Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Rogla » Rogla - aktualne informacije

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 27, 28, 29  Naslednja
 Rogla - aktualne informacije « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
AZ
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 14, 2007 4:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2007 4:37

Danes biu gor...blo je kr vredu, pihalo je ko k...., najprej se je še celo neki kazalo sonce, nato pa je začel snežit "na puno". Istočasno so na vseh progah razen Košute strelali sneg tak da neki vroče ravn ni blo. S kolegom sma se po mučnem štamfanju skozi gozd prebila do Mašinžage in poslikala nov park in se še malo pofurala po celcu. Snega je kr dost, kamenja na progah ni. Še slike:

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
AbbaTh^eK
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 14, 2007 7:46 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Dec 2007 19:45

Kako pa kaj cesta za gor, jo redno plužijo? Jutri imamo seminar, pa me zanima, če je treba kake verige?
Nazaj na vrh
AZ
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 14, 2007 10:47 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2007 4:37

Ja dans je bla čist vredu splužena. Kak bo pa jutr pa ne vem, ampak če bo celo noč tak snežil, kot je dons ko smo šli domov, potem bo sigurn mal slabša. Sam pomoje bo šlo. Če hočeš pa čist točno vedet pa najbolš da zjutri gor v hotel pokličeš.
Nazaj na vrh
Tadej
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 14, 2007 11:18 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2007 15:19

Lepe slikce zelo! V ponedeljek se odpravljamo s kolegi gor... Po slikah sodeč bojo pognali do ponedeljka vse proge razen jurgovega pomoje...
Nazaj na vrh
Tadej
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 17, 2007 8:49 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2007 15:19

Torej...Pravkar sem prispel z Rogle...Spet sem doživel svojevrstno katastrofo. Snežilo je in je bilo na steptani progi še cca. 3-4 cm novozapadlega snega. Za moje pojme zelo mehko. Cena 26? za celodnevno karto se mi zdi zelo pretirana. Obratovale pa so: Planja, Košuta, Mašinžaga(samo ena naprava in ne obe) in pa ena stran Ostruščice tista bolj položna. Kar se tiče pa samih prog je pa najbolj urejena Košuta ostalo se še vse bolj ali manj pripravlja na sezono. Na vsakih nekaj metrov topovi, ki naredijo vseskupaj zelo megleno ob vetru ki raznaša droben umetni sneg. Tudi ogromnih kupov umetnega snega ne primanjkuje(zelo moteča zadeva)
Ljudi pa danes ni bilo veliko. Cesta pa zasnežena ampak še zmeraj lepo prevozna.

P.s: Slike bom nalimal ko bom imel malo več časa.
Nazaj na vrh
streif
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 21, 2007 9:39 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Dec 2007 13:40
Kraj: pod Strmcem

Danes bil gor, snega dovolj, proge zrhitane, odprte vse proge. Edino na Jurgovem že okrog 11.30 ure kar precej naritega snega, drugače OK.
Nazaj na vrh
Frenk
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 8:02 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Sep 2005 21:52
Kraj: Šoštanj

V soboto odlično, nobene gužve, v nedeljo pa več ljudi.
Proge dobre, zlast ob vlečnici Jurgovo.
LP Frenk
Nazaj na vrh
silvestre
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 11:20 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Dec 2006 20:06

Kdorkoli o snowparku? Raili postavljeni? Pipe spimpan? Park odprt? Kdo rihta? Sestra nedolžna? da ne?
Frenk
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 12:09 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Sep 2005 21:52
Kraj: Šoštanj

Ne spoznam se najbolj na to, ampar pipe še ni zglajen, raili so postavljeni, spodnja velika skakalnica se še ureja (ratraki delajo). Kolega border je rekel, da tisti ki bo skakal bo moral imeti "jajca".

