Avtor |
Sporočilo
|
drago.spik |
Objavljeno: Pet Jan 11, 2008 10:45 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Dec 2007 20:50 Prispevkov: 9
|
[quote="kkiki"]Drago.spik jaz proti smučišču nimam nič ( nevem ke si to pobral )..ampak me skrbi ker veliko pada dež. Če ne veš kaj je razlika v tem, je pa to tvoj problem. Ali slučajno veste kdaj se odpre proga čez most?[/quote]
Ja pomotoma sem odgovarjal tebi. Pa kaj . Bo že bolje. Proga čez most pa seveda obratuje in je enkratna. Takšna smuka kakor je bila včeraj čez dan je pa zakon. Popolnoma jasno vreme, trd sneg a ne leden. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
merto |
Objavljeno: Pet Jan 11, 2008 5:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Dec 2006 14:52 Prispevkov: 32 Kraj: gorenjska
|
Če kdo ne ve: danes (petek) nočna smuka odpade zaradi slabega vremena. Tko piše na spletni strani. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
viharnik1 |
Objavljeno: Pet Jan 11, 2008 8:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Jan 2007 12:27 Prispevkov: 50 Kraj: Ljubljana
|
Žal se utegne zgoditi, da smuka na Starem Vrhu odpade za cel januar.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
luky |
Objavljeno: Pet Jan 11, 2008 9:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 22:31 Prispevkov: 566
|
viharnik1 je napisal/a: | Žal se utegne zgoditi, da smuka na Starem Vrhu odpade za cel januar.  |
iz katerih razlogov, a je tolk malo snega da ga bo tale dž tolk pobral? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Špik |
Objavljeno: Pet Jan 11, 2008 9:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14 Prispevkov: 1048
|
Pa ne bit tko črnogledi, če imajo res kaj snega "spravljenega" ne bo tako hitro panike. Pa umetni tudi ne zgine tako hitro kot naravni... Huje kot pa dež bi bila kakšna ekstremna otoplitev s toplim vetrom po pobočju. _________________ Malo tu, malo tam... samo da smo na snegu :-) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
npeter1 |
Objavljeno: Pet Jan 11, 2008 11:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Nov 2007 0:15 Prispevkov: 39 Kraj: Javorje
|
Vglavnem jst bi sam tolk reku, de mi je tale dež zasral že dva vikenda in nisem že cel teden nič smučal! Z vsem kletvicam ke je možn bi preklel tale dež...saj je vendarle zima, ne pa jesen....  _________________ Ještinuc "Smučanje je svetovna uživancija" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
STEFE |
Objavljeno: Sob Jan 12, 2008 7:09 am Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Nov 2007 7:09 Prispevkov: 124 Kraj: Zapreval
|
kkiki je napisal/a: | Drago.spik jaz proti smučišču nimam nič ( nevem ke si to pobral )..ampak me skrbi ker veliko pada dež. Če ne veš kaj je razlika v tem, je pa to tvoj problem. Ali slučajno veste kdaj se odpre proga čez most? |
proga čez most je odprta že kar nekaj časa mislim da od 7.1 _________________ šc iz za ovinka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kkiki |
Objavljeno: Sob Jan 12, 2008 10:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 22:46 Prispevkov: 100
|
A kdo kaj ve...bo jutri odprto in kakšno bo vreme? _________________ Keep on snowboarding and drumming |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kkiki |
Objavljeno: Sob Jan 12, 2008 10:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 22:46 Prispevkov: 100
|
Špik je napisal/a: | Huje kot pa dež bi bila kakšna ekstremna otoplitev s toplim vetrom po pobočju. | Drgač so napovedane ene otoplitve...tudi do + 10 stopinj. Na žalost  _________________ Keep on snowboarding and drumming |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
