Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Ribniško Pohorje » Smučišče Ribnica na Pohorju

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 50, 51, 52  Naslednja
 Smučišče Ribnica na Pohorju « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
iceman
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 10, 2008 2:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Jan 2008 22:52

slike smučišča ribica na pohorju so na shrani.si
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
luky
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 10, 2008 3:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 22:31

ja dej celotn link ane
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Otzi
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 10, 2008 3:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Ned Feb 2008 15:26
Kraj: Lovrenc

Sinoči sem bil na nočni smuki v Ribnici. Moram reči da sem bil prijetno presenečen - snega je dovolj, proge za vse zahtevnosti smučarjev, plošče se delajo samo po sredini.
Razočaran pa sem nad obiskom, na nočni nas je bilo manj kot 15, ob 20. ni blo nikogar več (ali pa so sedeli v koči na kuhanem vinu . Za to zmerno ceno (13 EUR/odraslega) bi pričakoval naval iz bližnje in daljne okolice.
Ali pa je problem v obveščanju in reklamiranju. Sam sem iskal informacije po internetu in na občinskih straneh samo linki nekam naprej - na strani turističnega društva (zadnja posodobitev april ?), na pohorje.org pa ceniki v PDF priponkah da jih z iskalnikom sploh ne najdeš. Šele po dobri uri brskanja naokoli sem si ustvaril sliko kaj je s tem prenovljenim smučiščem.

Bi pa upravljalcem za še boljšo oceno svetoval, da od parkirišča do blagajne oz. smučišča uredijo kako stezo, ker ni prijetno tacati po blatu. Odveč ne bi bila tudi kaka zaščitna ograja ob robu proge, ker te ob malo večji nerodnosti lahko zabriše s snega na nezasneženi zemeljnat del smučišča (ni namreč vse zasneženo). Tudi kak smerokaz iz križišča pri cerkvi do parkirišča ne bi bil odveč, ker nam od drugod ni tako samoumevno kam zapeljati - sem prvič pomotoma zavil kar proti Ribniški koči.
Nazaj na vrh
janez
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 10, 2008 8:59 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Čet Sep 2007 21:12
Kraj: brežice

v petek zvečer sem bil tudi jaz na nočni v ribnici na pohorju kot da je smučišče delalo samo zame pogoji odlični res zelo lepa proga .strma malo preledena zame in za moje robnike druga proga pa idealna le tako naprej govorili so res o gondoli da bo šla na pesnik .upajmo da res že letos .me pa zanima če mislijo tudi nočno potem podaljšat vsaj do pesnika? res super. v soboto bil pa na kopah na nočni pa gužva pa še zelo zelo mraz protu ribnici .zazo se v ribnici še vidimo bo pa razvoj prinesel tudi slabe stvari , ker zdaj je prav idilično prelepo nobene gužve prijazni vsi čas se ti kar ustavi in smučaš ... in smučaš kot da plavaš doma v svojem bazenu ne pa na natrpanem kopališču ...sory.smučišču.
Nazaj na vrh
markoter
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 14, 2008 7:37 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2006 20:07
Kraj: Koroška

po pogovoru z enem izmed upravljalcev sem dobil informacijo, da se začne posek delat v kratkem (večji del je že naret - do ceste pod pesnikom), sedežnica oziroma gondola (razlika v ceni kakih 10%)pa naj bi stala do začetka naslednje sezone.

lp
iceman
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 15, 2008 5:38 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

ja potka do smučišča je že narejena! če pa bi hoteli ograditi konec proge pa bi potrebovali cca 100 metrov.
Nazaj na vrh
iceman
PrispevekObjavljeno: Sob Feb 16, 2008 8:31 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Nazaj na vrh
iceman
PrispevekObjavljeno: Sob Feb 16, 2008 8:33 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Nekatere slike pa še dobite zvečer ko jih bom posnel
Nazaj na vrh
janez
PrispevekObjavljeno: Sob Feb 16, 2008 7:07 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pa slike opiši kaj da bomo vedli kje bojo gradili gondolo,po tisti poseki sem hodil poleti ,pa se mi zdi ozka .sem pa gledal in jo lahko močno razširijo bo pa položno vsaj od ceste pa do vrha zdajšnega smučišča .od ceste pa do pesnika pa ni še nič videt. .
Nazaj na vrh
markoter
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 17, 2008 8:34 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2006 20:07
Kraj: Koroška

na slikah ne boš videl predvideno traso ker so narejene na izteku desne proge, gledano od zgoraj.

so pa pogoji fenomenalni. mislim, da se čez dan ne dvogne nad +3 stopinje, ponoči pa -8 približno. le zakaj ne delajo zraven snega?vsaj tam ko ga je manj?
janez
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 17, 2008 9:12 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

iceman. kje so slike '?
Nazaj na vrh
iceman
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 19, 2008 9:18 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

ja dans dobite slike
sneg se je pa delal zadnje 7 dni! pridite pogledat kakšni kupi so! po tri do 4 metre snega v enem.
Nazaj na vrh
iceman
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 20, 2008 10:35 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Nazaj na vrh
iceman
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 20, 2008 10:24 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Nazaj na vrh
doppelmayr
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 20, 2008 11:18 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Apr 2007 13:36
Kraj: Maribor

Lahko še kakšne slike velčnice prosim?

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 50, 51, 52  Naslednja Stran 5 od 52

Kazalo po Smucisca.net forumu » Ribniško Pohorje » Smučišče Ribnica na Pohorju
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net