Avtor |
Sporočilo
|
Marvin |
Objavljeno: Pet Jan 25, 2008 11:48 am Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sre Okt 2006 12:28 Prispevkov: 389
|
kkiki je napisal/a: | sem bil včeraj na nočni ( četrtek )..pa je blo dobr edin mal me je motil da so topi delal direkt na smučišče tko da je biu ceuc in si loh padu č si pršu hitr.....pa tut velik kamnov je blo. |
Bil tudi včeraj gor in nobenga (NOBENGA!!!) kamna nisem videl
Glede kupov in topov, ni fajn ampak sneg rabmo in če znaš te pač ne vrže. _________________ ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dolenc |
Objavljeno: Pet Jan 25, 2008 2:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 15:29 Prispevkov: 762 Kraj: Stari vrh
|
Tut jaz sem bil včeraj gor in kamnov sigurno ni bilo. Še zadnji dan odjuge, ko je bilo najbolj kritično več kot par rjavih lis ni bilo. _________________ www.tdstarivrh.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kkiki |
Objavljeno: Pet Jan 25, 2008 8:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 22:46 Prispevkov: 100
|
Kot prvo na ceuc se glih nism jeziu ker nism padu ampak mi je use šlo v obraz k sm se z 6-sedo gor pelov. Kamni so pa 100% bili ker sm se ustavljal in jih metov s sred smučišča h kraj. _________________ Keep on snowboarding and drumming |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lenko |
Objavljeno: Pet Jan 25, 2008 8:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34 Prispevkov: 3282
|
To so bile le vejice od drevis ki so popadale iz dreves ker je veter pihal |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dolenc |
Objavljeno: Sob Jan 26, 2008 3:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

|
Danes dopoldne ena najboljših smuk na Starem vrhu letos. Proge so brez problema zdržale do 12h, ljudi ni bilo preveč, sneg pa je bil res zakon. Pa še vreme brez oblačka... _________________ www.tdstarivrh.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SMUČAR (KOPE) |
Objavljeno: Sob Jan 26, 2008 9:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Tor Jun 2006 11:28 Prispevkov: 385
|
Kakšni kamni neki, jaz sem bil včeraj gor, kljub temu, da ni veliko snega, so bile proge super urejene, le na trasi vlečnice Kopa, je že malce kritično, a še vedno za silo prevozno, upajmo da ga čimprej zapade ene pol metra, ker je pogled na vlečnico Stari vrh in Valentin res žalosten , sicer pa naj več pokažejo slike
Zamet pri izstopu iz srednje postaje vlečnice Kopa
Umetna zimska idila
Zgornja postaja šestsedežnice Stari vrh
Storžič- 2132 m.n.v.
vlečnica Valentin brez snega
Levo Storžič, desno Kočna in Grintovec(slikano z zgornje postaje Valentina)
Popoldne se je postopno zjasnilo, ob 16.00, ko se je smuka končala pa je bilo že skoraj brez oblačka
Slikano s terase pri koči
Skratka smuka je bila, kot sem že dejal odlična, pa tudi premrzlo ni bilo , upam pa, da se bo februarja malce obrnilo zimi v prid, da bosta pričeli obratovati še vlečnici Stari vrh in Valentin, saj če bo tako, nameravam letos priti še enkrat gor, ker mi je Stari vrh res zakon, iz Velenja pa do gor imam pa 110 km, prednost v tem pa je, da se mi ni treba zopet nazaj vozit, ker imam v Tržiču stare starše  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
t600 |
Objavljeno: Ned Jan 27, 2008 12:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Dec 2007 23:44 Prispevkov: 20
|
Včeraj na nočni je bilo glede na pogoje dokaj solidno, imam pa eno vprašanje, zakaj niso bile osvetlene še vzporedne proge, in kdaj so če sploh so? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dolenc |
Objavljeno: Ned Jan 27, 2008 5:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

|
Osvetljene so ko je veliko ljudi in posledično več na progah. _________________ www.tdstarivrh.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
t600 |
Objavljeno: Ned Jan 27, 2008 9:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Dec 2007 23:44 Prispevkov: 20
|
Meni se je včeraj zdelo veliko ljudi, in na smučišču je bila na trenutke zelo velika gneča. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dolenc |
Objavljeno: Ned Jan 27, 2008 10:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

|
No načeloma je tako. Včeraj pa na nočni nisem bil. Kdaj bi bilo kar potrebno da bi vse odprli. _________________ www.tdstarivrh.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
npeter1 |
Objavljeno: Ned Jan 27, 2008 11:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Nov 2007 0:15 Prispevkov: 39 Kraj: Javorje
|
glede odpiranja teh vzporednih prog je pomojem da tako: Izgleda da ni čassa, da bi poratrakirali vse proge. Če poratrakirajo titi dve progi tik pre šesto uro potem proga nič ne zmrzne in se jim dejansko ne izplača! Ampak to je samo moje mnenje! Tako se men zdi. _________________ Ještinuc "Smučanje je svetovna uživancija" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kkiki |
Objavljeno: Ned Jan 27, 2008 11:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 22:46 Prispevkov: 100
|
sm biu donc na nočni in tut nista bile vzporedne proge odprte. ljudi zmerno mal. sneg pa nekje med južnakom in severnim. za bordat je bilo u redu sam za smučat pa pomoje mal teži, ampak nism strovkonjak ( bordam ).. _________________ Keep on snowboarding and drumming |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
hrošč |
Objavljeno: Ned Jan 27, 2008 11:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sob Okt 2007 9:43 Prispevkov: 494
|
Eno vprasanje..kako je s snegom zdej glede na to kaksna odjuga je? Nameravam v sredo gor pa me zanima, kaksne so razmere, ce imajo se kaj rezerve ob progah?  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
STEFE |
Objavljeno: Pon Jan 28, 2008 6:58 am Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Nov 2007 7:09 Prispevkov: 124 Kraj: Zapreval
|
npeter1 je napisal/a: | glede odpiranja teh vzporednih prog je pomojem da tako: Izgleda da ni čassa, da bi poratrakirali vse proge. Če poratrakirajo titi dve progi tik pre šesto uro potem proga nič ne zmrzne in se jim dejansko ne izplača! Ampak to je samo moje mnenje! Tako se men zdi. | V teh razmerah in temp je tako _________________ šc iz za ovinka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Špik |
Objavljeno: Pon Jan 28, 2008 5:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14 Prispevkov: 1049
|
Kar solidna smuka, samo sneg opazno pobira (kamenja niti ni, mogoče se je malo odprlo le v spodnjem delu na prehodu iz stare na na novo progo - strmina pod sedežnico, kjer pa čakata dva topova na mraz). Občutek sem imelj kot na smučanju konec marca... Zjutraj trdo, vendar ne ledeno, sneg čisto spomladanski, kot zmlet led. Okoli poldneva se ja na žalost skrilo sonce. Zaključek smuke pa v koči pri zgornji postaji, trebušček zadovoljen, ušesa pa malo manj (preveč in prenaglas turbo angelov, atomskih haromnikarjev in njim podobnih....)
Drugače pa po 20dneh smučarskega posta odličen dan... _________________ Malo tu, malo tam... samo da smo na snegu :-) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|