Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Italija » Alta Badia, Arabba, Val Gardena

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 48, 49, 50  Naslednja
 Alta Badia, Arabba, Val Gardena « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 08, 2008 3:41 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32
Kraj: sun city

Tico je napisal/a:
Živjo!
Zanima me, če je bil kdo v Val Gardeni letos januarju, ker se konec tedna z druščino odpravljamo ravno tja, pa me zanima kakšne so kaj razmere (zasledil sem, da je pred dvemi dnevi zapadlo 10 cm powderja).
Hvala za odgovore ...
Teh 10 je ravno tako kot nič.Je pa lapo, če je na drevesih sneg. Drugače se pa ni za bat, saj imajo vse umetno zasneženo....Lepo smuko želim....
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
miroko
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 08, 2008 11:12 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pet Mar 2006 22:32

Nekateri hvalite progo Gran Risa.Kaj je tam fajn?Meni je ena "grših" prog v Dolomitih.Proga je v senci,strma,stranski naklon, zdrsano ker je strmo.
Nazaj na vrh
Lux
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 08, 2008 11:33 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Pet Dec 2004 0:06
Kraj: Mozirje

...ampak vseeno paše, ko celo 'tišiš na polno', da na koncu noge pečejo...

Užitki posebne vrste... Tako kot mi recimo ob koncu dneva 'paše' smuk po gozdni progi ob vlečnici Crep de Mont med Boe-jem in Pralongio.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
marko
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 09, 2008 12:24 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Kraj: Ljubljana

Nekaterim so nam pač všeč proge, ki niso zbuldožerirane v povsem ravne avtoceste. Poleg tega je Gran Risa še vedno nekakšen pojem, saj je včasih veljala za eno najtežjih prog in so se po njej upali spustiti le najboljši smučarji. Meni je sicer v bližini nekaj prog ljubših (Porta Vescovo, Seceda), a mi je tudi ta kar všeč in to obe progi.
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 09, 2008 1:14 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

miroko je napisal/a:
Nekateri hvalite progo Gran Risa.Kaj je tam fajn?Meni je ena "grših" prog v Dolomitih.Proga je v senci,strma,stranski naklon, zdrsano ker je strmo.

Na njej preizkušaš samega sebe.....in na koncu vidiš, da več kot 10 zavojev na polno enostavno ne zmoreš......Fajn? Najbolj fajn je, ko ti v zavoju sneg šprica po riti......e to je fajn....
Nazaj na vrh
Tico
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 09, 2008 9:42 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Nov 2007 13:48
Kraj: Radomlje

Glede na to, da še nisem bil v Val Gardeni in da se ne bom že prvi dan preveč lovil, me zanima kje se splača smučati prvi dan? Kupil mom SuperSki pass tako da bi prosil za info kje kupiti karto pustiti avto in se dvigniti na smučišče? Se že v naprej zahvaljujem za odgovore!
Nazaj na vrh
samokham
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 09, 2008 9:46 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Maj 2007 11:47

Res je dobra proga, sam mal teško karvaš tm. Je pa zahteva, sam jest mam rad teške strme proge pa še kkšn kucl ves, da morš fajn gibat.
Tomaž
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 10, 2008 10:50 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Okt 2005 9:54
Kraj: moste

Tico je napisal/a:
Glede na to, da še nisem bil v Val Gardeni in da se ne bom že prvi dan preveč lovil, me zanima kje se splača smučati prvi dan? Kupil mom SuperSki pass tako da bi prosil za info kje kupiti karto pustiti avto in se dvigniti na smučišče? Se že v naprej zahvaljujem za odgovore!
Mi smo bili lani prvič v Gardeni in bili očarani nad Ortiseiem.Res lepo urejen kraj s pičlim številom brezplačnih parkirišč.Karte kupiš v središču kraja,ne moreš zgrešit.V neposredni bližini je tunel,kjer te tekoče stopnice pripeljejo do kabinke,ki pelje na Secedo(s progo v dolino-odlična).Pet minut hoje iz središča pa se dviguje kabinka na Seiser Alm,kjer so proge družinske.Povsod pa se plačuje parkirnina,baje po celi dolini!
Lp Tomaž
Bronco
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 10, 2008 11:29 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 11:31
Kraj: Maribor

