Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2007/2008

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 36, 37, 38  Naslednja
 Krvavec - aktualne informacije 2007/2008 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
andrej777
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 28, 2008 10:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 16:35

mariborcan je napisal/a:
Je bil kdo mogoče danes gori? Kakšne so kaj razmere? Razmišljam, da bi šel kaj pogledat gor, ampak me malo skrbi, da ojužen sneg od prejšnjega dne zmrzne in je potem dopoldne sam led, to pa nimam rad...

Trenutno tudi ponoči ni tako mrzlo da bi kaj hudo pomrznilo. Ko sem bil jaz se je čez noč za nekaj ur shladilo na -3 pa je bil sneg dopoldne specjalka. Pomrzjen samo ne v živo ampak so robovi še čisto lepo grabili.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
tim
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 29, 2008 5:23 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pet Jan 2007 22:49
Kraj: Birmingham, UK

Sem bil danes gor. Bilo je kar toplo. Proge so bile ob 11.00 že pošteno razrite. Spodaj pri jajčkih pa se je videlo, da jim primanjkuje snega.
Nazaj na vrh
mariborcan
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 29, 2008 7:44 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 3:45
Kraj: Maribor

Jaz sem se pa potem na koncu odločo kar za Pohorje in obisk Krvavca prihrano zdaj za po sneženju pa tudi samo 2 urci sn spal in se mi ni dalo še vozit nekam. Kot kaže pa se torej nisem ravno napačno odločo, več o razmerah na Pohorju napišem v ustrezni temi, zaenkrat pa toliko, da sploh ni bilo tako slabo...
Nazaj na vrh
SMUČAR (KOPE)
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 30, 2008 10:43 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Tor Jun 2006 11:28

Danes sem bil prvič na Krvavcu, vreme je bilo katastrofalno(megla, močan veter), skratka grozno, najprej pa ko sem prišel gor(kupil sem dopoldansko karto, še k sreči, saj sem smučal od 9.30, pa nekje do 12.00), sem šel na šestsedežnico Vrh Krvavca, saj nisem vedel, da bo na vrhu tako gosta megla in močan veter, pa še v vrsti se ni čakalo, medtem, ko je bila za na Tiho dolino kar dolga vrsta, no skratka, ko sem se s šestsedo pripeljal do vrha, sem en čas okleval, ali se naj spustim po progi, ali naj se zopet peljem s šestsedo nazaj dol, ker je bilo res grozno, pred seboj nisem videl pol metra , no nato sem vprašal žičničarja, če se lahko peljem nazaj dol pa mi je hvalabogu dovolil, pa tudi zelo prijazen je bil , nato sem šel na dvosedežnico Tiha dolina, nato pa na Gospinco, ter potem enkrat še na vlečnico Kržišče A, ter B, nato pa z dvosedežnico Kriška planina nazaj gor, potem sem se še enkrat peljal z dvosedežnico Tiha dolina, ter na Plaži popil še en čajček, nato pa sem se z gondolo odpeljal v dolino, ker je bilo čedalje bolj megleno.

SMOLA PAČ
Nazaj na vrh
Leopold
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 31, 2008 11:26 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28
Kraj: Mengeš

Danes bil gor, vreme večinoma zanič (pa so rekl da bo sonce) - oblačno in občasno megla, sneg (moram nest zamenat špegle, ker piše da so anti fog ). Proge: spodaj led čez pa suh zrnast sneg, nekaj kamenja in dosti vejic, me pa tud zanima kje so namerl tist meter. Ampak to je itak brezpredmetno, ker bo čez vikend dobro zasnežilo.

Snežna meja:

Začel se je trgat...

Končno spet na Kržišču:

In potem megla...

rokxy
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 05, 2008 9:51 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 19:42
Kraj: Zreče

Danes bil na Krvavcu. Vremenska ni bla glih ugodna, ampak če sem že vzel dopust sem pač šel. Kr neki novga snega, teren zlo mehek, če si preveč pritisnu si takoj zaril 5-10 centi v globino.

