Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Kanin » Kanin - aktualne informacije

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 39, 40, 41  Naslednja
 Kanin - aktualne informacije « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
andrej777
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 20, 2008 3:19 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 16:35

Špik je napisal/a:
Pa saj ni tako hudo, iz Lj mi je osebno skoraj vseeno če grem recimo na Vogel ali Kanin...

No meni se pa vseno zdi 80 km občutno manj kot pa 130 km. Da ne govorimo kakšna je cesta od Trbiža čez Predel do Bovca. Pa še da že do lj rabim skoraj eno uro.

Sem bil že nekajkrat na Kaninu pa kakorkoli obrneš rabim do tja 3 ure.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Špik
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 20, 2008 12:27 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec
Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14

andrej777 je napisal/a:

Potem pa ne hodiva na isti Kanin. Lj - KrG manj kot ura, KrG - Predel - Bovec manj kot ura... Vsekakopr pa to niso tri ure. Do Spodnje postaja nehalke za Vogel pa je vsj 1h20.. Meni osebno pač to ne predstavlja tako velike razlike ko sem že enkrat v avtu.
andrej777
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 20, 2008 12:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 16:35

Špik je napisal/a:
andrej777 je napisal/a:

Potem pa ne hodiva na isti Kanin. Lj - KrG manj kot ura, KrG - Predel - Bovec manj kot ura... Vsekakopr pa to niso tri ure. Do Spodnje postaja nehalke za Vogel pa je vsj 1h20.. Meni osebno pač to ne predstavlja tako velike razlike ko sem že enkrat v avtu.

Če bi dobro prebral moj post bi videl da sem napisal da imam že do Lj slabu uro.

Zdaj pa daj skupaj, mojo slabo uro+ slabo uro do kr. gore+ slabo uro do bovca pa en postanek in pride točno 3 ure. Pa se morm kr dobro pelat da znese.

Da danes nisem šel na Vogel mi pa že ni nč žal. 8 stopinj pa še gužva je
Nazaj na vrh
Špik
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 20, 2008 12:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec
Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14

Ampak razlika med Kaninom in Voglom ostaja še naprej enaka... Tisto da imaš uro do Lj pa sem res spregledal.
samokham
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 20, 2008 1:20 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Maj 2007 11:47

Newem sam mi oz jest rabm do 2h do Kanina in to je to. Edin kdr grem čez Vršič, da vidm kakšne so snežne razmere za turno, traja ene pol ure dlje, sam zarad časa, se večinoma vračam čez Vršič.
KtMw
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 21, 2008 6:25 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Jan 2007 11:24
Kraj: Sežana

zivjo,
a kdo ve, koliko je snega od C do B postaje?
je mozno po krnici dol?
ko B postaja je na enih 950m, kar je precej nizko za sneg.
A velik graben je še zaprt zarad nevarnosti plazov?
LP
Nazaj na vrh
Jan
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 22, 2008 9:41 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Nov 2005 19:44
Kraj: Ljubljana

Sneg je v soboto še ležal na cesti po kateri prideš iz Krnice. Do C postaje je pa 1m+ snega, pod to postajo pa ga hitro zmanjka. Večje količine - 40-50 cm so ležale od stebra cca. 1400. Iz Krnice bi bil kar lep sprehod do B postaje.
t600
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 22, 2008 12:09 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Dec 2007 23:44

A mogoče kdo ve, zakaj na Kaninu ob snežnih padavinah rabijo 2-3 (ali celo kak dan več), da uredijo vse proge.
Nazaj na vrh
hrošč
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 22, 2008 12:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sob Okt 2007 9:43

Glede na to, koliko snega je zapadlo, predvidevam da zaradi plazov, ki jih morajo sproziti. Je rekel nekdo iz bovca v prejsnjih dneh na enem forumu, da so se slisale detoancije iz kanina.
Nazaj na vrh
snela
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 22, 2008 1:33 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Dec 2007 18:32
Kraj: Ljubljana

Mogoce zato, ker je velik snega pa ce ne naredis prav so progre zanic.

Bi rad videl kako zratrakirajo kak Krvavec al pa kako drugo smucisce ce zapade 2m
SMUČAR (KOPE)
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 22, 2008 2:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Tor Jun 2006 11:28

hrošč je napisal/a:
Glede na to, koliko snega je zapadlo, predvidevam da zaradi plazov, ki jih morajo sproziti. Je rekel nekdo iz bovca v prejsnjih dneh na enem forumu, da so se slisale detoancije iz kanina.

Pihe iz ZEVS foruma je to rekel ja
Nazaj na vrh
hrošč
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 22, 2008 2:42 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sob Okt 2007 9:43

Pihe je bil ja
Nazaj na vrh
t600
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 22, 2008 5:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Dec 2007 23:44

Pomoje za proženje plazov ne rabijo 2 dneva, kar se pa poteptanosti prog tiče, je pa povsod prvi dan po sneženju kmalu razrito, tako da to ne bi smel biti vzrok za odprtje vseh prog imajo pa tudi zadostno število teptalcev glede na velikost smučišča. Ob velikem obisku se na smučišču kot je Kanin in ob odprtju samo ene proge (Skripi) kar hitro nabere gneca na smuciscu, posledicno pa tudi slabse stanje na progi. Ob odprtju vseh prog bi se smučarji porazgubili po smučišču.
Nazaj na vrh
padalec
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 23, 2008 4:27 pm    Naslov sporočila: Za vikend Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pet Jan 2008 17:56

Kako je kej situacija za vikend na Kaninu. Kaj je precej gneče al se da nasmučat... Koliko se čaka na žičnicah???

Hvala
Nazaj na vrh
jazbec
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 23, 2008 5:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Jan 2007 10:18
Kraj: kobarid

Za vikend situacija na Kaninu:
- sneg je - bo odličen
- vreme bo
- če si dovolj zgoden se boš nasmučal
- če boš okol poldne izkuristu ko gredo ostali boš tud se nasmučal
- bo pa delalo vse - če nebo vetra

Danes je bilo lepo - edin veter je kasnej mal ponagajal...kaj čmo - to je visokogorje

Ne me sili na smučke, ker sem trmast! Ko bom star vam bom že pokazal kako smo smučali nekoč!!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 39, 40, 41  Naslednja Stran 16 od 41

Kazalo po Smucisca.net forumu » Kanin » Kanin - aktualne informacije
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net