|
 |
|
Smučke za novinca |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
novinc |
Objavljeno: Sob Dec 29, 2007 9:05 pm Naslov sporočila: Smučke za novinca |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sob Dec 2007 20:59 Prispevkov: 2
|
Ok, po ene 15-ih letih bi se rad nazaj spravil na strmine oz. klančine. Sem 175 cm visok, 70 kilc, kaj mi priporočate, na kaj biti pozoren etc.!? Priznam, da nisem spremljal tehnologije smučk, vem da smo iz navadnih desk prešli na carving dilce. Torej kaj kupit za spodobno ceno, ne bi kupoval high-end robe, ker je niti ne potrebujem, optimistično nameravam na dilcah biti max. 10x na sezono. In imam popolnoma prazno glavo kako se sploh lotit nakupa. Kvazi prodajalcem nekak ne zaupam, ker je ponavadi pol studentkov tam, ki jih najemajo za pomoc. Torej, upam da bo kdo znal delit kaksen nasvet!
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mlavta1 |
Objavljeno: Ned Dec 30, 2007 5:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smučarski vaditelj

Pridružen/-a: Tor Okt 2005 21:30 Prispevkov: 369
|
Sicer ti ne morem takole nič povedati, odvisno ali rad hitro smučaš ali počasi.
Drugače če si za nekaj srednjega, najbolje da vzameš kakšne carving dilce nekje med slalomkami ter veleslalomkami. Se pravi tam okoli 13 radija recimo, mogoče kaj več. Dolge pa naj ti ne bojo več kot do nosu.
Tako bi jaz naredil. Lp _________________ Prevajanje | Tečaj angleščine | Optimizacija | Verzi za rojstni dan |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|