npeter1 |
Objavljeno: Tor Jan 15, 2008 10:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Nov 2007 0:15 Prispevkov: 39 Kraj: Javorje
|
Ravnokar prišel z nočne. Ljudi je bilo zelo malo, proga pa je bila takšna kot si jo lahko predstavlate v pomladanskidh dneh(tm nek sred marca) Pač dež je veliko uničil. Ampak me je presenetilo to, da imajo povsod kar veliko snega. ni rjavih ploskev, mogoče se najdeta dve, ampak snega imjo še dosti tudi ob progi, saj kupi snega še kr čakajo da jih porinejo na progo. tko da bo pomojem še kar nekaj časa obratovalo. Upajmo da do takrat ko ga malo zapade. _________________ Ještinuc "Smučanje je svetovna uživancija" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dolenc |
Objavljeno: Tor Jan 15, 2008 10:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 15:29 Prispevkov: 762 Kraj: Stari vrh
|
Poleg zgoraj zapisanega še to da so res naredili ogromno snega saj ga je še zmeraj dovolj. Je pa pač moker, sam je pa proga tolk bolj prazna. Videl sem tudi novo vego, pa od tehcno alpina je en delal redni servis al neki takga. Je pa snowboard park tut uštiman. _________________ www.tdstarivrh.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mungo |
Objavljeno: Tor Jan 15, 2008 10:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Dec 2006 16:10 Prispevkov: 163
|
Ej Dolenc, a so bordpark kej poratrakiral, pa kok je snega pobral, a so objekti lepo poštimani a bo treba kj popravlat? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
STEFE |
Objavljeno: Sre Jan 16, 2008 7:04 am Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Nov 2007 7:09 Prispevkov: 124 Kraj: Zapreval
|
dolenc je napisal/a: | Poleg zgoraj zapisanega še to da so res naredili ogromno snega saj ga je še zmeraj dovolj. Je pa pač moker, sam je pa proga tolk bolj prazna. Videl sem tudi novo vego, pa od tehcno alpina je en delal redni servis al neki takga. Je pa snowboard park tut uštiman. | Vega je prišla na testiranje drugače pa smo včeraj popravili vse napake na TA-ih , da so pripravljeni za naslednji teden ko kaže na ohladitev.Drugače pa sneg še drži imamo še nekaj zalog tako da bomo zdržali do ohladitve ,ki pride kot kaže v torek ali sredo potem pa s polno paro, vode polno,topovi vsi ok + VEGA.  _________________ šc iz za ovinka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ledenko |
Objavljeno: Sre Jan 16, 2008 8:49 am Naslov sporočila: |
|
|
Mojster zasneževanja

Pridružen/-a: Pet Okt 2005 22:49 Prispevkov: 1945
|
STEFE je napisal/a: | Poleg zgoraj zapisanega še to da so res naredili ogromno snega saj ga je še zmeraj dovolj. Drugače pa sneg še drži imamo še nekaj zalog tako da bomo zdržali do ohladitve |
Zadnji december je bil eden najboljših v zadnjih desetih letih kar se tiče zasneževanja! Nekih ekstra nizkih temperatur sicer ni bilo, je pa dolgo držalo dovolj ugodne temperature. Kdor je te pogoje izkoristil krementi le zaradi slabega vremena ob vikendih, zaradi snega praviloma ne, ker ga je izdelal v izobilju.
Torej je zaenkrat tale sezona glede snega ali pogojev za zasneževanje odlična! Manjka le lepo vreme ob vikendih. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dolenc |
Objavljeno: Sre Jan 16, 2008 3:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 15:29 Prispevkov: 762 Kraj: Stari vrh
|
@munger: Poratrakirano sicer ni bilo raili so bili postavljeni, sam jst sm skakal samo čez skakalnico ki je zame (smučam) zelo vredu saj res pristaneš v breg. Če se pa čez raile da vozit pa ne vem ker ne bordam. So pa eni bordarji skakal tut, tako da se da. _________________ www.tdstarivrh.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|