Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2007/2008

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 36, 37, 38  Naslednja
 Krvavec - aktualne informacije 2007/2008 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
luky
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 27, 2008 3:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 22:31

valda če je pa folk
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dolenc
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 27, 2008 5:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 15:29
Kraj: Stari vrh

Baje danes ni delal zaradi vetra. Sem slišal na Starem vrhu ker jih je veliko od tam pršlo. Ve kdo kaj več?
hrošč
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 27, 2008 6:59 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sob Okt 2007 9:43

Tole je napisal uporabnik neurje na ZEVS forumu:

Citiram:
evo lep pozdrav od mene sem se pravkar vrnil z krvavca --

-- neverjetno kaj je to delal veter skoda samo ker s seboj nisem vzel aneometra --

-- sunki taki da nisi mogel niti stati kaj sele da bi se pojal po strminah okoli 9.30 so smucisce zaprli tja do 13 ure ko se je veter vsaj nekoliko polegel --

--drugace pa res nisem mogel verjeti dobesedno NORO ( glede na to kar je delalo z ljudmi na smucah ko so premagovali veter je bilo kar preko 150 km/h )

se o temperaturah -- start doma -5.4 stopinje
-- ambroz pod krvavcem +1.5 stopinje
-- prihod na krvavec + 7.5 stopinje in veter ,, vmes je bilo tudi +9.0 stopinje

ko se je veter nekoliko umiril pa je vse skupej postalo vodeno in to dobesedno
prihod v dolino in temperatura +.7.6 stopinje
drugace pa soncno vreme z nekaj oblaki na nebu

prav zanimivo deluje ta letosnja zima
Nazaj na vrh
TELSTAR
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 27, 2008 7:11 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Ned Jan 2008 18:47

No danes sem bil v tej sezoni 19-tič na Krvavcu. Pogoji so enkrat boljši, drugič slabši, danes pa je po moji drugi vožnji vozila samo še tiha dolina.
Mislim da je bila ura tam nekje okoli 9h. Žičničar na Gospinci je prijavil, da je konec , da nebo danes nič, torej sem se napotil kar na blagajno z namenon da zamenjam karto za drugič. Nisem bil edini, in gospodična se nas je vseh prav elegantno znebila z odgovorom, da na spodnji postaji dobimo vrnjen denar. No tam pa niso bili enakega mnenja. Najprej mi je bil ponujen 50% dobropis za naslednjič s čimer se seveda nisem strinjal. Naslednji njihov predlog je bil, da smo se z gondolo vendar peljali in da to pač moramo plačat. Po dolgotrajnem pregovarjanju in nekaj težkih besedah so naposled le začeli deliti dopise, da nam na podlagi današnje karte ob priliki ''podarijo'' novo. Zamerim jim pa nekaj. Ko je zgoraj že zdavnaj vse stalo so naivneže še kar pridno vozili z gondolo ( mogoče je čajček in hot-dog zgoraj res boljši kot v dolini ). To kaže na to da nimajo odnosa do strank. Lahko se tako obnašajo, ko skoraj nimamo kam drugam. Če bi bilo drugače, mislim da bi ob takih dogodkih z veseljem dali še eno karto za povrh, da bi obdržali stranko. Sicer v njihovih pogojih poslovanja piše, da taki primeri niso razčog za vračilo denarja ali zamenjavo vozovnic, me pa zelo zanima, kaj bi si o tem mislila zveza potrošnikov in tržna inšpekcija. Kasiranje za storitev, ki se jo spoh ne opravi....??? Ne vem če bi šlo. Razumem, da ne moremo jokat ob okvari samo ene od naprav, ali pa če zaprejo ko si že izkoristil vsaj polovico tistega kar si plačal, ampak če se obrišeš pod nosom takoj ko stopiš iz gondole oni ti pa rečejo šlik šlak, ne to ne more iti tako.
Nazaj na vrh
_nyc_
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 27, 2008 7:14 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Nov 2007 0:48
Kraj: kranj

hrošč je napisal/a:
Zjutraj pogledam na snezni telefon, pa vidim da je skor vse na Krvavcu zaprto Po pogledu na stran od arsota mi je bilo jasno: Krvavec 1740m 3° SZ 13 m/s sunki do 23 m/s

ob pol3 so bli sunki vetra 70m/s.tut čez 90m/s je šlo.k sm meru
sezona 10/11: Molltal 2x. Krvavec 64x. Kranjska gora 4x
sezona 11/12: kaprun 2x, Krvavec 79x
12/13: Krvavec 110x, Rogla 1x
Nazaj na vrh
smitko
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 27, 2008 7:57 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Sob Mar 2006 10:11
Kraj: mb