Tomaž je napisal/a:
Mi smo bili lani prvič v Gardeni in bili očarani nad Ortiseiem.Res lepo urejen kraj s pičlim številom brezplačnih parkirišč.Karte kupiš v središču kraja,ne moreš zgrešit.V neposredni bližini je tunel,kjer te tekoče stopnice pripeljejo do kabinke,ki pelje na Secedo(s progo v dolino-odlična).Pet minut hoje iz središča pa se dviguje kabinka na Seiser Alm,kjer so proge družinske.Povsod pa se plačuje parkirnina,baje po celi dolini!
Lp Tomaž

Mi pa se ravno 19.1. odpravljamo v Val Gardeno v Ortisei. Praviš, da vam je bilo tam všeč? Še mogoče kak nasvet, izkušnja, ki bi nam utegnila priti prav? Kako je kaj poskrbljeno za najmlajše? Urejenost prog? Koliko znaša parkirnina na dan? Cene na splošno (hrana, pijača)? Hvala za odgovore in lep pozdrav
Nazaj na vrh
marko
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 10, 2008 2:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Kraj: Ljubljana

Čisto povsod pa tudi ni treba plačevati parkirišč. Pod nihalko za Seiser Alm je bilo zanesljivo zastonj. Čisto na koncu doline je manjše parkirišče, ki pa se hitro napolni. Če se prav spomnim pa tudi v cilju WC veleslalomske proge nismo plačevali (nisem siguren).
Nazaj na vrh
Tomaž
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 11, 2008 12:37 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Okt 2005 9:54
Kraj: moste

Bronco je napisal/a:
Tomaž je napisal/a:
Lp Tomaž

Mi pa se ravno 19.1. odpravljamo v Val Gardeno v Ortisei. Praviš, da vam je bilo tam všeč? Še mogoče kak nasvet, izkušnja, ki bi nam utegnila priti prav? Kako je kaj poskrbljeno za najmlajše? Urejenost prog? Koliko znaša parkirnina na dan? Cene na splošno (hrana, pijača)? Hvala za odgovore in lep pozdrav
Tudi mi smo 19.1.2008 v Ortiseiu.Za otroke imajo urejeno progo na planini Seiser Alm,takoj pod gondolo.Kolk pride parkirnina ne vem,ker imamo mi vse pri roki in vse opravimo peš.V trgovini je vse v glavnem dražje kot pri nas,pizza pa je približno toliko kot v Olivi v Lj. Poslal sem ti ZS.
skriti
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 12, 2008 7:16 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2007 16:44

Lep pozdrav. Mene pa zanima kam v Italijo je najbolš it na zimski dopust, da lahko izkoristiš največ km prog v sistemu dolomiti superski?

Hvala
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 13, 2008 8:10 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Si si že sam odgovoril, ko si napisal v to temo.......
Nazaj na vrh
skriti
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 13, 2008 10:47 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2007 16:44

Aha torej Sella Ronda Se mi je zdelo.

Grem pa 8.3 za en tedn..za sneg se ni bati ane?
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 13, 2008 11:40 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Nope, trenutno ga je zgoraj 120 cm, v dolini 20 cm....Ko se konča smučarija, vklopijo topove, tako da se ni za bat, da snega ne bi bilo....Grem v soboto v Alta Badio, tako da ti lahko kaj več napišem ob povratku....to bo dovolj hitro, saj greš marca v Dolomite......Še dva koristna linka zate: http://www.altabadia.org/
http://www.dolomitisuperski.com/
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 48, 49, 50  Naslednja Stran 5 od 50

Kazalo po Smucisca.net forumu » Italija » Alta Badia, Arabba, Val Gardena
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net