Sicer je tam okol 10 ure kazal, da se bo megla razgnala, mal višje proti S je celo sonce posijal, ampak je blo veselja hit konec. Dobra stvar je, da je blo skoraj prazno. Na Kržišču sem nardil par voženj po prazni progi, pol je pršlo ene 10 ljudi.

Če bo sonce v naslednjih dneh nardilo svoje, mislim, da bo v petek odlična smuka. Še eno vprašanje, ker nisem bil za vikend in praznike nikoli na Krvavcu, kako je kaj z gnečo. Če si ob ene 7.45 tm, a se lahko pripeleš čist do spodnje postaje gondole, da ni treba čakat na ta ski bus? Al je bolje še prej pridet, ne vem , ob 7.30?

Neki slik:
Tiha dolina

Megla na vrhu

Prazno Kržišče

Pogled s Kržišča na Krvavec
Nazaj na vrh
bobo
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 05, 2008 10:51 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 12:22

Sam sem ponavadi pri spodnji postaji med 7:30 in 7:45, pa se še v nikoli nisem s ski-busom peljal. Včasih je treba parkirat bolj na sredini ta velikega parkirišča pod gondolo, a ni pretirane sile. Res pa je tudi, da že zelo dolgo nisem bil gor za vikend.
Nazaj na vrh
Rotty
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 05, 2008 11:57 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Nov 2005 17:08
Kraj: Črnuče

Lepe slike! V četrtek pade dopust! Za vrsto pa ne vem..nekako mi ne rata pred 10.30 pripeljat se do parkirišč. Takrat se pa ponavadi pr Jenkovi lipi parkira
Nazaj na vrh
Mazyk
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 06, 2008 12:36 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Jan 2007 17:28

js tudi v četrtek nameravam it gor. bomo vidli kok bo upajmo na najboljš
Nazaj na vrh
brad
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 06, 2008 12:34 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Dec 2005 11:51

Se mi zdi, da bo v četrtek že kar gužva gor. Jst tud grem.
Nazaj na vrh
whistler
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 06, 2008 5:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Sep 2006 10:09

brad je napisal/a:
Se mi zdi, da bo v četrtek že kar gužva gor.

Pa kranjska gimnazija ima (imamo) športni dan.
luky
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 06, 2008 5:37 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 22:31

ekonomska tud
Nazaj na vrh
hrošč
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 06, 2008 6:43 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sob Okt 2007 9:43

Danes je bilo gor super. Ljudi primerno sredini tedna, naraven sneg, ki pa se je proti koncu dneva ojuzil pod 6sedo in na zvohu, zato so ratali kupi. Ostale proge (sploh crne) so pa ostale do konca super. Vreme vglavnem soncno, samo na vrhu obcasno malo vetra.
Nazaj na vrh
_nyc_
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 06, 2008 7:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Ned Nov 2007 0:48
Kraj: kranj

luky je napisal/a:
ekonomska tud

a niste mel ekonomska učerej?.al je blo to ekonomski tehnik?
sezona 10/11: Molltal 2x. Krvavec 64x. Kranjska gora 4x
sezona 11/12: kaprun 2x, Krvavec 79x
12/13: Krvavec 110x, Rogla 1x
Nazaj na vrh
andrej777
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 06, 2008 7:23 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 16:35

Danes bi gor na popoldanski. Lepo je smučat po naravnem snegu in ne po umetnem. Ne veš kaj zamujaš dokler ne vidiš razlike. Presenetilo me je veliko št. avtomobilov v dolini (poprakriranih še nekaj parkirišč nižje) a gužve na progah nobene.

Nabordal sem se fino, sneg južen samo spodaj, zahtevnejše proge pa zakon vse do četrte ure.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 36, 37, 38  Naslednja Stran 24 od 38

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2007/2008
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net