LP Frenk
Nazaj na vrh
mirkuma
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 31, 2007 10:39 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Ned Dec 2006 19:43

Včeraj v nedeljo bil na Rogli. Začel smučati ob 8:45 na Košuti, potem na Mašinžagi in Jurgovem ter po 12h nazaj na Košuti in Jasi. Ob 13:30 sem končal, ker sem že čutil utrujenost nog, prav tako pa so se začele pojavljati čakalne vrste. Gužva do 13:30 tako tako, čakanja največ do 2-3 minute. Vseeno lep dan in dobra smuka.

Mašinžaga ima nekaj kamenčkov, Jurgovo zdrži nekje do 11h potem pa je preveč razrito..je tudi nekaj ledenih ploskev. Košuta in Jasa brezhibni!

Opazil sem da se na Jurgovem smuča veliko slabših smučarjev z zelo slabo kontrolo, rekel bi da kar 40% vseh na Jurgovem. Kar se zelo dobro opazi ko nastanejo kupi in se odkrijejo trde plošče. Padcev in nevarnih izletov tik mimo drugih smučarjev je ogromno. Čemu tako mi ni znano. Zakaj rine nekdo na Jurgovo, če še na Mašinžagi ne smuča s polno kontolo? Ni problem v tem da takšni smučarji ne smučajo pravilno v karving tehniki ali na oko lepo, problem je v tem da smučajo prehitro in brez kontrole. Na prste ene roke bi lahko preštel smučarje, ki sicer niso dobri smučarji a so smučali po Jurgovem svojemu znanju primerno (torej s postanki ob robu, počasi s kontolo, da lahko zavijejo kadar bi ti sami dejansko radi in brez oviranja drugih)....Dejansko je stanje bilo porazno, pa to nisem oprazil samo jaz. Kaj se res slovenci tako precenjujemo kar se tiče smučanja?!
V čem je skrivnost premetavanja in oddrsavanja ter mučenja po strmini in izognitvi tik pred zdajci skorajšnjem karambolu? Kje je tu uživancija ne vem! Edina stvar ki mi pade na misel je da se na sidrih omenjeni smučarji preveč utrudijo in zato rinejo na Jurgovo, ker se lahko na štirisedi malo odpočijejo...vendar pa za kakšno ceno v primeru poškodb?!

Ko sem se vračal smučat nazaj na Jaso in Mašinžago, je tu dejansko mnogo več dobrih smučarjev, ki pilijo tehniko in imajo 100% kontrolo. Pa tudi tisti ki ne smučajo dobro, imajo smuči po kontorlo (smučajo varno in počasi).
Nazaj na vrh
benhur
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 31, 2007 1:36 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pet Nov 2006 13:27

jah seveda vecina pozna roglo zgolj po smuciscu Jurgovo in potem je treba rect da si tam smucal, da si kao in. sam bi rekel da kr dober smucam a nikoli ne grem na kaksno crno kjer ne morem uzivat da bi pa tam smucal samo za to da bi lahko rekel da sem bil na crni to mi je pa cist mim
Nazaj na vrh
lechaqal
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 31, 2007 4:49 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Dec 2006 18:37
Kraj: Trst

Včiraj bil gor prvič v življenju. O razmerah ne govorim, so bile že objavljene. Precej gužve, ampak ni bilo preveč za čakat. Rdeča proga na Jurgovem precej ledena, pa tudi kakšni kupi. Žalostno je bila vlečnica zaprta, tako tudi črna proga.
Evo nekaj slikc.

Nazaj na vrh
Vojc
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 03, 2008 9:34 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Mar 2006 12:14

Kakšne so kaj razmere na rogli?

Vremenske razmere jutri???
Nazaj na vrh
SiKT
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 03, 2008 10:49 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Čet Nov 2006 20:55
Kraj: Lokovica

ja mašin žago zanežujejo na polno http://www.snezni-telefon.si/default.asp
Nazaj na vrh
doppelmayr
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 08, 2008 10:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Apr 2007 13:36
Kraj: Maribor

Kakšno je kaj stanje na rogli koliko je snega nameravam v nedeljo iti gor?

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 27, 28, 29  Naslednja Stran 14 od 29

Kazalo po Smucisca.net forumu » Rogla » Rogla - aktualne informacije
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net