, 2008 11:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Dec 2007 13:06 Prispevkov: 14 Kraj: Kranjska Gora
|
Danes smo bli na Višarjah. začeli smo smučat šele okol 11h. sneg je biu zgoraj narit, ampak še kr uredu, spodaj je biu južen. popoldne so bili še večji kupi in nekaj ledenih zaplat. na začetku je bla tut velika gužva spodaj za na gondulo. kljub ne najboljši progi, smo se mel super in se nasmučal. namen je bil dosežen
naslednič mormo bit gor že bl zgodi. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Mazyk |
Objavljeno: Čet Jan 31, 2008 4:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Jan 2007 17:28 Prispevkov: 168
|
kako je zdej kej gor, ma kdo informacijo? se odpravljam naslednji teden gor... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
preemde |
Objavljeno: Pon Feb 04, 2008 2:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Okt 2007 2:49 Prispevkov: 4 Kraj: lj
|
Ja jest sm biv prejšnji tedn gor ampak samo v četrtk, na nočni, ker je blo Višarje cev tedn zaprto, zaradi tekem. Drgač pa vredu sneg, mogoč se ga mal narine proti koncu, ampak vsaj ni tist težk, mokr sneg.
Drgač smo pa v pondelk smučal na prvem delu v Trbižu, klub toplemu vremenu (sončenje brez majc ), sneg super, super smuka.
Učeri pa dons je pa baje še neki snega padl, tko da če so zrihtal more bit super za dilcat.
lpPrimož _________________ skijanje je zakon! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RokR |
Objavljeno: Čet Feb 07, 2008 6:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Okt 2005 11:53 Prispevkov: 32 Kraj: Ljubljana
|
Danes bil na Višarjah...rečem lahko samo SUPER!
Zgoraj se pozna, da je naraven sneg; spodaj malo bolj trdo zjutraj, potem okoli 11h toliko spusti, da je super. Ljudi ne preveč, na žičnico se ni čakalo.
Lp
RokR |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
everts72 |
Objavljeno: Čet Feb 07, 2008 8:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Dec 2006 20:53 Prispevkov: 337 Kraj: na robniku
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RokR |
Objavljeno: Čet Feb 07, 2008 9:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Okt 2005 11:53 Prispevkov: 32 Kraj: Ljubljana
|
Karte smo kupili na ŠOU športu v Ljubljani (če si študent) in so po 22,5?, prevzameš jih pa na SkiPassu. Drugače pa za cene ne bi vedel točno, 4 urna stane okoli 22?...
Lp
RokR |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
everts72 |
Objavljeno: Čet Feb 07, 2008 10:26 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
Ne nisem še študent, vendar smo že kupovali karte tako kot vi, za jutri pa ni bilo časa, ker smo se na hitro odločili. Jih bomo vzeli pa na skipassu ja.
lp,m _________________ -Artiče Extreme Carving Team: www.facebook.com/CarvingTeam
www.worldofwindsurf.com |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
everts72 |
Objavljeno: Sob Feb 09, 2008 9:25 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
Torej včeraj 8.2. smo se odpravili gor.
Prišli smo pozno zaradi zastojev na Gorenjski AC. Prvi šok že na parkirišču, vse polno in seveda same naše registracije. Proge so bile uničene že zgodaj, okoli 12-13 se več ni dalo normalno zarezat. Je bilo pa tudi dosti takih, ki so smučali po strmih progah a njihovo znanje ni bilo glih ok, zato je bilo potrebo paziti še na njih.
Sneg drugače kar ok, le v dolini se vidi in čuti, da je umeten in trd. Na koncu je bilo tudi ledeno. Verjetno bi bila smuka/bordarija ob normalnem dnevu odlična.
Slik žal nimam, ker nisem imel aparata s sabo.
In še nauk: Ob praznikih bo treba iti kam dlje v tujino.
lp,m _________________ -Artiče Extreme Carving Team: www.facebook.com/CarvingTeam
www.worldofwindsurf.com |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
juventino |
Objavljeno: Ned Feb 10, 2008 3:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pon Nov 2006 23:00 Prispevkov: 97
|
No, s par dnevno zamudo še jst poročam...
Zanima me če slučajno obstajaj kakšen slovenec, ki ni šel smučat v petek??? Pa to je blo za popizdit!!! Od kje se je tolk folka najdl? Že na celovški cesti v lj si videl da bo to polomija od smučanja....avtov s smučmi malo morje...isto na avtocesti...avtom s smučmi na strehi malo morje...da ne govorim o tistih ki so jih imeli v avtih spravljenje....pred koncem avtoceste seveda vse totalno zabasano...pi*ka vam materina, vlade usrane...kaj mislte še 100 let gradit ta odsek??? No, nekako prcjazl do hrušice, in seveda nov šok...za karte si čakal skoraj pol ure, bankomat 10-15 minut, za trgovino je bla vrsta uzuni!!!!!! No, nekako se odcjazl naprej, vse do trbiža, kjer je seveda spet vse blo zagužvano...za zadnja dva kilometra do smučišča smo porabl pol ure, če ne še več!!!!!! Za popizdit. Seveda, na smučiošču ni blo nč kj lepš....na višarjih in uni ta črni progi na sred smučišča si stal 20 minut v vrsti...proge itak totalno u kurcu....po črni progi je blo dost takih, ki jih ne bi dal niti na 2x lažjo progo smučat, in res ne vem kaj so tam počeli, razn to da so gužvo delal
Nazaj grede seveda spet standard gužva na gorenjskem delu...je*em ti ta del gorenjske...doktoriral bom na tej usrani cesti |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
hrošč |
Objavljeno: Ned Feb 10, 2008 5:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sob Okt 2007 9:43 Prispevkov: 494
|
juventino je napisal/a: | No, s par dnevno zamudo še jst poročam...
Zanima me če slučajno obstajaj kakšen slovenec, ki ni šel smučat v petek??? |
Jst, ker sm vedu kaksn bo za praznik Pa sem rajsi izkoristil sredo in cetrtek Mal se hecam, ampak ja, od vseh, ki so smucali sem slisal da je bla strahotna guzva. In to kjerkoli pri nas in v bliznjih tujih smuciscih. Se na Katschbergu je bila precejsna guzva. Da ne govorim o Nassfeldu.. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
whistler |
Objavljeno: Ned Feb 10, 2008 7:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Sep 2006 10:09 Prispevkov: 612
|
Kolikor sem slišal na črpalki, so v glavnem ljudje hodili na Višarje, Katschberg in v Nassfeld. _________________ Forum namenjen izključno žičnicam: www.zicnice.mojforum.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
carlo |
Objavljeno: Pon Feb 11, 2008 4:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Dec 2007 21:05 Prispevkov: 22
|
ja ob praznikih je pač treba it na smuko malo višje, jaz sem bil na turracher hohe, pa gužva ni omembe vredna, tako da se je dalo na smučat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
whistler |
Objavljeno: Pon Feb 11, 2008 4:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Sep 2006 10:09 Prispevkov: 612
|
In potem naj kdo reče, da je bil France Prešeren največji slovenski pesnik. Figo!
Bil je največji slovenski smučar, saj je večina ljudi smučala namesto deklamirala njegove pesmi.
P.S.: Jaz sem bil v petek v Flachauu ravno zaradi tega kar sem videl na Hrušici. _________________ Forum namenjen izključno žičnicam: www.zicnice.mojforum.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|