TELSTAR je napisal/a:
No danes sem bil v tej sezoni 19-tič na Krvavcu. Pogoji so enkrat boljši, drugič slabši, danes pa je po moji drugi vožnji vozila samo še tiha dolina.
Mislim da je bila ura tam nekje okoli 9h. Žičničar na Gospinci je prijavil, da je konec , da nebo danes nič, torej sem se napotil kar na blagajno z namenon da zamenjam karto za drugič. Nisem bil edini, in gospodična se nas je vseh prav elegantno znebila z odgovorom, da na spodnji postaji dobimo vrnjen denar. No tam pa niso bili enakega mnenja. Najprej mi je bil ponujen 50% dobropis za naslednjič s čimer se seveda nisem strinjal. Naslednji njihov predlog je bil, da smo se z gondolo vendar peljali in da to pač moramo plačat. Po dolgotrajnem pregovarjanju in nekaj težkih besedah so naposled le začeli deliti dopise, da nam na podlagi današnje karte ob priliki ''podarijo'' novo. Zamerim jim pa nekaj. Ko je zgoraj že zdavnaj vse stalo so naivneže še kar pridno vozili z gondolo ( mogoče je čajček in hot-dog zgoraj res boljši kot v dolini ). To kaže na to da nimajo odnosa do strank. Lahko se tako obnašajo, ko skoraj nimamo kam drugam. Če bi bilo drugače, mislim da bi ob takih dogodkih z veseljem dali še eno karto za povrh, da bi obdržali stranko. Sicer v njihovih pogojih poslovanja piše, da taki primeri niso razčog za vračilo denarja ali zamenjavo vozovnic, me pa zelo zanima, kaj bi si o tem mislila zveza potrošnikov in tržna inšpekcija. Kasiranje za storitev, ki se jo spoh ne opravi....??? Ne vem če bi šlo. Razumem, da ne moremo jokat ob okvari samo ene od naprav, ali pa če zaprejo ko si že izkoristil vsaj polovico tistega kar si plačal, ampak če se obrišeš pod nosom takoj ko stopiš iz gondole oni ti pa rečejo šlik šlak, ne to ne more iti tako.

maš prav zakaj zeradi višje sile ne zaprejo blagajn
Nazaj na vrh
TheAnswer
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 27, 2008 8:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Nov 2007 14:37

_nyc_ je napisal/a:
hrošč je napisal/a:
Zjutraj pogledam na snezni telefon, pa vidim da je skor vse na Krvavcu zaprto Po pogledu na stran od arsota mi je bilo jasno: Krvavec 1740m 3° SZ 13 m/s sunki do 23 m/s

Sploh veš koliko je 90m/s ?

Pomoje si ti rahlo zamenjal m/s in km/h.
Nazaj na vrh
andro_
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 27, 2008 8:56 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Feb 2006 20:39

90 m/s = 324 km/h
Nemogoče!
Stari vrh 1x
Rudno 1x
Bad Kleinkirchheim1x
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
_nyc_
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 27, 2008 9:04 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

TheAnswer je napisal/a:
_nyc_ je napisal/a:
hrošč je napisal/a:

Sploh veš koliko je 90m/s ?

Pomoje si ti rahlo zamenjal m/s in km/h.

ja sm res zamenov ja.no narobe sm pretvoru.k je na tisti naprvavi je blo v m/s.po sm pa pozabu napisat km/h.blo je od 25-35(na čas tudi već)m/s

k sm se pa z njivcam pelov so pa šli stoli levo pa desno.sam tm k bi mogl bit jih ni blo.
Nazaj na vrh
tomi
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 27, 2008 9:31 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pet Mar 2006 22:18
Kraj: Jesenice

andro_ je napisal/a:
90 m/s = 324 km/h
Nemogoče!

Ni tako zelo nemogoče! Danes so na Goldecku nad Spittalom izmerili 263km/h
Nazaj na vrh
andro_
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 27, 2008 10:00 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Feb 2006 20:39

@tomi
1. Med tema ciframa ni tako majhna razlika
2. Slovenija je Slovenija
Stari vrh 1x
Rudno 1x
Bad Kleinkirchheim1x
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
marko
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 28, 2008 5:29 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Kraj: Ljubljana

No, da ne bomo samo negtativno. V soboto je bila pa na Krvavcu krasna smuka. Ljudi kar nekaj, proge dobre in so kar dobro zdržale, kamnov nobenih. Zanimivo je bilo to, da je bilo zunaj urejenih smučišč bolj trdo kot na smučišču. Popustilo ni niti do 16:00.

Edino, kar bi jim zameril je to, da ni nobenega reda spodaj pri dostopni žičnici. Čakali smo sicer samo kakih 10 minut, vendar v neki čudni prerivajoči gneči, ki lahko privede tudi do česa hujšega. Redarja pa tam nobenega, oziroma brez idej, kako narediti red. podobno na parkirišču. Spomnim se, kako so na Katschbergu redarji na 10 cm natančno parkirali avtomobile, dolge skupaj, kratke posebej. Tukaj mobenega ne briga, če eden parkira počez namesto podolgem, če so vmes prazna mesta itd. Zdi se mi, da so parkirišča izkoriščena manj kot 80%-no.
Nazaj na vrh
Leopold
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 28, 2008 8:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28
Kraj: Mengeš

Snowpark na Krvavcu (ne vem če je že bla objava).
_nyc_
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 28, 2008 8:09 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Leopold je napisal/a:
Snowpark na Krvavcu (ne vem če je že bla objava).

objave še mislm da ni blo.sm se že furou.sam men je blo bl ušeć k je blo učasih tm pri progi žeton
Nazaj na vrh
mariborcan
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 28, 2008 9:04 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 3:45
Kraj: Maribor

Je bil kdo mogoče danes gori? Kakšne so kaj razmere? Razmišljam, da bi šel kaj pogledat gor, ampak me malo skrbi, da ojužen sneg od prejšnjega dne zmrzne in je potem dopoldne sam led, to pa nimam rad...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 36, 37, 38  Naslednja Stran 23 od 38

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2007/2008
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net